En erken hamilelik belirtileri

valla ya hangimize gidicek kadıncagız ama bence aramızda bi bi hafta felan oynar çünkü ablam benden bi hafta önce yumurtlamıştı onunbebişi bi hafta daha büyük galiba:))) sat a göre bakılması çok saçma aslında ya ben ilk gitmiştim keseyi görememiştim o görmüştü çünkü

Güzelim o zaman onun bebişi daha büyük adet dönemi bence de saçma herkes aynı yumurtlamıyor ki. Bence yumurtlama dönemi esas olan sen ona göre değerlendir bence ablanın 1 hafta önce olabilir büyük ihtimalle, sezeryanla doğum yaparsa daha da erken doğar

kızlar günaydın, tünaydınn :))

sanırım bu ay aşılamaya geçeceğizz :( kafam allak bullakkk

ndk cım canım üzme kendini canım benim etrafımda okadar çok aşılamayla hamile kalan var ki... En son ikizler oldu mesela :) kız 1 beklerken ALLAH sana 2 tane birden vermesin bide ALLAH ne güseeel olur :teytey:

aşılama yönteminde hamile kalma şansı daha yüksekmiş diye biliyorum ama 1 sene geçmeyince tavsi etmiyor doktorlar hayırlısı olsun tatlım ..

olacak tabi ceylancım hiç öle aglama felan yapma bi sabah geleceksin bende hamişimmmmmmmm yazacaksın bizleride çoşturacaksınnnnhihoyyyt

ndk canım aşılama yöntemiyle hamile kalan bi sürü tanıdıgım var en son kuzenim aşılamayla kaldı nur topu gibi bi oglu oldu 2 yada 3.aşısında tuttu canım bende çok daha hızlı işleyen bi süreç umutsuzluk yokkkk senin yanındayız
canım benim yaa inşallah benimde tutacakk, nerde yaptırdı acaba kuzenlerin maliyeti hakkında bilgin varmı???
hakkımızda hayırlısı yafrum neolur üzülme artık sen üzüldükçe bende kahroluyorum belki iyi olacak böylesi
sen üsülmeeeee:teselli:kıyamam sanaaa:çok üzgünüm:
ndk cım canım üzme kendini canım benim etrafımda okadar çok aşılamayla hamile kalan var ki... En son ikizler oldu mesela :) kız 1 beklerken ALLAH sana 2 tane birden vermesin bide ALLAH ne güseeel olur :teytey:

ayyy inşallah inşallahhh, ilk aşılamalarında mı tuttu?

kızlar ben bılmıyorum bu asılama nasıl oluyor hangı durumlarda yapılıyor bana anlatabılırmısınız

Güzelim o zaman onun bebişi daha büyük adet dönemi bence de saçma herkes aynı yumurtlamıyor ki. Bence yumurtlama dönemi esas olan sen ona göre değerlendir bence ablanın 1 hafta önce olabilir büyük ihtimalle, sezeryanla doğum yaparsa daha da erken doğar

evet aynen katılıom sana ben en son doktora gittigimde sata göre 5+3 dü ama ultrason 5+5 gösteriodu sanırım ultrasona göre takip edicem o boyuta göre hesaplıo galiba , aramızda kesn 1-2 hafta oynar bencede a.s.

ndkcım benim kuzenim malatyada oturuo sürekli istanbula geldi gitti halamda kaldı 2 sefer tutmadı sanırım 3.de tuttu yatıodu ilk zaamanlar sanırım tutsun die ben çapada yaptırdı die hatırlıorum maliyeti yüksekti sanırım halam devlet memuru o yardımcuı olup çapada yaptırmıştı bi kısmını devlet karşılamıştı öle hatırlıom tatlım araştırırız sana iice kuşum bence bu çok büyük bi adım olacak senin için çok daha büyük bi umut bence

canım benim yaa inşallah benimde tutacakk, nerde yaptırdı acaba kuzenlerin maliyeti hakkında bilgin varmı???

sen üsülmeeeee:teselli:kıyamam sanaaa:çok üzgünüm:

ayyy inşallah inşallahhh, ilk aşılamalarında mı tuttu?

Canım bitanesi ilk aşılamasında tuttu diğerleri 2. aşılamada ama en son olanları bir görmelisin biri erkek biri kız ALLAH bekletip bekletip ikisini de tattırdı nasıl güzeller :dance: ALLAH bize de nasip edecek sakın ümitsizliğe kapılma bak ezan saati yazıyorum ALLAH sesimizi duyacak. Gerçi benimde adete 2 gün kaldı çok sinirli ve alınganım olcam galiba :a015:

:1hug:
kızlar ben bılmıyorum bu asılama nasıl oluyor hangı durumlarda yapılıyor bana anlatabılırmısınız

Tedavinin ileriki aşamalardan biri yumurtaları gelişmesi için klomen filan yumurta çatlatma iğnesi olduktan sonra fayda görmeyip aşılama yöntemine geçilmektedir

aslında adet bittikten 1 hafta sonrasını hesaplamak doğru çünkü ben arkadaşımınkini öğle hespladım ve tuttu .yanı bir aylık diyolar aslında bebek 2,5 haftalık oluyor çünkü yumurtlama tarihi esas olan ben öğle biliyorum en azından.

Back