- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
ben geldim kim var kim yok?
ben varımmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim ve artık bir çocuk istediğimize bu ay emin olduk.Hastalığım Haziran 16 sında başladı ve 19 unda bitti bende gün sayarak yoğun yumartlama günlerinde beraber olduk.. Şimdi sol yumurtalıklarımda 5 dakıkada bir agrı girip çıkıyor bu belirti gibi birşey mi.. Hamile olup olmadığımı illa adet günümü beklemem gerekiyor mu ?Temmuzun 14 ünde olmam gerekiyor.. Daha olmamışımmıdır Hamile :) Cevaplarınızı ve yardımlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar :)
adet günümüz aynı canım seninle:)
Süper :) Hamile kalmışımmıdır sence
Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim ve artık bir çocuk istediğimize bu ay emin olduk.Hastalığım Haziran 16 sında başladı ve 19 unda bitti bende gün sayarak yoğun yumartlama günlerinde beraber olduk.. Şimdi sol yumurtalıklarımda 5 dakıkada bir agrı girip çıkıyor bu belirti gibi birşey mi.. Hamile olup olmadığımı illa adet günümü beklemem gerekiyor mu ?Temmuzun 14 ünde olmam gerekiyor.. Daha olmamışımmıdır Hamile :) Cevaplarınızı ve yardımlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar :)
ben varımmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende varımmmm :)selammmm
merhaba canım hoş geldinnerelerdesin nasılsın canım
depresyonlardayımmmm...her şeyi acaba hamile miyim diye yoruyorum psikolojim bozuldu canım yahoşbuldum bu arada sen nasılsın ?
cok iyi anlıyorum seni canım...peki ne kadar kaldı bat a ?
Merhaba kızlar,adet günümüz aynı canım seninle:)
2 gün kaldı canım ama acayip tuvalete gidiyorum ya enfeksiyon mu yaklaşan adet belirtilerimi hamile miyim kafayı yiycem :8beklemek çooooooooook zor
cok az kalmıs canım ya...sabretmek cok zor ama düşünmemeye calıs,kafanı meşgul edicek şeyler bul,ben kendimden biliyorum stresten 6 gün attı benim adetim oyuzden kendini strese sokma
Merhaba kızlar,
Foruma ilk defa yazıyorum... Aynı gün benim için de söz konusu :) sayı 3 oldu yani :))
slm canım hosgeldinne güzel seninde güzel haberlerin gelecek desene
sağol tatlım peki şimdi hamile misin ?ya da bat ın ne zaman ?
hoşbulduuuuuk canım :) hayırlısıyla evet inşallah, işin bekleme kısmı gerçekten farklıymış