En erken kacinci gunde test yapilmali

canımmm çok sağol uzun uzun yazmışsın, soluksuz okudum valla başından geçenleri.

ve senin yazılarını okumaya başladığım günden beri hep aklımda ploraktin.

bundan 1 yıl önce eşimle bir doktor seçtik kendimize ve adetin 3. günü
11 mm olan yumurta, adetin 11. günüde 11 mm di.
yani hiç büyümemiş ve ben doktora ploraktin değerimin 28 olduğunu söyledim,
oda hemen ilaç yazdı düşürmek için.
ama ben kullanmadım gerek yok diye ( çünkü daha öncesinde 2 farklı doktorda gerek yok ilaca demişti,
45 ve üzeri olursa gerek varmış kullanmaya ( belkide benim 28 değerim yumurtanın gelişimin engelliyor, belkide hassas bünyem bu konuda, bilemiyorum.
bütün tahliller genetik testler yapıldı, bu şehirdeki en iyi kısırlık uzmanı bile gebe kalma şansımın %90 olduğunu söyledi, yumurta rezervlerime de bakıldı...

ve geçen hafta kalitesiz yumurtlama olduğunu öğrendik.

ve andean, canım, aynen senin dediğin gibi bekarken dolu dolu gelirdi ovulasyon
akıntısı, ama özellikle kürtajdan sonra çok az geliyor.
adet kanaması ise dediğin gibi, bi çok geliyo, bigün gelmiyo, bigün az geliyo, yani karışık birşey oldu.

ve şuan 4. günüm hala -halk arasında söylendiği gibi- sökülmedi. hala lekelenme var azcık, yarın gitmek istiyorum artık doktora.

canım sen kanama olmadığı halde adetinin 3. günü gitmişsin doktora testler için, değil mi?
3. gün dediğinde lekelenme mi vardı?

evettt canım sabah kanımı vericem akşam 6ya belli oluyo internette sonuçlar. yani o büyük gün geldi çattı hayırlısı ile öğrenelim sonucumu :)

hadi hayırlısı canım sana gecmiyodur zaman şimdi,,,hadi bakalım senden müjdeyi alıp devamınıda biz getirir ins müjdelerin

canımm ilk 2 gün geldi. 2. gün gece hiç gelmedi. 3. günün sabahı doktordaydım. senin dert bendekiyle aynı canım.. doktorun bana verdiği ilaç kimyasal değil tamamen bitkisel. doktoruna gittiğinde ilacı söyle tavsiye ederse yazsın sana da. ben ilaç istedim tamamen bitkisel bu ilaç bunu kullan dedi ve agnucastonu verdi. günde 2 tane kullanıyordum sabah ve akşam. doktor adetin geciktiği gün bırak dedi. ama ben adetten 2 gün önce testte pozitifi görünce hemen bıraktım 2-3 gün daha kullanmadım.hala da kullanmıyorum.. yaklaşık 3 haftadan fazla kullandım. adet döneminde başlasan daha yararlı oluyormuş.

hadi hayırlısı canım sana gecmiyodur zaman şimdi,,,hadi bakalım senden müjdeyi alıp devamınıda biz getirir ins müjdelerin

canım geçiyor zaman yaa :) idrar testinden çok kan testi korkutuyor zaten beni cnm :) ne çıkarsa onda çıkıyo çok bilmiş kan testi :)

işte aslında mesele bu belkide, adetim düzenli ama kanamalar düzensiz bende, bir çok bir az, bir var bir yok derken.
birde benim aylardır ovulasyon akıntım çok azdır, bazen hiç yoktur, burada okudum hep, kimisinin hiç olmazmış bile, bende bunlardan dolayı fazla dikkate almamıştım....

neyse, andean, canım, içim rahatladı yazdıklarını okuyunca, Allah razı olsun, moralim yerine
geldi dersem yalan olmaz, sağol canım benim.
hiçbir sorun yokken neden olmuyor diye üzülüyorum ama aslında tuhaf
olan bazı belirtiler var, kanama yoğunluğu, progesteron düşüklüğü gibi...

