- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
son 4 gün canım ama bende pek ümit kalmadı. dün gece ağrım vardı adet sancısı vardı bugün yok göğüslerim sanki içi boş hiç şişmedi bile bir de diyorlar ya gebeliğin en erken belirtisi göğüsler diye ümidimi kaybediyorum bir de benim adete 3 4 gün kala göğüslerimi tutamazdım o da yok ne biliyim kafam karışık yüzümde sivilceler çıkmaya başladı aynı adetime az kaldığındaki gibi ayaklarım ellerim üşğyor ama hava biraz soğuk burda. ne biliyim ben pek ümitli değilim. bugün ağrım hiç yok.
bat ne zaman senin canım ne kadar kaldı belirtilerin varmı?
yok canım catlama sakın daha müjde vericeksin bize...benim iş 30 temmuza kaldı hayırlısı artık....benden önce sizlerden haberler beklıyorum hayırlısıyla
kuzum yok bence bi belirti ama dün biraz sol kasığım agrıdı ne yazıkki bunun dısında bi belirti yok yaabat 14 temmuzda
hayırlısı olsun canım.....insan ayırt edemiyo ki hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi.... en iyisi sabredip beklemek...biliyorum cok zor ama stres yapmamaya calısın ...benim bat 30 temmuz baya uzun bir ay bakalım hayırlısı
ayy ne güzel söyledin inş canımın içi :))
kuzum yok bence bi belirti ama dün biraz sol kasığım agrıdı ne yazıkki bunun dısında bi belirti yok yaabat 14 temmuzda
kızlar hiç düşünmemeye calısın....olumsuz olmak ıstemem ama benimde sol kasıgıma batmlar oldu ama sonuc hüsran psikolojıkte olabılır benim öyleymişyani kendinix-zi iki sonucada hazırların kızlar
canım benim sen şuan da rahatlamışsındır en azından bir sonuca vardın. hamilemiyim değilmiyim düşüncesi insanı çok strese sokuyor insanın aklından çıkmıyor ki hiç
yani ben adetim bitsi baslıcam calışmalaratabi ramazan ayına uygun sekilde nasip ozamana kadar sizden güzel haberler duyayım inanın kendim kadar meraklıyım sızın için....sonrada ben güzel haber veririm ins size
evet haklısın canım sonuca üzülmemek gerek ama insan işte olmuyo rahat olmamız lazım haklısın
bilmezmiyim evet arada kalıyosun sürekli düşünüyosun ne kadar başka işler yapsada insan aklından cıkaramıyor ama kendimize yapıyoruz....hayırlısı bide bu işler elimizde deil ben bunu biliyodum ama iyice anladım allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım hepimize
5 temmu da buraya gelmezsem bilin ki hamile değilm
insan üzülüyo tabi ama stres yapmamak için düşünüp durmamak için ben artık çabalıycam allaha güvenicem hayırlı zamanda olur ins
haklısın canım allah herşeyin hayırlısı olsun.eşime bile soğuk davranıyorm sanki onun suçuymuş gibi hamile kalamamam....
haklısın canım allah herşeyin hayırlısı olsun.eşime bile soğuk davranıyorm sanki onun suçuymuş gibi hamile kalamamam....
aynen bende senin gibi yapıcam hayırlısı olsun ama bu heyecanlarıda yasamak güzel bence::)
aaa olur mu canım burada hep birbirimize destek olucaz ki zaman aksın birbirimizin stresini alalımdur bakalım belki güzel haber gelicek bize
ay alemsin canım yaa yazık adamın ne sucu var bebeğinin gelecegi zaman bellidir eşinde üzülüyodur ama napsın sabretmek gerek
öğrendiğim gün gelmem canım o anlamda dedim hani anlayın ki olumsuz diye sizi bırakırmıyım hiç inşallah dua edin benim için ne olur. peki bebek ne zaman yerleşiyor adete kaç gün kala internette bakıyorm da konuyla ilgili bir şey bulamıyorum.