bugun 3 gun geçti adetimden 8 de olmalıydım.psikolojikmi bilmem midem bulanıyor ara ara.sancım oluyor adet olcak gibi ara ara.birde hayatımda çıkarmadıgım kadar sivilcem çıktı...beklemek istiyorum.zaten varsa da hemen dr gitcek degilim ya.
Kimse cevap vermedi bana :a015: günaydın dedim o kadar zaten çok alınganım bugünlerde canımda sıkkın. Reglime 2 gün var yani inşallah 9 ay vardır :a015: Bebişim gel bu ay lütfen :Saruboceq:
Ndk regl oldu canımdimi ceylan
Günaydın canım. İnşallah hamilesindir canım. Stres yapma. Benimde 2 gün geçti ama hala test yapamadımhihoyyyt
KIZLAR günaydııııın :) var mı gelişme, Ceylancım tahta çıkan olmadı mı? Bebiş bekleyen anne adayları havalar soğuk dikkat edin kendinize iyi misiniz? Eee ne var ne yok dün giremedim hiç var mı bigelişme?
Kızlar ben 6 haftalık hamileyimmmmmmmm
Kızlar ben 6 haftalık hamileyimmmmmmmm
Kızlar ben 6 haftalık hamileyimmmmm
ZEYNEPCİM OLMAMIŞ CANIM YA BAK BENİMKİ BU http://tickers.baby-gaga.com/p/dev276pr___.png BU KAÇINCIYSA BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAP
Canım ben herseferinde 1-2 gün kala dayanamayıp test yapıyordum ama sonuç hep hüsran. Bu ay beklicem geçerse yapcam. Çok belirtim vardı ama son 2 gündür tık yok sanırım bu ayda olmadı :a015: çok üzülüyorum ASLINDA BU AYDAN ÇOK ÜMİYLİYDİM AMA bakalım dua ediyorum inşallah 2 gün sonra adet olmam ve bebişim annesine gelir bu ay artık diye :Saruboceq:[/QU
İnşallah dualarımız kabul olur canım...
Kızlar ben 6 haftalık hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?