Zorunluluk hissetme, keyfin nasil isterse oyle yap. Bol bol anne yemekleri ye. Kısa yürüyüslere cik. Bu da benden sana:
Hep seninle olacak seni hep koruyacak.
hamilelik takvimini ekle bakimmmmmteşekkür ederim tatlım :) Nasip olursa herhalde çok az bir arası olacak çocuklarımızın :)
hamilelik takvimini ekle bakimmmmm
benimde bat 14 temmuzda daha benimde cok inş. bizde güzel haberler vericez andrean ben de demiştim hamilesi diye hatırlarsan :) kızlar bu arada 6. hissimizde kuvvetli valla
Eveeet gelelim ayela, emel, dream00 ve selish basta olmak uzere forumdaki anne aday adaylarına:
Sormazlar mı zannediyorsunuz size: "bugün gebe kalmak icin ne yaptın" diye. Sorarlar. O halde her firsatta yuruyus, saglikli beslenme, fazla kilolardan kurtulma, kocayla romantik anlar yaratma, adam yanasmıyorsa gerekirse tehditle ondan gerekeni alma vs. Ama
hep ben mi soyleyecegim size ne yapmanız gerektigini? Olmaz ki... :50
Eveeet gelelim ayela, emel, dream00 ve selish basta olmak uzere forumdaki anne aday adaylarına:
Sormazlar mı zannediyorsunuz size: "bugün gebe kalmak icin ne yaptın" diye. Sorarlar. O halde her firsatta yuruyus, saglikli beslenme, fazla kilolardan kurtulma, kocayla romantik anlar yaratma, adam yanasmıyorsa gerekirse tehditle ondan gerekeni alma vs. Ama
hep ben mi soyleyecegim size ne yapmanız gerektigini? Olmaz ki... :50
kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))
daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))
kızlarrrrr çook mutluyumm kan testimin sonucu 903 çıktı :)))
daha buraya yazmadan doktorumu aradım gebesin dedi :)))
BUGÜN SIRF senn durumunu öğrenmek için girdim canım ve direk takvimi gördüm o kadar mutlu oldum ki anlatamam geçen hafta bile kan testi yaptırsan çıkacakmış zaten. gerçekten çok sevndm rabbm doğduğu günleri de göstersin sana.... inşallaahhh kolay olur hamilelik doğum herşeyyyy... inan bana o kadar mutlu oldum ki...
hamile arkadaşlar darısı başıma inşallah bugun adet günüm henüz olmadım dua edermisiniz benim içinde inşallah bi 9 ay gelmesin adetim :))
hamile arkadaşlar darısı başıma inşallah bugun adet günüm henüz olmadım dua edermisiniz benim içinde inşallah bi 9 ay gelmesin adetim :))
adamlar artık kaçar oldular bizden vallahi :)))))))))))
yeni hamişşşş nerelerdesin ya,,,çok merak ettim ne zaman ögrendin keseyi gördün mü kadın doğumcu nu belırledin mi naptın ??????????? sorularım cok oldu sankinapiyim senin kadar sevindim sana