En erken kacinci gunde test yapilmali

Zorunluluk hissetme, keyfin nasil isterse oyle yap. Bol bol anne yemekleri ye. Kısa yürüyüslere cik. Bu da benden sana: :nazar:
Hep seninle olacak seni hep koruyacak.

canımsın amargi :) her şey için çok teşekkür ederim sana, buradaki diğer arkadaşlarıma, ama herkese.. sizlerle geldim ben bugüne.. İnşallah hepimiz mutlu olacağız :KK66:

benimde bat 14 temmuzda daha benimde cok inş. bizde güzel haberler vericez andrean ben de demiştim hamilesi diye hatırlarsan :) kızlar bu arada 6. hissimizde kuvvetli valla

Eveeet gelelim ayela, emel, dream00 ve selish basta olmak uzere forumdaki anne aday adaylarına:
Sormazlar mı zannediyorsunuz size: "bugün gebe kalmak icin ne yaptın" diye. Sorarlar. O halde her firsatta yuruyus, saglikli beslenme, fazla kilolardan kurtulma, kocayla romantik anlar yaratma, adam yanasmıyorsa gerekirse tehditle ondan gerekeni alma vs. Ama
hep ben mi soyleyecegim size ne yapmanız gerektigini? Olmaz ki... :50

benimde bat 14 temmuzda daha benimde cok inş. bizde güzel haberler vericez andrean ben de demiştim hamilesi diye hatırlarsan :) kızlar bu arada 6. hissimizde kuvvetli valla

evet cnm 6. hissiniz çooook ama çoook kuvvetli :)

Eveeet gelelim ayela, emel, dream00 ve selish basta olmak uzere forumdaki anne aday adaylarına:
Sormazlar mı zannediyorsunuz size: "bugün gebe kalmak icin ne yaptın" diye. Sorarlar. O halde her firsatta yuruyus, saglikli beslenme, fazla kilolardan kurtulma, kocayla romantik anlar yaratma, adam yanasmıyorsa gerekirse tehditle ondan gerekeni alma vs. Ama

canım bayıldım sözüne ya "bugün gebe kalmak için ne yaptın?" :)

canım elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri tabi ki çalışmalara bugün itibariyle son sürat devam :KK70:

kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))

daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))

BUGÜN SIRF senn durumunu öğrenmek için girdim canım ve direk takvimi gördüm o kadar mutlu oldum ki anlatamam geçen hafta bile kan testi yaptırsan çıkacakmış zaten. gerçekten çok sevndm rabbm doğduğu günleri de göstersin sana.... inşallaahhh kolay olur hamilelik doğum herşeyyyy... inan bana o kadar mutlu oldum ki...

kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))

daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))

ayy canımm, maşaallah nazar değmesin sana ve bebeğine, çok güzel bir rakam,
hamilelik takviminde pek yakışmış.
Rabbim seni ve bebeğini korusun, dikkat et kendine canım.

BUGÜN SIRF senn durumunu öğrenmek için girdim canım ve direk takvimi gördüm o kadar mutlu oldum ki anlatamam geçen hafta bile kan testi yaptırsan çıkacakmış zaten. gerçekten çok sevndm rabbm doğduğu günleri de göstersin sana.... inşallaahhh kolay olur hamilelik doğum herşeyyyy... inan bana o kadar mutlu oldum ki...

sağolasın canım kardeşim.. sen benim bu yola beraber başladığım biricik kardeşimsin.. Rabbime çook dua ediyorum sizler için, inş sizi benden daha çook mutlu etsin diye.. Geçen ay ağlarken bugünse mutluluktan gülüyorum.. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :KK66:

hamile arkadaşlar darısı başıma inşallah bugun adet günüm henüz olmadım dua edermisiniz benim içinde inşallah bi 9 ay gelmesin adetim :))

ay ay taze hamiş mi var buralarda..... andean........allah kucagına almayı nasip etsin canım :KK52: :KK52: ççççoooookkkkkk sevindim ya sonucu öğrenmişsin :KK52:

adamlar artık kaçar oldular bizden vallahi :)))))))))))

İkna etmesi kolay.
Once tatlı dille anlatacaksın: askım sende bana ait olan 2 milyon tane biseyler var, sana zahmet onlari bana verir misin?
İse yaramadiysa 2 yol: hayatim banka hesabimda bi 500 kagit var. Onu sana veririrm.
Bu da mi isw yaramadi, 3 yol: bana bak adam, istdigimi hemen vereceksin yoksa ihtiyacin oldugunda valla billa vermem. Akılli olalım karımızın asabını bozmayalim. Aksi taktirde alısverıs yaparım ona gore!
Merak etme ise yarar. Bende yaradi...:KK53:

yeni hamişşşş nerelerdesin ya,,,çok merak ettim ne zaman ögrendin keseyi gördün mü kadın doğumcu nu belırledin mi naptın ??????????? sorularım cok oldu sanki :KK52: napiyim senin kadar sevindim sana

hamile arkadaşlar darısı başıma inşallah bugun adet günüm henüz olmadım dua edermisiniz benim içinde inşallah bi 9 ay gelmesin adetim :))

yeni hamişşşş nerelerdesin ya,,,çok merak ettim ne zaman ögrendin keseyi gördün mü kadın doğumcu nu belırledin mi naptın ??????????? sorularım cok oldu sanki :KK52: napiyim senin kadar sevindim sana

canımm kadın doğumcum var zaten geçen ay kimyasal gebelik geçirirken muayene olduğum çok ilgilendi sağ olsun :) bugün sonucumu öğrenince telde konuştum doktorla, 903 çıktığını söyledim, 2 gün sonra tekrar test yaptırmama gerek var mı deidm, yok dedi :) artık ben takip ederim seni dedi :) cumartesi günü gideceğim muayeneye cnm :)

X