ya canım tamda ayını buldum hasta olacak,,bu ay cokk umıtlıydım,,2 gun sonra yumurtlama gunum,cokk uzuldum hasta olduğuma,,oyle sınırle sılıyorum kı burnumu yara olmuş!dua edın bana...nane lımon ıcıyorum sabahtan berı.eşim dınlenmek ıyı gelıyo yat uzan falan dedı de ben yattıkça ağırlaşıyomuş gıbı hıssedıyorum yaa,,sız aklıma geldınız dedım kızlarla goruşeyım kafam dağilsın.mirmirmirmir
geldim kızlarr, herzamankinden çok duaye ihitiyacım varrr... dua edin ne olurrr aşılamda tutmazsaa büyük yıkım olur benim içinn...
aramızda 1senden fazla anne olmayı bekleyen varmı ?
aramızda 1senden fazla anne olmayı bekleyen varmı ?
fd7 sen gribe bakma calışmayı bırakma bu ara ıhlamur iç limon portakal tursu suyu seni kendine getirir:teselli:
inşallah canlarımmm dualarınızla inşallahhhhhhhhhbebeğim canım ndk m aşılama ya gideceğini okudum şimdş canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inş canım inş bu ay olacak şubat ugurlu biliyorsun umudunu yitirme canım kafan rahat olsun hiç öle karıştırma olurmu bebişim sende birgün anne olacn senin sıpa bize teyze dicek inş :CüvCüv::CüvCüv:
Ndkcım ben bılıyorumkı senın asılamaya ıhtıyac kalmadan allahım sana bı melek gondercek dualarımız senınle bebısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?