En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar nasılsınız
NDK cim hakkında hayırlısı olsun canım lutfen takma kafana rahat ol biliyorsun ki moral cok onemli bende dun doktora gittim yine klomen verdi 3. ayım bu ay 2 aydır takip yapmıyordu bu ay yapacakmıs ve sonra uc ay falan ara verelim gorusmeyelim dedi prolaktin yuksekligi vardı 3 ay oncesine kadar dusmustu dun onada baktırdım daha sonucunu almadım lanet sey yine cıktı sanırım goguslerim her donemimde bomba gibi of of ne zor işmiş kadın olmak ya:1closedeyes:

:1hug:

Tedavinin ileriki aşamalardan biri yumurtaları gelişmesi için klomen filan yumurta çatlatma iğnesi olduktan sonra fayda görmeyip aşılama yöntemine geçilmektedir

anladım canım yanı bı sure deneyipfisfisfis ve kendılıgınden hamıle kalamayınca mı basvuruyoruz bu yonteme yanı..hımmmm yaaa benım ılk denemeydı bu ınsalla tedavıye gerek kalmaz yaaa kac kez kendımız denemelıyız ve evet olmuyor deyıp doktora gıtmelıyız bana fıkır verırmısınız ne kadar sureden sonra doktora gıdılmelı?

kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim??
ben adetime 2gün kala dün hcg yaptırdım.0.0,1 çıktı.negatif demek olduğunu biliyorum fakat bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir.halbuki çok ümitlenmiştim.ama daha adet olmadım.değişen bişey olabilir mi??

selam kızlar,,,ya be cokk kotuu grıpımmm,,burnm başım gozlerım hepsı bırden bastırdılar,ya gebelıkle ne alakası var demeyın ama goruşlerınıze tavsıyelerınıze ihtıacım var,,bu ay calışmalara başlamam gerekıyo halıyle bu halde nası bebışımm olacakk yaaasenağlama

keske adetını gectıkten sonra yaptırsaydın testı cano ya:1closedeyes:

özlem kar bebeiş uyuyor biraz atesi var dün aşı vuruldu onun etkisi herhalde sen nasılsın kuzum yamansak amin sizinde olur insallah

canım beta hcg bildigim kadarıyla gebelik kesesinden salgılanan hormondur ee sende de o olmadıgı icin bu kadar dusuk cıktı nadirde olsa gec yumurtlama, dollenme vs gibi seylerden cıkmamıs olabilir:teselli: ama canım adetini bekle

gecmıs olsun canım ya dıkkat et kendıne sıcak tut kendını bıtkı cayları ıc bı an once ıyılesmeye baslaaa:çok üzgünüm:

Gunaydin kuslarim nasilsiniz.. Suzancim nasilsin.. kizin olacakmis hayirli olsun.. nasil gidiyo hamilelik..gobisin ciktimi?

iyiyim canım.seninde oğlun olacakmış hayırlı olsun canım.bu ay çok kilo almışım.o kadar kilo alınca göbekte çıkıyor haliylekaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

saolun arkadaşlar cevap verdiğiniz için.ama napayım dayanamadım artık.çok değişik belirtiler yaşadım.bide 0.0,1 görünce dedim ki acaba bu kadar düşükse bende bir sorun mu var neden adetimi bklemeliydim??

geldim kızlarr, herzamankinden çok duaye ihitiyacım varrr... dua edin ne olurrr aşılamda tutmazsaa büyük yıkım olur benim içinn...

gecmıs olsun canım ya dıkkat et kendıne sıcak tut kendını bıtkı cayları ıc bı an once ıyılesmeye baslaaa:çok üzgünüm:
ya canım tamda ayını buldum hasta olacak,,bu ay cokk umıtlıydım,,2 gun sonra yumurtlama gunum,cokk uzuldum hasta olduğuma,,oyle sınırle sılıyorum kı burnumu yara olmuş!dua edın bana...nane lımon ıcıyorum sabahtan berı.eşim dınlenmek ıyı gelıyo yat uzan falan dedı de ben yattıkça ağırlaşıyomuş gıbı hıssedıyorum yaa,,sız aklıma geldınız dedım kızlarla goruşeyım kafam dağilsın.mirmirmirmir

bi dua buldum arkadaşlar
Çocuk Olması

--------------------------------------------------------------------------------
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et"
(Meryem, 5)

"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun" (Meryem, 6)

"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
"Sonra bebek olarak çıkarmakta, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için"
Mümin, 67

geldim kızlarr, herzamankinden çok duaye ihitiyacım varrr... dua edin ne olurrr aşılamda tutmazsaa büyük yıkım olur benim içinn...

kız ndk vallahi sopalıksın hee klava: simdiden karamsarlıga kapılıyorsun oluruna bırak bizim burda bir kadın var tup bebek yaptırmıstı cok evhamlıydı oldu mu olmadı mı gibisinden tutmadı birkac ay sonra yeniden yaptırdı hiic takmadı artık o da usanmıstı yerlesme lekesi geldiginde doktorunu aramıs doktorda bebegimiz yerlesmiştir demesine ragmen bile kadın heyecanlanmadı simdi ikizlerine hamile dualarımız seninle canım:Saruboceq:

canm hakkında hayırlısı,ama şu cumlelerı dılımızden de gonlumuzden de atalım,,yıkım falan yoookkkk,,bız bılemeyız O bılır...ne ıyı ne şer,,sen yureğini ferah tut,inancını koru,rabbımde tez zamanda bebışının yuvasını yapsın senınn karnında..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…