En erken hamilelik belirtileri

neclacim ac olman gerekiyor saat 9 a kadar yaptirmalisin...ben daha bugun yaptirdim reglimin 21. Gunu benim...
Kizlar dua edin prolaktinim yukselmemis olsunnn

sağol ebrubu cum doktor bana adetin 3. Gün gel demişti cumartesi gecesi oldum yarın sabah gitçem bakalım
ya ne dicem sende 17 eylül 2005 te mi evlendin

neclacim ac olman gerekiyor saat 9 a kadar yaptirmalisin...ben daha bugun yaptirdim reglimin 21. Gunu benim...
Kizlar dua edin prolaktinim yukselmemis olsunnn

pardon canım yanlış görmüşüm ama seninde 3,5 yıl olmuş evleneli
sizde çocuk düşünüyosunuz galiba

merhaba kızlar, ben geldim. birkaç gündür işlerim yoğundu... gelemedim siteye.
kafamı topladım biraz, kendime geldim... yanınıza geldim hemen.

Merhaba kızlar
ben size bişey sormak istiyorum yarın ben hormon testlerini yaptırıcam acaba aç karınamı yaptırmak gerekiyo bilgisi olanınız varmı acaba

3. gün ve 21. gün testleri için aç olmak gerekmiyor. ama eğer doktorun özzellikle ''aç gel'' dediyse, o zaman aç olman lazım tabi. normalde açlık aranmıyor bu testler için.
ben geçen gün yaptırdım 3. gün testlerimi.. şimdi 21. günü bekliyorum.
bugün doktora gittim, sordum aç mı gelicem 21. gün için diye... ''hayır, bu testlerde açlık aranmaz'' dedi

yaaa o alttaki resimler varya ona yazılar yazıyosunuz hani ben onu deneim beceremedim sonra yaptığımı eski haline getirdim şimdi resmim görünmüyor

&NECLA&, cerin, eylül01, handan2546, meryemmeryem, NILUFERSAHH, ruzgaryagmur+, sever, tubacik, zeyno55
aloooo herkes burda mıı?
ne var ne yok..... var mı güzel haberler kızlar?

ben burdayım aama depresifim canım siz napıonuz

tubaaacıkkkk karnın ne zaman şişmeye başladı benim ne zman şişer anlat banaaaaaaaaaaa

yalel hani bana hani bana bende burdayım. nasılsın canım

:) selam sana da.. görmedim burda olduğunu. naber?
ben iyiyim. bugün 10. günüm.. bekliyorum işte yumurtlamayı :)

gerçi ben bu ay gün saymıyorum. unuttum gitti.... hiç saymadan olacak nasipse.. ne olacaksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…