En erken kacinci gunde test yapilmali

Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim ve artık bir çocuk istediğimize bu ay emin olduk.Hastalığım Haziran 16 sında başladı ve 19 unda bitti bende gün sayarak yoğun yumartlama günlerinde beraber olduk.. Şimdi sol yumurtalıklarımda 5 dakıkada bir agrı girip çıkıyor bu belirti gibi birşey mi.. Hamile olup olmadığımı illa adet günümü beklemem gerekiyor mu ?Temmuzun 14 ünde olmam gerekiyor.. Daha olmamışımmıdır Hamile :) Cevaplarınızı ve yardımlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar :)

Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Ben 3 yıllık evliyim ve artık bir çocuk istediğimize bu ay emin olduk.Hastalığım Haziran 16 sında başladı ve 19 unda bitti bende gün sayarak yoğun yumartlama günlerinde beraber olduk.. Şimdi sol yumurtalıklarımda 5 dakıkada bir agrı girip çıkıyor bu belirti gibi birşey mi.. Hamile olup olmadığımı illa adet günümü beklemem gerekiyor mu ?Temmuzun 14 ünde olmam gerekiyor.. Daha olmamışımmıdır Hamile :) Cevaplarınızı ve yardımlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar :)

adet günümüz aynı canım seninle:)

Arkadaşlar Merhaba,

merhaba hosgeldin canım aramıza....bende 2 aydır deniyorum tecrübeme göre illa o adet gününü 10 gün gecmesi gerek...ama tabi biz sabredemeyip adet gününden önce test yapıp hamiş oldugunu ögrenenler ,günügecip ögrenenler oluyo.....belkide hamişsindir :KK52:

2 gün kaldı canım ama acayip tuvalete gidiyorum ya enfeksiyon mu yaklaşan adet belirtilerimi hamile miyim kafayı yiycem :8beklemek çooooooooook zor :KK43:

cok az kalmıs canım ya...sabretmek cok zor ama düşünmemeye calıs,kafanı meşgul edicek şeyler bul,ben kendimden biliyorum stresten 6 gün attı benim adetim oyuzden kendini strese sokma

cok az kalmıs canım ya...sabretmek cok zor ama düşünmemeye calıs,kafanı meşgul edicek şeyler bul,ben kendimden biliyorum stresten 6 gün attı benim adetim oyuzden kendini strese sokma

sağol tatlım peki şimdi hamile misin ?ya da bat ın ne zaman ?

sağol tatlım peki şimdi hamile misin ?ya da bat ın ne zaman ?

sorma canım ya adetim oldu benim.....bende herseyden hamilelik belirtisi cıkardım ama sonuc hüsran :KK52: hayırlısı artık allahıma güveniyorum bebeğimi gönderecek bana :KK39: bat 30 temmuzzzz yani daha cok var benım canım :KK52:

X