En erken hamilelik belirtileri

canım benim inşallah dedeğin gibidir ve hamilesindir inşallahhhh canım ya ewet biz bekliorduk yani o açıdan sürpriz olmadı yani ama aklım sende inşşallah sende hamilesindir....

inşallah 2 gündür belirti yok sinirlerim bzouk alınganım. Ama biraz önce yine kasığım sancıdı hadi hayırlısı çok istiyorum meleğim gelsin bu ay. Sen iyi misin nasıl gördün mü bebeğini?

yok canım. ctesi dr ye gidicem. hesaplayıcılara gore 6 haftalık olacakmıs. ama icimde bi korku var. keseyi gorup bide kalp atısını duysaydım rahatlıcaktım :CüvCüv:

Oooo benim taht çoktaaan gitti bile:sm_cool: Darısı başınıza kızlar hissediyorum bu ay hepimiz hamile kalacağız:)):CüvCüv:

evet beyaz akıntı tam yumurtanın olgunluk dönemi çalışmaya devam benimde son 14 günüm kızlar
perşemmbe başlıycam mart 3 geçtikmi yani mart 9da test yaparım tabi kanamam olazsa...hihoyyyt

canım benim inşallah dedeğin gibidir ve hamilesindir inşallahhhh canım ya ewet biz bekliorduk yani o açıdan sürpriz olmadı yani ama aklım sende inşşallah sende hamilesindir....

inşallah inşallah! yaa akıntın -m vardı demişsin nasıldı? Ya benim bu ay hergün o kadarçok akıntınm oldu ki ama yumurtlama dnemindeki gibi değil daha sarımsı koyu ve çok. Ped yetiştiremedim hep hastalandım sanıp wc ye gittim. Böyle bişey miydi? :uhm:

günaydın kızlar canım çok sıkkın. ben hastalandım. bu sabah hiçbir belirti yokken birden oluverdi. şuan içimin söküldüğünü hissediyorum. belirtimi oda ne ya hiçbirşeye inaanmak istemiyorum. kafamı yorganın altına sokup saatlerce uyumak istiyorum ama malesef işteyim. ara ara gözlerimden süzülen yaşlara engel olamıyorum. oysa geliekti bu ay meleğim ve annesi gibi terazi burcu olucaktı. hayaller hepsi yine suya düştü akıp gitti. moral bozma diyceksiniz ama elimde değil hepinizin anlıyacağına eminim.senağlama

ARKADAŞLAR ABLAMI ACİL SEZERYANE ALMIŞLAR LÜTFEN ÇOK DUA EDİN Sağlıklı bir şekilde çıksın ikiside inşallahh. (( bi kaç gün önce göbek fıtığı ve miyom teşhisi koymuştu doktor dün gece çok kötuymuş sabah iyice fenalaşınca hastaneye göturmuşler acil ameliyata girmiş nolur dua edin (

Kızlar hata oluştu listeyi koyarken tekrar deneyeceğim
Bende bugün bomboş bir günmüş gibi hissediyorum
Kedyy şubat daha bitmedi
Onancım 3 gün çalıştım dün hariç hayırlısı artık

Son düzenleme:
kedi79 gerçekten bozma moralini yaa olucak hissediyorum hebimizn bebeği olucak
ben umutla bekliyorum ve inanın herkese dua ediyorum nur topu gibi bir evlar versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…