- 20 Aralık 2011
- 688
- 16
Kızlar sonucun negatif olduğunu öğrendiğimden beri yazasım gelmiyor hiç ama hep okuyorum takipteyim. Biz şimdi 2 ay eşimle görüşemicez yumurtlama günümü de bilmiyorum o yüzden 2 ay bebişi erteledik mecburen
ah canım, üzme canını diyorum ama cumartesi başlayan lekelenmeden bu yana bende hüzünlüyümRabbimin takdiri, sabırla bekleyeceğiz.
inş. 2 aydan sonra gelir bebeğinde daha fazla beklemezsin, ne ki 2 ay, ya 2 yıl
daha beklemek zorunda kalırsak, yani Allah daha beterinden korusun.
andean, canım ne zaman yaptıracaksın kan testini? hayırlı haber alacağını biliyoruz, inş.
ne kadar güzel, hiç beklemeden tekrar hamile kalabiliyorsun, maşaallah nazar değmesin.
ben ilk hamileliğim için 6 ay bekledim, sonra oldu ama düştü.
şimdi ise 9 ay oluyorAllahın takdiri, tedbirliyiz her aya ama kolay değilmiş,
ben hemen olur benim diyordum bekarken, adetlerim çok düzenliydi, ama öyle değilmiş işte,Alah beterinden korusun, hayırlısı.
bu ay 3 gün erken oldu adetim ve hala regl tam başlamadıyoğunlaşmasını bekliyorum, yarın başlarsa hemen gideceğim doktora. bu ayki reglimin tuhaf olması tamamen stres.
andean sen ne zaman başladın ploraktin ilacını kullanmaya?
adetinin başlarında mı?
birde yanlış hatırlamıyorsam, ilacı kullanmanla beraber adetinin yoğunluğu artmıştı, değil mi?
Andeancımm yazdıklarını okurken ilk üzüldüm sonradan sevindim inşallah değerlerin çokkk iyi çıkar ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın böyle kıpır kıpır bi bebişin olsunn
Darısı başımıza artıkk
selam kızlar dün olacak adetim olmadı daha bakalım cok sabırsızım bir hafta bekleyip idrar testi yapmak cok uzun sure geliyosizce idrar testi yapsam mı kızlar ?
selam kızlar dün olacak adetim olmadı daha bakalım cok sabırsızım bir hafta bekleyip idrar testi yapmak cok uzun sure geliyosizce idrar testi yapsam mı kızlar ?
yap cnm tabiki. ben bu ay adetimr 2 gün varken pozitifi görmeye başlamıştım..
ay ne güzel masallah ya,,,bende negatif cıkar mı acaba diye düşünüyorum genelde özel günün gecmesi beklenıyor ya
Bence de yapp varsa çıkabilirr
ama o genelde canım biz özeliz :)) şaka maka da cnm aslında doğrusu tabiki adetinin gecikmesini beklemek..
evettt :13: senin kesin yarın mı belli olacak canım