Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR ABLAMI ACİL SEZERYANE ALMIŞLAR LÜTFEN ÇOK DUA EDİN Sağlıklı bir şekilde çıksın ikiside inşallahh.(( bi kaç gün önce göbek fıtığı ve miyom teşhisi koymuştu doktor dün gece çok kötuymuş sabah iyice fenalaşınca hastaneye göturmuşler acil ameliyata girmiş nolur dua edin
(
ARKADAŞLAR ABLAMI ACİL SEZERYANE ALMIŞLAR LÜTFEN ÇOK DUA EDİN Sağlıklı bir şekilde çıksın ikiside inşallahh.(( bi kaç gün önce göbek fıtığı ve miyom teşhisi koymuştu doktor dün gece çok kötuymuş sabah iyice fenalaşınca hastaneye göturmuşler acil ameliyata girmiş nolur dua edin
(
günaydın kızlar canım çok sıkkın. ben hastalandım. bu sabah hiçbir belirti yokken birden oluverdi. şuan içimin söküldüğünü hissediyorum. belirtimi oda ne ya hiçbirşeye inaanmak istemiyorum. kafamı yorganın altına sokup saatlerce uyumak istiyorum ama malesef işteyim. ara ara gözlerimden süzülen yaşlara engel olamıyorum. oysa geliekti bu ay meleğim ve annesi gibi terazi burcu olucaktı. hayaller hepsi yine suya düştü akıp gitti. moral bozma diyceksiniz ama elimde değil hepinizin anlıyacağına eminim.senağlama![]()
günaydın arkadaşlar bende süt hormonum fazla doktr arada göğslerini sık dedi bi sorun olurmu bide bi arkadaşım kan testi yptrmış hcg<1,00 çıkmış hmlelilik oranı düşkmü
insanın elinden hiçbirşey gelmiyor üstelik aynı şehirde bile değilis annecim yanında allaha şukur ama bizlerde dualarla şu an zor durumda olan doğumda olan herkese dua edelim olurmu
sanırım oldu bu sefer