En erken hamilelik belirtileri

insanın elinden hiçbirşey gelmiyor üstelik aynı şehirde bile değilis annecim yanında allaha şukur ama bizlerde dualarla şu an zor durumda olan doğumda olan herkese dua edelim olurmu

alalhım onları korusun inşallah canım sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkmak nasip etsin

kedi üzülme bende terazi burcuyum ve yıllardır hesaplardım evlenince şu zaman hamile kalsam terazi oluyor diye.üzülme desem bile faydası yok biliyorum..umarım akrep burcu bir ogluşun olur ozaman...

cerin cim Allah yardımcınız olsun .
seylanım ben listede yokum beni de ekleyebilirmisin 6 MART yaz gitsin. yadetim yeni bitti haftaya doktora gitcem.

Dualarım ablanla kaç aylıktı ayy üzülme sağlıklı çıkacaklar sen hala neden burdasın

Kedicim üzülme sakın napalım hepsi ALLAH tan bi elimizden geleni yapıyoruz ALLAH ım bize de verecek belki daha zamanı değildir ne bileyim ama şubat uğurunu bozmıyalım kız şubat sonunda yumurtlarsın sen iyi çalış delikafadulden bende gün bekliyorum bakalım ümidim gittikçe azalıyor nedense :a015:

günaydın arkadaşlar bende süt hormonum fazla doktr arada göğslerini sık dedi bi sorun olurmu bide bi arkadaşım kan testi yptrmış hcg<1,00 çıkmış hmlelilik oranı düşkmü

canim sakin yapma... bu da hormonun yukselmesini tetikliyorrr..o nasil dr mus yaa
kan testine bakilir gogus sIkarak prolaktine mi bakilirmis

ecrin sağol canım herkes senin ilk oğlun olcak diyor hayırlısı Allahtan ne diyelim bişey diyemiyorum ama üzülmemek insanın gerçekten elinde değil.

insanın elinden hiçbirşey gelmiyor üstelik aynı şehirde bile değilis annecim yanında allaha şukur ama bizlerde dualarla şu an zor durumda olan doğumda olan herkese dua edelim olurmu

Dualarım ablanla canım. ALLAH onu sağ salim yavurusuna kavuşturcak. Yanında olamamak kötüdür eminim ama tüm kalbinle onunlasın duaların onunla üzülme hep güzel düşün ki güzel şeyler olsun

canlarım gunaydın kızlar naabmısınız oyle dun saat 11de cıktım sabah 10bucuk gıbı geldım tam 18sayfa arkada kalmıs gecekı yazısmalarımızsositososito masalllaaaa topiğimize maşallaaa bugun nasılsınız soyleyın bakalımmm var mı guzel haber verebılcekler aramızdaaa:1rolleyes:

Ceylanım adet günü bekleyenler biraz büyük mü olmuş ne yoksa benim pc den mi kaynaklanıyor ?

onan inşallah canım bir bitsinde başlıcaz çalışmalara bu ay çatlatma iğneside vurulucam hayırlısı Allahtan. ceylan ben artık beklemiyom kuzum 12 mart yaz istersen benide

Düzelttim de bugün bir sorun var onancım bendede öyle anlamadım
Kedyyy biz seninle burda eskiyiz biliyorsun bizler umudumuzu kaybedersek ne olacağız Lütfen umudunu kaybetme başaracağız yazdım Şubat daha bitmedi

bana da hep oglun olacak derler..ben kız hastasıyım birazda.sarışın mavi gözlü duz sarı saçlı ne guzel olurdu..

kızlar ne habersiniz 2 dk yanlız bırakmaya gelmiyorsunuz ya kaç sayfa atmışsınız ya güzel haber varmı söleyin bakem okuyamam o kadar sayfayı çok fazla olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…