En erken hamilelik belirtileri

ndk m ben burda kimsenin yüzünü bilmiyorum nasıl olduklarını bilmiyorum sizi sadece burda yazdıklarınızla tanıyorum ve hepinizi hayal ediyorum saçı şu renk buyu şu kilosu şu diye bütün gün buraya takılabilmek için işlerimi ihlam ediyorum yemek bile yemeyi unutturuyor burdaki muhabbet bana yani uzakta olan annem kardeşlerim gibi oldunuz sizin üzülmenin inanın beni de üzüyor ben kendim için ne kadar dua ediyorsan sizler için de o kadar dua ediyorum bu siteye ilk üye olduğumda sizlerin bana kızdığınızı hatırlıyorum hada yaşın küçük daha çok erken diye sizlerin hikayenizi dinledikten sonra burda benden önce sizler anne olun diye dua etmiştim bakın benden sonra gelenlerde tahta çıktılar hep ama ben hala sizi bekliyoruz sizlerde çıkın o tahta bende arkanızdan gelecen hemen indirecem sizi o tahtan sen böle umutsuz umutsuz konuşursan benim bebek hayallerimde uzayacak kız toparlan hemen sizleri çok seviyorum kızlar

canım ceylancım ben aralıgın son haftası doktora gıtmıstım herseyın normal oldugunu soylemıstı doktor yumurtalıkların duzgun calısıyor bı problem yok demıstı

ooooffff çalışmalara başlamadan hamiş mi kaldım ne kocişin ceketiylen duyusallıgım üstümde senağlamasenağlama

of arkadaslar prolaktin sonucumu esim almıs aradı simdi 52 kusurmus yine cıkmıs lanet sey ya offff gerci ben niye yazıyorsam nasıl olsa cevap veren olmayacak

özlem kuşum o zaman sende normal çalışmaya devam et kız ebru ben eşimle nette tanıştım ve şimdi evliyiz net yeni arkadaslıklar için bir aracı

ya turşu demeyin kızlar manyak oldum yaaaa

tubacık ben çok aşırı acı biber turşusu yiyom kociş kızıo artık yeter die biberleri löp löp yutuom sonra bütün gece mide yanmasıyla savvaşıom yaaaaa napacam ben sende varmıydı böle şeler

ozlemcim testleri oldunmu 1 senedir mi bekliyorsun ben olsam yerinde gitmediğim dr.kalmazdı 7 ayda öyle yaptım

of arkadaslar prolaktin sonucumu esim almıs aradı simdi 52 kusurmus yine cıkmıs lanet sey ya offff gerci ben niye yazıyorsam nasıl olsa cevap veren olmayacak
nilüfercim daha önce gördün mü prolaktin tedavisi ilaçlarla düşerde bebegine kavuşursun inşallah canım:teselli:

fd7 ye canım tursu nilufer kız kızma hemen ben test sonuclarından anlamam cunkü cok ugraşmadım ben sana cvp verırım

canım benım neden öyle düşünüyorsun bugün herkes alıngan bitanem
Duygusallık dizboyu epey yükselmiş dostinexe sarıl hemen :1hug:

Niye vermeyelim canım cevap. İlaç ullanıyorsun dimi. Benimde yüksekti bende dostinex kullandım 10 a düşmüştü ama şimdi ne alemde bilmiyorum.. İlaçla dşer canım ama stres yapma stres prlnin en büyük düşmanı

turşu filan dediniz benim bile çekti yapmayın alan var alamayan var kaydirigubbakcemile5
Karnımda açıktı zaten

ayrıca handan mide yanması karnın büyüdükce cok olacak bende oluyordu ben hamileyken fazla birsey yiyemiyordum tıkanıyordum emziren insan daha cok yiyor

nilüfercim genelde prolaktin yüksek mi çıkıyor? sanırım onun ilacı var, tedaviyle düşüyor çaresi olan bir şey canını sıkma güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…