En erken hamilelik belirtileri

inşallah canım hamilesindir bu ay bende de çok belirti vardı ama galiba psikolojikmiş. son 2 gün var adetime ama 2 gündür de hiçbir belirti yok. Sanırım sinirlerim bozuldu herşeye ağlıyorum bugünlerde :a015:

Ama 3 gün geçmiş senin belki bebiştir yani inşallah öyledir ecrin nekadar seviniyorum burda birkişi bile hamileyim dediğinde sanki kendim kalmışım gibi. Senin içinde dua edeyim :Saruboceq:

Kimse cevap vermedi bana :a015: günaydın dedim o kadar zaten çok alınganım bugünlerde canımda sıkkın. Reglime 2 gün var yani inşallah 9 ay vardır :a015: Bebişim gel bu ay lütfen :Saruboceq:

Günaydın canım. İnşallah hamilesindir canım. Stres yapma. Benimde 2 gün geçti ama hala test yapamadımhihoyyyt

onancım ne yazdın tatlım lütfen kıslar alınganlık yapmayalım ya ama şöle bişe var mesela ben çalışıyorum sürekli ekrana bakamıyorum giriyorum çıkıyorum sürekli takip edemiyorum o arada biri gelip bişe yazınca arada kaynıo yoksa neden cvp vermyelim

günaydın onancım banada oluyor böle bazen yazıorum kimse görmüo olabilio yani lütfen tatlım gelecek bebişin saana kanatlanmıştır inş

Günaydın canım. İnşallah hamilesindir canım. Stres yapma. Benimde 2 gün geçti ama hala test yapamadımhihoyyyt

Canım ben herseferinde 1-2 gün kala dayanamayıp test yapıyordum ama sonuç hep hüsran. Bu ay beklicem geçerse yapcam. Çok belirtim vardı ama son 2 gündür tık yok sanırım bu ayda olmadı :a015: çok üzülüyorum ASLINDA BU AYDAN ÇOK ÜMİYLİYDİM AMA bakalım dua ediyorum inşallah 2 gün sonra adet olmam ve bebişim annesine gelir bu ay artık diye :Saruboceq:

Tahta hala zeynepzeynepzeynep var .İçimden bir his üçüzü olacak diyor hadi hayırlısı nasılsın onancımlaelaelaelaelae

onan inşallah hamilesindir valla her mutlu haberde hada çok ümitleniyorum bu ayda ben mi diye
bu arada mart 09 benim kadaer anım yumurtalam haftasına gireceğim perşembbe gününden itibaren.:CüvCüv: kalırım inşallah ..

onan umarım hamilesindir.ben üzülmek istemedigim için bekliyorum nasip kısmet bakalım.
yurda tebrik ederim yenimi ögrendin?

günaydın arkadaşlar bende süt hormonum fazla doktr arada göğslerini sık dedi bi sorun olurmu bide bi arkadaşım kan testi yptrmış hcg<1,00 çıkmış hmlelilik oranı düşkmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…