En erken hamilelik belirtileri

ya tüp bebek daha kesin bir sonuç herhalde kısmet ya hayırlısı karamsarlığa yer yok bizde sakın ha rabbim verecek elbet zamanını bir tek o biliyor bize kalan gerkeni yapmak çalışmaya devam .....

ıyı etmıssın buraya gelmekle canım vucut kırgınlık yasıyodur su aralar bol bol dınlenmelısın kı cABUk ıyılesesınnn

geldim kızlarr, herzamankinden çok duaye ihitiyacım varrr... dua edin ne olurrr aşılamda tutmazsaa büyük yıkım olur benim içinn...

bebeğim canım ndk m aşılama ya gideceğini okudum şimdş canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inş canım inş bu ay olacak şubat ugurlu biliyorsun umudunu yitirme canım kafan rahat olsun hiç öle karıştırma olurmu bebişim sende birgün anne olacn senin sıpa bize teyze dicek inş :CüvCüv::CüvCüv:

fd7 sen gribe bakma calışmayı bırakma bu ara ıhlamur iç limon portakal tursu suyu seni kendine getirir:teselli:

Ndkcım ben bılıyorumkı senın asılamaya ıhtıyac kalmadan allahım sana bı melek gondercek dualarımız senınle bebısım

benim kuzenin 3 sene uğraştı aşıla tüp bebek tutmadı bütün ümitlerini kaybetmişti bir görseniz ama allah hiç ummadığı anda adeti verdi doktora baş ağrısığla gitti kan testinde çıktı ümitlerini kaybetmeyin gerçekten buna benzer biri hikaye var çevremizde inanın yeter.. sizleri çok sevdim
bu sitede birbirimize mutlu haberler vericez......

fd7 sen gribe bakma calışmayı bırakma bu ara ıhlamur iç limon portakal tursu suyu seni kendine getirir:teselli:

saol canım,turşu suyunu ılk defa duyuyorum gıdıyım de turşu yıyım bari,yoksa tek suyunu mu ıçmelıyım,,ayy cokk kotuyumm valaaasenağlama:bbo:

bakın kızlar yine diyorum ilk bebek gec olur daha zor döllenme olur sabredin bekleyin benim kaynanam yengem gec hamile kalmış

inşallah canlarımmm dualarınızla inşallahhhhhhhhh
Ndkcım ben bılıyorumkı senın asılamaya ıhtıyac kalmadan allahım sana bı melek gondercek dualarımız senınle bebısım

tubacım aşılama yapılacak bu ay :S

ozlemacar bence git bir doktora en baştan hormon tetkiklerin olsun ki boşu boşuna zaman kaybetmemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…