:1hug:
Tedavinin ileriki aşamalardan biri yumurtaları gelişmesi için klomen filan yumurta çatlatma iğnesi olduktan sonra fayda görmeyip aşılama yöntemine geçilmektedir
merhaba arkadaşlar.ben geldim.ceylancım nasılın???
ben yemege gidiom kıslar
Annelerin en tatlısı iyiyiz canım sen nasılsın yafrum benım goncam nasıl :1hug:
kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim??
ben adetime 2gün kala dün hcg yaptırdım.0.0,1 çıktı.negatif demek olduğunu biliyorum fakat bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir.halbuki çok ümitlenmiştim.ama daha adet olmadım.değişen bişey olabilir mi??
kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim??
ben adetime 2gün kala dün hcg yaptırdım.0.0,1 çıktı.negatif demek olduğunu biliyorum fakat bu kadar düşük olmasının sebebi ne olabilir.halbuki çok ümitlenmiştim.ama daha adet olmadım.değişen bişey olabilir mi??
selam kızlar,,,ya be cokk kotuu grıpımmm,,burnm başım gozlerım hepsı bırden bastırdılar,ya gebelıkle ne alakası var demeyın ama goruşlerınıze tavsıyelerınıze ihtıacım var,,bu ay calışmalara başlamam gerekıyo halıyle bu halde nası bebışımm olacakk yaaasenağlama
Gunaydin kuslarim nasilsiniz.. Suzancim nasilsin.. kizin olacakmis hayirli olsun.. nasil gidiyo hamilelik..gobisin ciktimi?
ya canım tamda ayını buldum hasta olacak,,bu ay cokk umıtlıydım,,2 gun sonra yumurtlama gunum,cokk uzuldum hasta olduğuma,,oyle sınırle sılıyorum kı burnumu yara olmuş!dua edın bana...nane lımon ıcıyorum sabahtan berı.eşim dınlenmek ıyı gelıyo yat uzan falan dedı de ben yattıkça ağırlaşıyomuş gıbı hıssedıyorum yaa,,sız aklıma geldınız dedım kızlarla goruşeyım kafam dağilsın.mirmirmirmirgecmıs olsun canım ya dıkkat et kendıne sıcak tut kendını bıtkı cayları ıc bı an once ıyılesmeye baslaaa:çok üzgünüm:
geldim kızlarr, herzamankinden çok duaye ihitiyacım varrr... dua edin ne olurrr aşılamda tutmazsaa büyük yıkım olur benim içinn...
canm hakkında hayırlısı,ama şu cumlelerı dılımızden de gonlumuzden de atalım,,yıkım falan yoookkkk,,bız bılemeyız O bılır...ne ıyı ne şer,,sen yureğini ferah tut,inancını koru,rabbımde tez zamanda bebışının yuvasını yapsın senınn karnında..:CüvCüv:geldim kızlarr, herzamankinden çok duaye ihitiyacım varrr... dua edin ne olurrr aşılamda tutmazsaa büyük yıkım olur benim içinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?