En erken kacinci gunde test yapilmali

Çok değil altı yedi ay önce dünyadaki en büyük üzüntüyü ben yaşıyormuşum gibi geliyordu. 4,5 aylık hamileyken geç ağustosta suyum geldi ve iki gün boyunca cektiğim suni sancını ardından bebeği kaybettik. Sonra forumda gezinirken birçok kadının çok daha kötü deneyimler yaşadığını gördüm. 9 aylıkken bebeğini kaybedenler vs. Sonra farkettim ki bilmeden onlara haksızlık ediyorum. Çünkü onlar yaşadıkları deneyimlere rağmen yine doğrulup yine deniyorlar. Ben de deneme şansımı kullanıyorum. Sen de kullan olur mu? Hep gündelik hayatta mektubu, maili, konuşmayı "kendine iyi bak" diye güzel bir temenni ile bitiririz ya, işte ben anladım ki insanın kendine en iyi bakma yolu tekrar deneme cüretkarlığı ve cesareti gösterebilmesidir.

Adet olmadıysan bir kaç gün bekleyip test yapmakta fayda var. Bazı aylar mensşn siddeti biraz daha az veya fazla olabiliyor. Ama yinede bir tuhaflık hissediyorsan mutlaka bir doktora git.

Canım benim noldu neden ağlıyosun?

canım bugün önce kahve pembe arası bir leke geldi şimdide adetle alakasız bir şekilde kanama var az damla damla lavabodayken. yani hayaller suya düştü ((((

çok üzüldüm canım ya ben bilmiyordum bunu. gerçekten söylediklerin o kadar doğru ve sen o kadar iyi niyetlisin ki ... rabbim boş çevirmesin kollarını inşallah en kısa sürede alırsın bebeğini. hepimizi alalım... gerçekten sözlerin bana çok iyi geliyor senin. bir an rahatlıyorum. dua ile dönermiş dünya. herşey dua. ve ben artık kendime iyi bakıcam :)))

Lütfen cevap vermemi gerektirecek önemli konularda yazmayın zira çok uykum geldi. Uyusam bir türlü uyumasam... Ne yapsam. Uymasam da yazsam uykusuzkalıyorum. Uyusam sabah sohbete yabancı kalıyorum ayrıca sizi ve sizlebirlikte ahkam kesmeyi özlemis oluyorum. Hadi bir iki üç tıp!

Adet olmadıysan bir kaç gün bekleyip test yapmakta fayda var. Bazı aylar mensşn siddeti biraz daha az veya fazla olabiliyor. Ama yinede bir tuhaflık hissediyorsan mutlaka bir doktora git.

bu ay adetten önce hiç kasık ağrısıı yaşamadım. daha çok belim ağrıdı.yarına kadar bekleyeyim tam adet olmazsam yeniden test yaparım. ya da direkt kanda baktırsam çıkar mı?

aslan geliyor,
kaplan geliyor,
TIP :) :) :)

merhabalar kızlar andean la kısa olarak kimyasal gebelikle ilgili muhabbet etmiştık.bende gün sayanlardanım 7haziran da düşük yaptım şu an çalışmalarimız da devam ediyor.yumurtlama gunumu bılmemekte kötü inşllah tuttururuz.hesaplamama göre temmuz 5 de adet olmam gerekiyor ama beklemek inanın çok zor icınde ne olup bittigını bılememek ama artık erken test yok

çok erken test yapmaya gerek yok cnm zaten. gereksiz endişe. haa belirtilerin çok yoğun olur o zaman hadi yapayım dersin ama o da gereksiz. ben adetime 2 gün varken yapmıştım.

tatlım bende yazamadım valla ama okuyorum edelim bol selishm biz birlikte takip edicez:)

tatlım geçen ay bende de aynısı oldu hatta yazdım çok az gelio pembe pembe die demekki sende de kahverengi geldi başta tutunamadı dedim ben de niyeyse öyle düşündüm. hayaller hep olsun bugün olmazsa yarın olur yarın olmazsa bidahaki ay hayırlısı kuzum

tatlım bende yazamadım valla ama okuyorum edelim bol selishm biz birlikte takip edicez:)

evet canım benim dün gayet verimli geçti başlamış bulunmaktayım çalışmalara konsantrasyon çok önemli :)

Kizlar gebe kalmaya calisirken önemli olan esinizle sürekli birlikte olmak degildir. Dikkat etmeniz bir gun arayla birlikte olmanız. Cunku hemen bir sonraki birliktelikte spermin hem kalitesi dusuyor hem de hızı yavaslıyor yani hareketsizlesiyorlar. Hemen kendl takvimimi paylasayım: 7 mayis yumurtlama gunumdu. Bunun icin 3, 5, ve 7 sinde birlikte olduk. Biliyorsunuz 72 saat yasayabiliyorlar ayrica birlikte olduktan hemen sonra kalmayin 15 dakika bekleyin. Gebe kalma sansini ortalama % 50 arttiriyor. Akademik dergilerden taradim. Biliyorum.

yaaa amargi bir TIP dedi gelen giden yazan yok artıkk :)))))))

amargii sen bari gelllll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…