En erken kacinci gunde test yapilmali

Cnm okuduklarımdan çok etkilendim, direncini tebrik ediyorum dilerim rabbimden gönlüne göre versin inş 3 basamaklı değerler seni yarın sevinçlere boğsun sonra gel onun nasıl bir duygu olduğunu bize anlat sonra tek tek bizlerde yaşayalım :KK16:

canımm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. :) bugün kan vermeye gitmeden önce evde bir daha test yaptım 2 gün öncesine göre daha koyuydu çook şükür :)

Kızlar kan verirken hemşire hemogram da istedi gebeliğin yanında. 2 farklı test olunca daha geç açıklanıyor sonuçlar. hatta ertesi güne kalıyor :KK43: inş akşama kadar açıklanır yaa :KK43: yarın sabahı bekleyebilir miyim bilmiyorumm

Kızlar kan verirken hemşire hemogram da istedi gebeliğin yanında. 2 farklı test olunca daha geç açıklanıyor sonuçlar. hatta ertesi güne kalıyor :KK43: inş akşama kadar açıklanır yaa :KK43: yarın sabahı bekleyebilir miyim bilmiyorumm

canım inşallah güzel sonuç alacaksın ayrıca bu iyi bişi kan değerlerine de bakıcak demekki :KK66: Allahım sana kocaman kocaman sabır versin :) senin yerinde olsam walla akşamı edemezdim bugün :)

canım inşallah güzel sonuç alacaksın ayrıca bu iyi bişi kan değerlerine de bakıcak demekki :KK66: Allahım sana kocaman kocaman sabır versin :) senin yerinde olsam walla akşamı edemezdim bugün :)

canım akşamı edemediğim gibi eğer bi de akşama açıklanmazsa yarın sabahı zor ederim :))

Kızlar bugünkü testimin resmini göstersem bana fikrinizi belirtebilir misin? bu teste göre kan değerim kötü gelmez değil mi?

$Fotoğraf0311.jpg $Fotoğraf0312.jpg $Fotoğraf0313.jpg

canım akşamı edemediğim gibi eğer bi de akşama açıklanmazsa yarın sabahı zor ederim :))

inşallah akşam açıklanır canım sen de fazla beklemezsin :KK66: ben de bugün devam ediyorum çalışmalara umarım güzel haberler verebilirim size 13ünde de doktor randevum var bakalım

inşallah akşam açıklanır canım sen de fazla beklemezsin :KK66: ben de bugün devam ediyorum çalışmalara umarım güzel haberler verebilirim size 13ünde de doktor randevum var bakalım

ayy cnm inşallah yaa sen de tez zamanda sağlıklı hamilelik haberlerini verirsin bize :))

24 haziranda adetim olması gerekiyodu bende dayanamayıp saat 10 gibi test yaptım ama negatif morelim bozuldu ,kan tetine de cesaret edemiyorum ..... cuma günü tekrar test yapıcam hayırlısı bakalım kızlar

24 haziranda adetim olması gerekiyodu bende dayanamayıp saat 10 gibi test yaptım ama negatif morelim bozuldu ,kan tetine de cesaret edemiyorum ..... cuma günü tekrar test yapıcam hayırlısı bakalım kızlar

cnm niye 10da yapıyorsun? sabahki ilk idrarınla yapman daha sağlıklı olur..

inşallah cnm sizlerin görüşünü almasam inanın kendimi yiyip bitireceği burada.. :)

kuzum inanırmısın sabah işe gelir gelmez acıyorum bişi yazdınız mı diye bende tık yok ama sizler kardeşim gibi oldunuz merak ediyorum cok.bide bizi bizden iyi anlayan yok sen içini ferah tut hersey güzel gidiyo bak:)

merhaba kızlar. ben de sizi takip ederek moral bulanlardanım. ilk oğluma hamile kaldığımda hiç bir belirti yaşamadım hatta hiç korunmadığımız halde hamilemiyim diye kendimi bile dinlemedim. adetim geçtikten sonra anladım hamile olduğumu. şuan ikinci bebeği düşünüyoruz ve çok istiyoruz 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok yıkıcı oldu bizim için. şimdi kendimi dinliyorum kasığımda ağrı varmı göğüsler ne durumda diye ama oğlumda hiç bir belirti olmaması da beni yinede ümitlendiriyor. 9 gün kaldı adetime beklemek çok zor her gün sizleri okuyorum.çift çizgi görüpte hamile olmayanlara üzülüyorum bende kimyasal gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. silik çift çizgi görüp hamile olduğunu öğrenenlere çok seviniyorum. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

andean yanlış alıntı yapmışım mesajımı yazarken hayırlı olsun canım benim oğlumda da böyleydi hatta kan testi yapma direkt doktora git bebişini gör çok sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah. %100 hamilesin yanılma payı yok.

dream00cım canımm inş dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok :) iyiki varsınız canlarım..

X