En erken kacinci gunde test yapilmali

selam kızlar ben geldım nasılsınız? Meltembara moral nasıl hersey yolundadadır ıns. Bende bugùn yıne dayamamadım test yaptım negatıf 5 gun varken ız bıle yok

selam kızlar ben geldım nasılsınız? Meltembara moral nasıl hersey yolundadadır ıns. Bende bugùn yıne dayamamadım test yaptım negatıf 5 gun varken ız bıle yok

çok iyiyim canım herseyin hayırlısı rabbime güveniyorum ins hayırlı zamanda bebeğim benimle olucak......tatlım üzülme belkide gec döllenme oluyodur hayırlısını iste.....

canım herseyn hayırlisı ama ben çok yoruldum artık kendıme ve ogluma vakıt ayırıcam 3ay cok yıprattı benı.

öyle canımm verecek olan Allahım elbette hayırlısını verecektir.. geçen ay ki kimyasaldan sonra hiç ara vermeden bu ayki gelişmelerim bile gayet iyi. daha hiç adet görmeden bhcg acayip iyi artmış. bırakalım da kese birazcık küçük kalsın dimi ama o kadar şeyden sonra :))))

canım herseyn hayırlisı ama ben çok yoruldum artık kendıme ve ogluma vakıt ayırıcam 3ay cok yıprattı benı.

evet canım kendi kendimizi yıpratıyoruz seninde denediğin bıkac ay olunca anlayabiliyorum ruh halini ins istedigin haberi yakın zamanda alırsın canım

artık dusunmıycem hamıle kalmayı kendımı cok kotu hıssedıyorum herseyın hayırlısı.

dur bakalım canım karamsar olma belkide bikac gün sonra güzel haber vereceksin bizlere olmazsada çalısmalara devam....ins hayırlı ayda güzel haberler alıcaz...düşündükce kendimi<zi yoruyoruz oyuzden ben artık relax olucam sende düşünme sabret bakalım canım

burda acaba adet sancısı ceken varmı adete 5gun kala ve sonra hamıle olup benhm karamsarlıgıma derman olacak yokmu.canım ınan kı suan umıdımı devam ettırmem ıcın ıhtıyacım var.

burda acaba adet sancısı ceken varmı adete 5gun kala ve sonra hamıle olup benhm karamsarlıgıma derman olacak yokmu.canım ınan kı suan umıdımı devam ettırmem ıcın ıhtıyacım var.

kızlar haftasonu giremedim ama tüm yazısmalarınızı okudum yoklugumu hissetmediniz mi canım sakın üzülme hersey cok güzel olucak benim bat 14 temmuzda inş. bu ay olur dua edin tabi hayırlısıysa olsun:)))

kızlar haftasonu giremedim ama tüm yazısmalarınızı okudum yoklugumu hissetmediniz mi canım sakın üzülme hersey cok güzel olucak benim bat 14 temmuzda inş. bu ay olur dua edin tabi hayırlısıysa olsun:)))

hoşgeldin canım dua ediyorum da bu ay artık son sinir stres içindeyim ara vermem şart yıprandım.herşeyin hayırlısı rabbim nasıl isterse.

hoşgeldin canım dua ediyorum da bu ay artık son sinir stres içindeyim ara vermem şart yıprandım.herşeyin hayırlısı rabbim nasıl isterse.

stres yapma olacağı varsa bile hormonlarını etkilersin canım güzel seyler düşün inş olucak:))hep birlikte sevinicez:)

evettt nasılsın nasıl gidiyo bat yaklasıyo demi

son 4 gün canım ama bende pek ümit kalmadı. dün gece ağrım vardı adet sancısı vardı bugün yok göğüslerim sanki içi boş hiç şişmedi bile bir de diyorlar ya gebeliğin en erken belirtisi göğüsler diye ümidimi kaybediyorum bir de benim adete 3 4 gün kala göğüslerimi tutamazdım o da yok ne biliyim kafam karışık yüzümde sivilceler çıkmaya başladı aynı adetime az kaldığındaki gibi ayaklarım ellerim üşğyor ama hava biraz soğuk burda. ne biliyim ben pek ümitli değilim. bugün ağrım hiç yok.

günaydın tatlım valla az kaldı sabırsızlanıyorum bakalım meraktan catlamasam bari:)))

yok canım catlama sakın daha müjde vericeksin bize...benim iş 30 temmuza kaldı hayırlısı artık....benden önce sizlerden haberler beklıyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…