En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlar ben hala adet olmadım ne guzel umarım olmam birkaç gun daha beklemek istiyorum kan testi için bakalım bebeiş gelmişmi....
bugun kursum başlıyor...
Gelsin bitanem bebiş sevinelim artık hepberaber

arakadaşım ateş yüksek olursa ne analma geliyor ben anlamdım
Ateş yüksek olup sabitlenirse tabii ay içersinde düzenli ölçersen anlarsın gebelik oluşmuştur muhtemelen

Kimse cevap vermedi bana :a015: günaydın dedim o kadar zaten çok alınganım bugünlerde canımda sıkkın. Reglime 2 gün var yani inşallah 9 ay vardır :a015: Bebişim gel bu ay lütfen :Saruboceq:
Günaydınlar hayatım iş yapıyordum atlaya atlaya iletileri gördümmmm
Evet gerçekten çok zor ii doktor bulmak peki ne yapıcaz anlamadım yumurtalık temmelliği ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar lütfen

Muhtemelen komen vererek büyütüp çatlatma iğnesi verilir gebelik bölümünde dr.tavsiyeleri yanılmıyor gir bir inceleeee

angelic sana ileti yazmıştım kanamayla ilgili arada mı kaynadı okudunmu özetle stres yapıyor yinede bir dr.a git

ya şubat 2 de öğrendim hamile olduğumu ilk önce test yaptım 2 gün önce silik çıkmıştı sonra tekrar yaptım 2 çizgi de oldukça belirgindi daha sonra kendimi direkt hastahaneye attım ordada bebeğin 5 haftalık olduğunu öğrendim. kasıklarım ve bel ağrım çok idi arkadaşlar dayanamıyordum...çok şükür mide bulantısına hiç rastlamadım çok özür dileyerek söylüyorum akıntım çoktu ve ya açıkcası hissettim diyebilirim yani çünkü regl daha geçmeden yaptığımda silik çıkmıştı geçince de anladım we yaptım.... kızlar teşekkür ederim ilginize ve ayrıca inşllah bu duyguyu anne olmak isteyen tüm bayanlar da tadarlar umarım çok farklı bir duygu hem ürkütücü hem çok güzel neyse uzattımmm iiice ....hepinize teşekkür ederim.

Ya teşekkür edeim benim için de ani oldu ya

Yrda0101 tebrikler belirti var mıydı? Bekliyor muydun?

Kızlar saolun cevaplar için ya ne bileyim genelde adet öncesi sinirli ve alıngan olurum ben belki ondan da korkuyorum. Son iki gün bu arada kasığıma biri sanki iğne batırıyor ay ara ara
ALLAH ın inşallah bebişim ben burdayım üzülme anne diyordur. 2 gündür hiçbir belirti yoktu 12si adet tarihim geri sayım başladı. zeynepzeynep öyle sürekli tahtta kalmak yok bizde oturucaz bak daha çok oturursan ceylan haklı 3üz olur :sm_cool:

butun yenı anne adaylarını tebrık ederım..
kızlar ya bısey sorucam, bende bole hafıf koyu renklı bı akıntı oluyo.. hanı adet olmadan once olur ya, oyle.. normal mı bu

hamile arkadasları kutluyorum :dance:
onancım insallah adet olmazsın minigin seninledir :Saruboceq:

inşallah 2 gündür belirti yok sinirlerim bzouk alınganım. Ama biraz önce yine kasığım sancıdı hadi hayırlısı çok istiyorum meleğim gelsin bu ay. Sen iyi misin nasıl gördün mü bebeğini?

bnm reglime 13 gün war ama 2 gndr acayip akıntım war yoksa reglimi olucam yumurtlama dnemndeyim ondan akıntı oluyo olablrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…