hamile arkadaşlar darısı başıma inşallah bugun adet günüm henüz olmadım dua edermisiniz benim içinde inşallah bi 9 ay gelmesin adetim :))
ay ay taze hamiş mi var buralarda..... andean........allah kucagına almayı nasip etsin canımççççoooookkkkkk sevindim ya sonucu öğrenmişsin
canımm kadın doğumcum var zaten geçen ay kimyasal gebelik geçirirken muayene olduğum çok ilgilendi sağ olsun :) bugün sonucumu öğrenince telde konuştum doktorla, 903 çıktığını söyledim, 2 gün sonra tekrar test yaptırmama gerek var mı deidm, yok dedi :) artık ben takip ederim seni dedi :) cumartesi günü gideceğim muayeneye cnm :)
sağolasın canım kardeşim.. sen benim bu yola beraber başladığım biricik kardeşimsin.. Rabbime çook dua ediyorum sizler için, inş sizi benden daha çook mutlu etsin diye.. Geçen ay ağlarken bugünse mutluluktan gülüyorum.. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
hayırlı olsun canım ya darısı başımıza bebeklerimiz gelsin isteyenlereben bugun dayanamayıp yaptım test ama hatam kalkınca yapmamak oldu.... bişey sorucam sana canım? yaptıgım testı 1 kadar baktım tek cizgi hemen attım cöpüme sonra adaran zaman gecti alayım dedim eşim merak etmişti bir baktım ikinci çizgi de cıkmıs....... gecen ay yaptıgım teste hiç böyle bişey olmamıstı ama bu testte oldu sence umutlanmalı mıyım belkide 5 dk bekleseydim görücektim cizgiyi ne dersin ?
amin canım ben korkunç bir gün geçirdim dün. o kadar kötü hissettim ki ama şimdi iyiyim umutluyum vaktim çok. sadece psikolojik etkilenmicem artık. o yüzden blirti falan yok. saadece yumurta takibi yapıcam o kadar. tatilde sıkıntılı olacağı için o da :) adet bitsin gün aşırı ilgilenicem kocamla :))) araştırmalarıma göre benmde kimyasal olabilirmiş canım çünkü silik çizgi çıkmıştı pazartesi günü. hem o kadar belirti. birde adetim çok aşırı yoğun ve aşırı kırmızı.herşeyin hayırlısı diyorum:) seni tatile bebişinle uğurluyoruz o kadar sevndm ki... güzel güzel tatil yapın ikiniz :) ona iyi bak ki damadım oacak gibi duruyorrr.... önce geldiğine göre erkek diyorum ben
İkna etmesi kolay.
Once tatlı dille anlatacaksın: askım sende bana ait olan 2 milyon tane biseyler var, sana zahmet onlari bana verir misin?
İse yaramadiysa 2 yol: hayatim banka hesabimda bi 500 kagit var. Onu sana veririrm.
Bu da mi isw yaramadi, 3 yol: bana bak adam, istdigimi hemen vereceksin yoksa ihtiyacin oldugunda valla billa vermem. Akılli olalım karımızın asabını bozmayalim. Aksi taktirde alısverıs yaparım ona gore!
Merak etme ise yarar. Bende yaradi...
yok bizim ki ikna oluyorda adam da hal kalmadı ki çok korkuyorum artık deyip kaçıyor bendenşakasına tabiiki deeee çok istiyoruz oğlumun bir kardeşi olsun ilk ay tutmadı 2. ay kimyasal gebelik 3. ay bu ay batım 5temmuz hiç boş geçirmedik yine de rabbim bilir ama benim adam da artık güç derman kalmadı tükettim 2 milyonu da isyanlardaaa hahaaaaa hiç güleceğim yoktu artık tutsada kurtulsam moduna girdi :)))))))))))
canım oğlan olsa da kız olsa da sen dünürüm olacaksın bundan kaçışın yok :) hem kız büyük olsa da sen oğlan yaparsın ileride zengin olurlar kız büyük olunca öyle derler yaa :) ama ben nedense yumurtlama günümde ilişkiden umutlu olduğumdan erkek olacak gibi hissediyorum aslında çook erken bunlar için ama öyle :)
öyle tatlım herşeyin hayırlısı tabi ki... bizde bir arakdaşım var 5 aylık hamile hep kız oalcak dedik kendide öyle diyordu erkek çıktı. belli olmuyor tatlım bu işler :))) doğsunlar hemen beşik kerteriz kaçışları olmaz onlarında :))) hayırlısı tatlım çok öpüyroum seni inan çok mutlu oldum :) gelişmelerden haberdr et mutlaka :) hamilelerin duası kabul olurmuş her aklına geldiğimde dua et benm içinde :)
öyle tatlım herşeyin hayırlısı tabi ki... bizde bir arakdaşım var 5 aylık hamile hep kız oalcak dedik kendide öyle diyordu erkek çıktı. belli olmuyor tatlım bu işler :))) doğsunlar hemen beşik kerteriz kaçışları olmaz onlarında :))) hayırlısı tatlım çok öpüyroum seni inan çok mutlu oldum :) gelişmelerden haberdr et mutlaka :) hamilelerin duası kabul olurmuş her aklına geldiğimde dua et benm içinde :)
slm kızlar kimseler var mı?????
Andeannnn o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam sanki kaç yıllık dostum gibi oldunuz hepiniz. Ne güzel çıkmış değerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn çok çok çok mutlu oldum. Daha yeni girebiliyorum ama meraktan çatladın bugun inşallah guzel çıkmıştır değeri diye :))) 5. Haftadasin demek ne güzel yaa darısı bizim başımıza artık
tatlımm çook teşekkür ederim darısı tez zamanda başınıza inşallah :) canım daha kimselere söylemedim pek, keseyi görelim kalp atışlarını duyalım herkese öyle söyleyeceğiz :)
En iyisi canim yaa inşallah herşey zamanında ve yolunda olacak ne mutlu size:)
kızlarrrr nerelerdesiniz yaaaaaaaa???? ben misafirliğe gitmekten vazgeçtimm burdayım kuzey güney in finalini izliyorum :)
biz attık kendimizi sokağa canım veda yemeği yedik tüm okul:) doğru diyorsun her şey güzel olsun da cinsiyeti ne olursa :)atıcm canım mesajı sende tüm gelişmelerde mesaj at ben yarın itibariyle pek giremicem yaz sonuna kadar ama mesaj atarsan bebişimin keseseini gördük her şey yolunda diye beni de meraktan kurtarmış olursun. her adımının haberini bekliyorum hem yol göstericim olursun :) bende eğer yolunda giderse her şey mesaj atarım.