En erken kacinci gunde test yapilmali

Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim ve artık bir çocuk istediğimize bu ay emin olduk.Hastalığım Haziran 16 sında başladı ve 19 unda bitti bende gün sayarak yoğun yumartlama günlerinde beraber olduk.. Şimdi sol yumurtalıklarımda 5 dakıkada bir agrı girip çıkıyor bu belirti gibi birşey mi.. Hamile olup olmadığımı illa adet günümü beklemem gerekiyor mu ?Temmuzun 14 ünde olmam gerekiyor.. Daha olmamışımmıdır Hamile :) Cevaplarınızı ve yardımlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar :)

adet günümüz aynı canım seninle:)

merhaba hosgeldin canım aramıza....bende 2 aydır deniyorum tecrübeme göre illa o adet gününü 10 gün gecmesi gerek...ama tabi biz sabredemeyip adet gününden önce test yapıp hamiş oldugunu ögrenenler ,günügecip ögrenenler oluyo.....belkide hamişsindir

2 gün kaldı canım ama acayip tuvalete gidiyorum ya enfeksiyon mu yaklaşan adet belirtilerimi hamile miyim kafayı yiycem :8beklemek çooooooooook zor

cok az kalmıs canım ya...sabretmek cok zor ama düşünmemeye calıs,kafanı meşgul edicek şeyler bul,ben kendimden biliyorum stresten 6 gün attı benim adetim oyuzden kendini strese sokma

cok az kalmıs canım ya...sabretmek cok zor ama düşünmemeye calıs,kafanı meşgul edicek şeyler bul,ben kendimden biliyorum stresten 6 gün attı benim adetim oyuzden kendini strese sokma

sağol tatlım peki şimdi hamile misin ?ya da bat ın ne zaman ?

sağol tatlım peki şimdi hamile misin ?ya da bat ın ne zaman ?

sorma canım ya adetim oldu benim.....bende herseyden hamilelik belirtisi cıkardım ama sonuc hüsran hayırlısı artık allahıma güveniyorum bebeğimi gönderecek bana bat 30 temmuzzzz yani daha cok var benım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…