doktora gitme konusunda emin değildim 1-2 gün öncesi, ama şu saatten sonra gitmem gerektiğine inanıyorum.

inş güzel haberler alırız,peki adetini kac gun gecti şimdi canım

canım amin inşallah bugün adetimin geciktiği 2. gün tatlım. pazar akşamına bekliyordum adetimi pazartesi geçti 1, salı da 2. gün işte.. çarşamba da test günü :))

cnm gerçekten de strese bağlı bir hormon olduğu için çok dengesiz günü gününe tutmuyo :) yumurta nerenin kulu olsun o da oyuncak olmuş bu prolaktinin elinde. prolaktin azalınca gelişicek yavrum :) en iyisi prolaktini ilaçla azaltmak yumurta da sakin sakin büyütsün kendini :)

canım geçiyor zaman yaa :) idrar testinden çok kan testi korkutuyor zaten beni cnm :) ne çıkarsa onda çıkıyo çok bilmiş kan testi :)

merak etme canım inş. güzel çıkacak sonuçların, benim içim çok rahat, bilemiyorum nekadar yardımcı olur sana içimin rahat olması ama

her sağlıklı kadın %70 kimyasal-boş gebelik gibi sağlıksız gebe kalabilirmiş, ve sonrasında, genelde, sağlıklı gebelik olurmuş

kızkardeşim de kimyasal gebelik geçerdi geçen sene nisan ayında, sonra 3. ayında tekrar hamile oldu ve şuan 2 aylık kızı kucağında

zaten yazdım telefonuma ilacın adını doktora bahsedeceğim,
birde yumurta gelişimi için ilacım var adetin 5. günü kullanmam gereken.

Canım ya sağol, moralim düzeldi dedim ya, valla düzeldi, şimdiden ovulasyon günlerimin hangi günlere denk geldiğini hesaplamaya başladım

canım yarın test gününde başarılar dilerim :) verirsin yarın haberi.

canım inşallah darısı başımıza tez zamanda. ben inanıyorum cnm sen de en kısa zamanda tekrar bol bol kaliteli yumurtlayacaksın :) sadece iyi olacağına inan ve kendine güven.. ben o ilacı her kullandığımda bana faydası olacağına inararak kullandım Allaha şükür de bugünü gösterdi. inşallah daha da ilerisini gösterir..

teşekkürler tatlım :) yarın sonucumu sizlerle paylaşıcam artık kaç çıkarsa :)

Sabahtan beri dısarılardayım. Eve gideyim bi yarim saat dinleneyim sonra iletisim kurulası tatlılıkta yani ideal kıvamda olacagim. Tatlı kadınlara buralardan tatlı öpücükler...

Sabahtan beri dısarılardayım. Eve gideyim bi yarim saat dinleneyim sonra iletisim kurulası tatlılıkta yani ideal kıvamda olacagim. Tatlı kadınlara buralardan tatlı öpücükler...

canım hadi bekliyoruz gel artık :)

Kırmızılar geliyor sanırımm

canım gözün aydın diyeyim artık.. nasıl olsa bekliyordun dimi..

Evet canim bekliyordum ya bu ay hastalandigimda sevincegimi hiç dusunmezdim

geçen ay da ben de kimyasal geçirdiğimi bildiğim için bir an önce adetim gelsin de diğer ay hemen çalışmalara başlayayım diye sevinmiştimm :) hatta hoplayıp zıplamıştım

Cnm okuduklarımdan çok etkilendim, direncini tebrik ediyorum dilerim rabbimden gönlüne göre versin inş 3 basamaklı değerler seni yarın sevinçlere boğsun sonra gel onun nasıl bir duygu olduğunu bize anlat sonra tek tek bizlerde yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…