En erken kacinci gunde test yapilmali

kan testi yaptırmadan doktora gidinceye kadar her gün ölür ölür dirilirim cnm benim :) Allah'tan bugünü zor bekledim.. :)

teşekkürler canım benim :) o halde HEPİMİZ İYİ Kİ VARIZ :)

Valla bu sefer geldim. Gebe olmak beni geceleri uyutmuyor. Uykumun ortasında çok heyecanlanıp uyanıyorum. Bir daha da uyuyamıyorum. Dün dışarıdan geldiğimde de uzandığım yerde uyuyakaldım.
Andean kan verdin mi ne yaptın? Lütfen bilgilendirin. arttırıyorum bence beta hcg en az 1200 çıkacak. Yok mu arttıran?

canımm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. :) bugün kan vermeye gitmeden önce evde bir daha test yaptım 2 gün öncesine göre daha koyuydu çook şükür :)

allahım inşallah yaraabbim sen büyüksün rabbim güldürsün yüzümüzü tatlım..

kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))

daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))

ayyy ccoookk sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam :) bize de dua et nolur buarada hamilesin diye bizleri bırak ma sakın emi

ayyy ccoookk sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam :) bize de dua et nolur buarada hamilesin diye bizleri bırak ma sakın emi

canımm sizleri bırakabilir miyim? kötü günümde ağlarken sizlerleydim iyi günümde mi bırakayım? beklediğimden kat kat daha yüksek çıktı sonucum :)

canımm sizleri bırakabilir miyim? kötü günümde ağlarken sizlerleydim iyi günümde mi bırakayım? beklediğimden kat kat daha yüksek çıktı sonucum :)

Şşşşt andeaaan, gebe naber?
Nasıl icim rahatladı bir bilsen... Artik şu forumda tum kizlarin yazdigini o kadar kisisel alıyorum ki anlatamam. Darisi isteyen ve hazır olan tum kadinlarin basina. Kızlar merak etmeyin acılısı ben ve andean yaptik. Bizler bundan sonra sizlerin guzel haberlerinizi bekliyor olacagiz. Yasasııın! Bu yıl isteyen tum kadınların gebe kalma yılı olsun...

canımmm buradayım ve çook mutluyum :) Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :)buradaki arkadaşlarımın hepsi hamile kalmadan bu forumu terketmeyeceğim :)

hayırlısı olsun canım çok sevindim. herkes muhtemel adet tarihine göre gün sayalım burda.sıra bende sanırım 9 gün kaldı adete çok çook daha umutluyum artık...

canımmm buradayım ve çook mutluyum :) Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :)buradaki arkadaşlarımın hepsi hamile kalmadan bu forumu terketmeyeceğim :)

O zaman ben de bu bekleyiste yol arkadasi olayim. Herkes gebe kalsiiin. Ben de bir yerlere gitmiyorum. Hafif seyrek de olma mesajlarla ahkam kesmeye devam edecegim. Yok mu bi konuda

fikir isteyen?

O zaman ben de bu bekleyiste yol arkadasi olayim. Herkes gebe kalsiiin. Ben de bir yerlere gitmiyorum. Hafif seyrek de olma mesajlarla ahkam kesmeye devam edecegim. Yok mu bi konuda

fikir isteyen?

canımm cumartesi günü dr a gitmeyi düşünüyorum.. ordan da direk memlekete geçeceğim. size memleketimden annemin babamın yanından bu kadar sık olmasa da yazacağım inşallah :)

ben dedim sana en başından beri içime doğuyo demiştimmm tebrik ederim canımmm çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimm

ben dedim sana en başından beri içime doğuyo demiştimmm tebrik ederim canımmm çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimm

teşekkür ederim tatlım :) Nasip olursa herhalde çok az bir arası olacak çocuklarımızın :)

canımm cumartesi günü dr a gitmeyi düşünüyorum.. ordan da direk memlekete geçeceğim. size memleketimden annemin babamın yanından bu kadar sık olmasa da yazacağım inşallah :)

Zorunluluk hissetme, keyfin nasil isterse oyle yap. Bol bol anne yemekleri ye. Kısa yürüyüslere cik. Bu da benden sana:
Hep seninle olacak seni hep koruyacak.

andean cımmm nasıl mutlu oldum anlatamam ama burdaki herkes gibi ben de demiştim süper bi haber bu sen varya resmen bize umut oldun canım benim inşallah darısı başımıza bütün arkadaşların :) bu arada benim de bat 12 Temmuz daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…