valla ya hangimize gidicek kadıncagız ama bence aramızda bi bi hafta felan oynar çünkü ablam benden bi hafta önce yumurtlamıştı onunbebişi bi hafta daha büyük galiba:))) sat a göre bakılması çok saçma aslında ya ben ilk gitmiştim keseyi görememiştim o görmüştü çünkü
kızlar günaydın, tünaydınn :))
sanırım bu ay aşılamaya geçeceğizzkafam allak bullakkk
canım benim yaa inşallah benimde tutacakk, nerde yaptırdı acaba kuzenlerin maliyeti hakkında bilgin varmı???ndk canım aşılama yöntemiyle hamile kalan bi sürü tanıdıgım var en son kuzenim aşılamayla kaldı nur topu gibi bi oglu oldu 2 yada 3.aşısında tuttu canım bende çok daha hızlı işleyen bi süreç umutsuzluk yokkkk senin yanındayız
sen üsülmeeeee:teselli:kıyamam sanaaa:çok üzgünüm:hakkımızda hayırlısı yafrum neolur üzülme artık sen üzüldükçe bende kahroluyorum belki iyi olacak böylesi
ndk cım canım üzme kendini canım benim etrafımda okadar çok aşılamayla hamile kalan var ki... En son ikizler oldu mesela :) kız 1 beklerken ALLAH sana 2 tane birden vermesin bide ALLAH ne güseeel olur :teytey:
Güzelim o zaman onun bebişi daha büyük adet dönemi bence de saçma herkes aynı yumurtlamıyor ki. Bence yumurtlama dönemi esas olan sen ona göre değerlendir bence ablanın 1 hafta önce olabilir büyük ihtimalle, sezeryanla doğum yaparsa daha da erken doğar
canım benim yaa inşallah benimde tutacakk, nerde yaptırdı acaba kuzenlerin maliyeti hakkında bilgin varmı???
sen üsülmeeeee:teselli:kıyamam sanaaa:çok üzgünüm:
ayyy inşallah inşallahhh, ilk aşılamalarında mı tuttu?
kızlar ben bılmıyorum bu asılama nasıl oluyor hangı durumlarda yapılıyor bana anlatabılırmısınız
slm kızlar ben geldim nasılsınız
slm kızlar ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?