En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlar canım çok sıkkın. ben hastalandım. bu sabah hiçbir belirti yokken birden oluverdi. şuan içimin söküldüğünü hissediyorum. belirtimi oda ne ya hiçbirşeye inaanmak istemiyorum. kafamı yorganın altına sokup saatlerce uyumak istiyorum ama malesef işteyim. ara ara gözlerimden süzülen yaşlara engel olamıyorum. oysa geliekti bu ay meleğim ve annesi gibi terazi burcu olucaktı. hayaller hepsi yine suya düştü akıp gitti. moral bozma diyceksiniz ama elimde değil hepinizin anlıyacağına eminim.senağlama:delphin:

kedyyyy...canim yeni gordum yaziniii Şeniz hayirlisi olsun be canim...nasil olsa hormon degerlerin normal, olur insallah tatlim..heseyin hayirlisi...ne yapabiliriz ki...eger istersen esinin de tahlillerine baktir, iciniz rahat etsin be guzelim :1hug:

işteyim çalışmam lazım elim kolum bağlı annem aradı şimdi bebek dünyaya gelmiş iyiymiş çok şükür ablam hala ameliyatta inş onunda iyi haberlerini alırıs.Civcivim nasıl bağır çığır ağlıyo teyzem benimm Yiğit'im geldi inşallah ablacımda sağsalim çıkar bebişini kucağına alır... Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..Hiçbir bebişi annesiz bırakmasın :Saruboceq:

biliyorum ceylanım kazık çaktık resmen hayırlısı yaaa. patron bir sürü iş sıraladı ben kaçar canlarım hem belki biraz kafam dağılır öptüm hepinizi

işteyim çalışmam lazım elim kolum bağlı annem aradı şimdi bebek dünyaya gelmiş iyiymiş çok şükür ablam hala ameliyatta inş onunda iyi haberlerini alırıs.Civcivim nasıl bağır çığır ağlıyo teyzem benimm Yiğit'im geldi inşallah ablacımda sağsalim çıkar bebişini kucağına alır... Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..Hiçbir bebişi annesiz bırakmasın :Saruboceq:[

Gözünüz aydın canım. Ablanda sağ salim ameliyattan çıkar inşallah. :emir_bebek:

işteyim çalışmam lazım elim kolum bağlı annem aradı şimdi bebek dünyaya gelmiş iyiymiş çok şükür ablam hala ameliyatta inş onunda iyi haberlerini alırıs.Civcivim nasıl bağır çığır ağlıyo teyzem benimm Yiğit'im geldi inşallah ablacımda sağsalim çıkar bebişini kucağına alır... Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..Hiçbir bebişi annesiz bırakmasın :Saruboceq:
cerincim öncelikle hayırlı olsun darısıda bizlere olsun canım ablana rabbim en kısa zamanda şifa verip bebişine kavuştursun inş canım
kedyyyy...canim yeni gordum yaziniii Şeniz hayirlisi olsun be canim...nasil olsa hormon degerlerin normal, olur insallah tatlim..heseyin hayirlisi...ne yapabiliriz ki...eger istersen esinin de tahlillerine baktir, iciniz rahat etsin be guzelim :1hug:

kedicim üzülme hayatım inş bir gün olacak canım umudunu kaybetme olurmu

gözün aydın cerincim teyze oldunn hayırlı ugurlu olsun ablanda bebişini kucagına alsın koklasın inş:Saruboceq:

kedicim çok üzüldüm , demekki şimdi hayırlı degilmiş tatlım herşeyde bi hayır vardır lütfen depresyona girme bizler anne adaylarıyız güçlü olmalıyız toparlan lütfen canım nası hayalkırıklıgı yaşadıgını çok iyi anlıyorum ama yapabilecek bişe yok üzülmen kendini yıpratman bi işe yaramaz toplarlan ve adetin bitince sıkı çalışmalara başla yerimseniben

kızlar ne habersiniz 2 dk yanlız bırakmaya gelmiyorsunuz ya kaç sayfa atmışsınız ya güzel haber varmı söleyin bakem okuyamam o kadar sayfayı çok fazla olmuş

Canım iyiyiz beklemedeyiz daima hele benim beklemem sizlerden beter ben tüm listedekileri bekliyorum heyecanla kıpır kıpır içim Hayırlısı..:1hug:

vallaaa canım aynı seyı ben de yasadık ıkı dk bos bırakmaya gelmıyo kac sayfa bırden ılerlıyo sositososito aman nazar degmesınnn naniknanik

ben de sayıyorumm son 8guunnn burda bırımız guzel haberı versek cok ıyı olucak dıger bekleyenlere moral olur yaaaa vallaaahiii:1rolleyes:

cerin allah analı babalı büyütsün inşallah ablacığında sağsalim çıkar ameliyatta teyzoş oldun

cerin cnm kutlarımmm teyze olmak nası bı duygu ahh ben hıc teyze olamıcam bı erkek kardesım var olsam olsam halayımkaydirigubbakcemile3 umarım ablan da ıyılesır dı an onceeeeeCADIARZU

teyzoş oldum inşallah anne de olurum minik meleğim yiğit'im inşallah gelirken kuzenine de sölemiştir hemen peşimden gel diye kaydirigubbakcemile

ya kızlar ben aynı anda allah izin verirse hem teyze olcam hem anne olcamdelikafadulden

açıkcası insan anne olmayı düşünmekten teyze olmayı hiç düşünmüo alla alal

Cerin kutlarım teyze oldun bak ne güzel, ablanda hayırlısıyla çıkcak ameliyattan bak herşey ne güzel. Yiğiti ALLAH analı babalı büyütücek inşallah.

Back