- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
benim yarından sonra adet günüm ama dayanamayıp yarın bi test yapsam mı diyorum
hadı bakalım güzel haberler gelir ins canım
yap canım yap yap bende erken davranırım sayende test için
ya negatif çıkarsa kuzum o zaman keşke yapmasaydım derim neyse umarım hayırlısı olur ya daha fazla bekleyemiycem :)
inş. canım umarım hamişimdir ama sonuç negatif çıkar sa çok üzülürüm
canım herşeyin hayırlısı zaten kesin pozitifi 1 hafta bekliycen yine güvenemezsin sonuca ama silikte olsa çıkarsa hiç değilse var olduğunu bilirsin ve kan testi verirsin :)
canım herşeyin hayırlısı zaten kesin pozitifi 1 hafta bekliycen yine güvenemezsin sonuca ama silikte olsa çıkarsa hiç değilse var olduğunu bilirsin ve kan testi verirsin :)
senin bat a kaç gün var
öncelikle karamsar olmak yok canımeger negatıf olursada hayırlısı olsun demek ki daha zamanı deilmiş diye düşün tamam
4 kaldı canım 5 temmuzrüyalarıma bile giriyor kabus gibi sanki.........
Slm kızlar topiği uzaktan takip etmekle kalmayıp yazayım dedim. bizde bebiş için çalışıyoruz fakat ay sonunda hayal kırıklığına uğramak gerçekten çok üzücü, kırmızıları gören tüm arkadaşları çok iyi anlıyorum açıkcası. psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama insan vucudunda olan tüm değişiklikleri bebişin habercisir diye yoruyor. umarım bu ay kırmızılara elveda derim. adet gunume daha 1 hafta var inanın bir gün geçtiğindede bile insanın umutlanıp test yapası geliyor
aynen aynen benim de öyle psikolojik olarak çok yıprandım bu ay ya ben bundan önce ki aylar bu kadar hiç kafama takmamıştım ama bu ay ayrı bi sorun ettim anlamadım
Slm kızlar topiği uzaktan takip etmekle kalmayıp yazayım dedim. bizde bebiş için çalışıyoruz fakat ay sonunda hayal kırıklığına uğramak gerçekten çok üzücü, kırmızıları gören tüm arkadaşları çok iyi anlıyorum açıkcası. psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama insan vucudunda olan tüm değişiklikleri bebişin habercisir diye yoruyor. umarım bu ay kırmızılara elveda derim. adet gunume daha 1 hafta var inanın bir gün geçtiğindede bile insanın umutlanıp test yapası geliyor
benimde bu 3. ayım bende de bu ay psikolojim berbat durumda inişte ve çıkışta allah hayır etsinn canım yaaaa inşallah hormonlardır bebiş vardır da ondandır...
benimde bu 3. ayım bende de bu ay psikolojim berbat durumda inişte ve çıkışta allah hayır etsinn canım yaaaa inşallah hormonlardır bebiş vardır da ondandır...
kızlar ben kaçıyorumgüzel haberlerinizi bekliyorum hanımlar benim içinde dua edin olur mu :18:
Batım 7-8 temmuzda. Bu sefer erkenden test yapmayacağım çünkü sonuç negatif olunca o ruh haliyle bi 2-3 gün kendine gelemiyorsun. Aslında bu ay da umutluyum ama kafaya takmamaya çalışıyorum. Psikolojik hamilelik belirtileri görmekten bi hal oldum :) İnşallah dileyen herkes, eğer hayırlısı ise elbette, kırmızıları görmez.