Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin bitanem bebiş sevinelim artık hepberabergünaydın kızlar ben hala adet olmadım ne guzel umarım olmam birkaç gun daha beklemek istiyorum kan testi için bakalım bebeiş gelmişmi....
bugun kursum başlıyor...
Ateş yüksek olup sabitlenirse tabii ay içersinde düzenli ölçersen anlarsın gebelik oluşmuştur muhtemelenarakadaşım ateş yüksek olursa ne analma geliyor ben anlamdım
Günaydınlar hayatım iş yapıyordum atlaya atlaya iletileri gördümmmmKimse cevap vermedi bana :a015: günaydın dedim o kadar zaten çok alınganım bugünlerde canımda sıkkın. Reglime 2 gün var yani inşallah 9 ay vardır :a015: Bebişim gel bu ay lütfen :Saruboceq:
Evet gerçekten çok zor ii doktor bulmak peki ne yapıcaz anlamadım yumurtalık temmelliği ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar lütfen
Tahtım sallanmaya başladı galiba VCeylancımm:))
günaydın arkadaşlar bende süt hormonum fazla doktr arada göğslerini sık dedi bi sorun olurmu bide bi arkadaşım kan testi yptrmış hcg<1,00 çıkmış hmlelilik oranı düşkmü
ilaç vermedimi canım doktor
süt hormonu içinmi okdr önemli değil dedi hormn için ilaç wermedi
Benimde süt hormoun yüksekti canım şimdi ne durumda bilmiyorum ama ben 3 ay ilaç kulandım. ve doktorum gebeliğe engel demişti
Ya teşekkür edeim benim için de ani oldu ya
Kızlar ben 6 haftalık hamileyimmmmm
hamile arkadasları kutluyorum :dance:
onancım insallah adet olmazsın minigin seninledir :Saruboceq: