ya kızlar ben aynı anda allah izin verirse hem teyze olcam hem anne olcamdelikafadulden
açıkcası insan anne olmayı düşünmekten teyze olmayı hiç düşünmüo alla alal
ya kimler hamile ya bugün kimse bana cvp vermiyor tüstüm işte:dilcikar:
teşekkür ederim canımçok saol ya hamişimizi tebrik ediyorum hayırlısı ile kucağınada alır inşyurda0101 hamile 2441 e bak canım tahtta oturuyor :)
onancım ablamın 2 ekim benim 4 ekim görünüo hesaplayıcılarda ama degşio tabi bu artık allah bilir:))valla hala pek alışamadı şikayetlere devam bende onu teselli ediom bunlar olacak norman die bakalım şu ilk 3 ay bi geçsin alışcak inş oda bende:
onancım ablamın 2 ekim benim 4 ekim görünüo hesaplayıcılarda ama degşio tabi bu artık allah bilir:))valla hala pek alışamadı şikayetlere devam bende onu teselli ediom bunlar olacak norman die bakalım şu ilk 3 ay bi geçsin alışcak inş oda bende:
arkadaşlarımmmmmmm ablacımda çıktı o da iyiymiş allahıma şükürler olsunnnn bebişkom 3.250 gr doğmuşşşşş daha 3 haftası vardı aslında minnoşumunnnnnnnnn
kızlar günaydın, tünaydınn :))
sanırım bu ay aşılamaya geçeceğizzkafam allak bullakkk
gelirsiniz tabi ceylancım inş ama o zamana sizinde karnınız burnunuzda olur bence:))
buketcim yok duymadım daha aslında şimdi duyabilirmişim ama doktorum 2 hafta sonra gel hep bebişi hep kalp atışını duyalım dedi bekliom ay sonunda gidicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?