- 20 Aralık 2011
- 688
- 16
andean, canım ne zaman yaptıracaksın kan testini? hayırlı haber alacağını biliyoruz, inş.
ne kadar güzel, hiç beklemeden tekrar hamile kalabiliyorsun, maşaallah nazar değmesin.
ben ilk hamileliğim için 6 ay bekledim, sonra oldu ama düştü.
şimdi ise 9 ay oluyor Allahın takdiri, tedbirliyiz her aya ama kolay değilmiş,
ben hemen olur benim diyordum bekarken, adetlerim çok düzenliydi, ama öyle değilmiş işte,Alah beterinden korusun, hayırlısı.
bu ay 3 gün erken oldu adetim ve hala regl tam başlamadı yoğunlaşmasını bekliyorum, yarın başlarsa hemen gideceğim doktora. bu ayki reglimin tuhaf olması tamamen stres.
andean sen ne zaman başladın ploraktin ilacını kullanmaya?
adetinin başlarında mı?
birde yanlış hatırlamıyorsam, ilacı kullanmanla beraber adetinin yoğunluğu artmıştı, değil mi?
ne kadar güzel, hiç beklemeden tekrar hamile kalabiliyorsun, maşaallah nazar değmesin.
ben ilk hamileliğim için 6 ay bekledim, sonra oldu ama düştü.
şimdi ise 9 ay oluyor Allahın takdiri, tedbirliyiz her aya ama kolay değilmiş,
ben hemen olur benim diyordum bekarken, adetlerim çok düzenliydi, ama öyle değilmiş işte,Alah beterinden korusun, hayırlısı.
bu ay 3 gün erken oldu adetim ve hala regl tam başlamadı yoğunlaşmasını bekliyorum, yarın başlarsa hemen gideceğim doktora. bu ayki reglimin tuhaf olması tamamen stres.
andean sen ne zaman başladın ploraktin ilacını kullanmaya?
adetinin başlarında mı?
birde yanlış hatırlamıyorsam, ilacı kullanmanla beraber adetinin yoğunluğu artmıştı, değil mi?