andean yanlış alıntı yapmışım mesajımı yazarken hayırlı olsun canım benim oğlumda da böyleydi hatta kan testi yapma direkt doktora git bebişini gör çok sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah. %100 hamilesin yanılma payı yok.
oğlumda çizgi aynı böyleydi canım hayırlı olsun kesin doktora gittiğindede görüceksin.
dream00cım canımm inş dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok :) iyiki varsınız canlarım..
canım benim sen de iyi ki varsın burda olan bütün kızlar sizler de iyi ki varsınız :)
teşekkürler canım benim :) o halde HEPİMİZ İYİ Kİ VARIZ :)
teşekkürler canım benim :) o halde HEPİMİZ İYİ Kİ VARIZ :)
canımm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. :) bugün kan vermeye gitmeden önce evde bir daha test yaptım 2 gün öncesine göre daha koyuydu çook şükür :)
kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))
daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))
ayyy ccoookk sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam :) bize de dua et nolur buarada hamilesin diye bizleri bırak ma sakın emi
canımm sizleri bırakabilir miyim? kötü günümde ağlarken sizlerleydim iyi günümde mi bırakayım? beklediğimden kat kat daha yüksek çıktı sonucum :)
Şşşşt andeaaan, gebe naber?
Nasıl icim rahatladı bir bilsen... Artik şu forumda tum kizlarin yazdigini o kadar kisisel alıyorum ki anlatamam. Darisi isteyen ve hazır olan tum kadinlarin basina. Kızlar merak etmeyin acılısı ben ve andean yaptik. Bizler bundan sonra sizlerin guzel haberlerinizi bekliyor olacagiz. Yasasııın! Bu yıl isteyen tum kadınların gebe kalma yılı olsun...
hayırlısı olsun canım çok sevindim. herkes muhtemel adet tarihine göre gün sayalım burda.sıra bende sanırım 9 gün kaldı adete çok çook daha umutluyum artık...
canımmm buradayım ve çook mutluyum :) Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :)buradaki arkadaşlarımın hepsi hamile kalmadan bu forumu terketmeyeceğim :)
O zaman ben de bu bekleyiste yol arkadasi olayim. Herkes gebe kalsiiin. Ben de bir yerlere gitmiyorum. Hafif seyrek de olma mesajlarla ahkam kesmeye devam edecegim. Yok mu bi konuda
fikir isteyen?
kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))
daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))
ben dedim sana en başından beri içime doğuyo demiştimmmtebrik ederim canımmm çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimm
canımm cumartesi günü dr a gitmeyi düşünüyorum.. ordan da direk memlekete geçeceğim. size memleketimden annemin babamın yanından bu kadar sık olmasa da yazacağım inşallah :)