• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

sağol ebrubu cum doktor bana adetin 3. Gün gel demişti cumartesi gecesi oldum yarın sabah gitçem bakalım
ya ne dicem sende 17 eylül 2005 te mi evlendin

canim ben 26 Haziran 2005'te evlendim..niye sordun ki
sende sanirim yumurta takibi yapacak, hadi hayirlisi olsun canim

iinşallah yalelcim gelcek bu ay melekler. benimde 2 gün geçti sabah test yaptım çıkmadı bakalım bende regl yi bekliyorum

iinşallah yalelcim gelcek bu ay melekler. benimde 2 gün geçti sabah test yaptım çıkmadı bakalım bende regl yi bekliyorum

haydi bakalım hayırlısı olsun...
bu ay, melekler gelsiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özledim ben meleğimi artık valla ya. burnumda tütüyor resmen sıpa :)

saol yalelcim 5inci ay bitti 6 ya girdik bu hafta allah herkese tattirsin..handancim okadar cabuk geciyorki kendin anlamiyosun aama.. benim ilk aylar uctu sanki ...ama simdi dogum yaklastikca dayanamiyorum gun sayiyorum resmen bi an once olsun bitsin diye.. dogum fobilerim basladi :( acisina ragziyim ama bazilari oyle seyler anlatiyorki sanki ben hic doguramiyacakmisim gibi geliyor.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. once olsun olsun diye ugrasiyorduk..simdide dogsun diye.. herkesin ayri ayri derrdi var iste

ya canım korkma ya diene bak:P allahım o gücü verir pıt die doguru verirsin inş düşünme canım ya düşündükçe büyür gözünde agrısız dogum felan yokmu sizin oralarda onlardan yaptırsana

yalelcim boşver gün felan sayma gün aşırı devam et inş tutar canım bu ay:Saruboceq:

inşallaahhhh..
sen öyle mi yapmıştın?

saol yalelcim 5inci ay bitti 6 ya girdik bu hafta allah herkese tattirsin..handancim okadar cabuk geciyorki kendin anlamiyosun aama.. benim ilk aylar uctu sanki ...ama simdi dogum yaklastikca dayanamiyorum gun sayiyorum resmen bi an once olsun bitsin diye.. dogum fobilerim basladi :( acisina ragziyim ama bazilari oyle seyler anlatiyorki sanki ben hic doguramiyacakmisim gibi geliyor.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. once olsun olsun diye ugrasiyorduk..simdide dogsun diye.. herkesin ayri ayri derrdi var iste

allah hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah tubacık. siz çok çabalamış mıydınız bebek için?

biz öle yapmıştık yalelcim adet bitince gün aşırı ilişki öteki adete kadar yumurta felan bakmadan devam ettik denk geldi işte inş sanada denk gelir tatlım

selam yalel burdayız ama ben pek ii değilim canım sıkkın işler yoğun kırmızı gelmedi ama testler inadına negatif çıkıyo ööööö
zeyno55 tşk ederim beni aydınlattığın için Allahım bebişler gelsinde soradan bol bol sütler olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh
bu arada günü gelen yaklaşan ve testlerde negatif çıkan var mı benim gibii senağlama

biz öle yapmıştık yalelcim adet bitince gün aşırı ilişki öteki adete kadar yumurta felan bakmadan devam ettik denk geldi işte inş sanada denk gelir tatlım

ay inşallah handancım.
her ay bi umudum var.. şimdi yine umudum var. umutsuz olmuyor.
10. günüm bugün.
bu işin sırrı gün aşırı ilişki galiba. böyle sık sık olunca, olmuyor heralde. azaltıp düzene sokmak lazım demekki.

eminim burda herkes çok istiyor.. ama sanki en çok ben istiyorum gibi hissediyorum. düşündükçe resmen içim sızlıyor... offff of

canım benim de iki gün geçti ya alayım yapayım dedim şimdi negatif çıktı çok moralim bozuk sanki bidaha hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyo.düşükten sonra 8 yıl hamile kalamayan birini duydum bugün sinirlerim altüst oldu.bi de heyecandan test yaoarken idrarımı küçük kutucuğa değil de test çucuklarının olduğu yere akıttım .ama yine de tek çıktı üfff üfff.:1no2:

allahım kimsenin kucagını boş koymaz kızlar heleki bu kadar çok isterken dua ederken sizede gönderecek bir meelek en hayırlı zamanınbekliyordur , geç olsun güç olmasın saglıklı olsun böle düşünün ,

efet yalelcim ilişkilerini düzene sok tatlım ve orgazm olmak önemli ayni görev gibi bebek için degil gerçek bi ilişki gibi olmalı o an bebegi düşünmemelisin kadından gelen sular spermleri rahim agzına ulaştırıomuş daha uzun süre kalıolarmış o yüzden orgazm çok önemli ben bu sayede çabuk hamile kalabildigime inanıom

canım benim de iki gün geçti ya alayım yapayım dedim şimdi negatif çıktı çok moralim bozuk sanki bidaha hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyo.düşükten sonra 8 yıl hamile kalamayan birini duydum bugün sinirlerim altüst oldu.bi de heyecandan test yaoarken idrarımı küçük kutucuğa değil de test çucuklarının olduğu yere akıttım .ama yine de tek çıktı üfff üfff.:1no2:

hayır hayır.. hiç moralini bozma sakın.
yok öyle bişey.
ben yaşadım biliyorum.... aman kafanda öyle saçma sapanak şeyler yaratma. inan-güven kendine ve eşine.
gelecek bu melekler..... muhakkak gelecekler

nazcıım sakin bu gebe değilsin anlamına gelmiyo tatlım biliyosun dimi idrarda çıkmayabiliyor. başkabir topicte okudum 2 gün gecikmeyle biri sağlık ocağında idrar tahlili yapmış çıkmamış. 4. gün kanda baktırmış çıkmış. bir taneside 9 gün hergün yapmış idrar testi çıkmamış sonra 10. gün kan testi yaptırmış ondada çıkmış. hayırlsıı Allahtan sabırla bekliycez yada giidip kan testi yaptırıcaz canım

ÖNEMLİ NOT: İdrarda yapılan gebelik testleri ilişkiden hemen sonra sonuç vermez. Testin doğru sonuç vermesi için çoğu zaman adet gecikmesi olması gereklidir. Yani hamilelik süphesi olan ilişkiden sonra yaklaşık 14 gün geçmesi gerekir.

gebelik testinde gebeliğin saptanabilmesi için embryonun rahim içine yerleşmiş olması gerekir. Bu nedenle test en erken yumurtlamadan sonraki 8-9. günde saptanabilir. Ancak yumurtlamanın geç olması, embryonun beklenenden daha geç yerleşmesi gibi nedenler ile bu dönemde yapılan idrar testi genelde negatif çıkar. Bu dönemde yapılan gebelik testinin negatif çıkması hatalı negatif anlamına gelmez ve hamile olmadığınızı göstermez. En akılcı ve ekonomik yaklaşım adet kanamasını beklemek eğer gecikme olursa test yapmaktır.

2001 Ekim ayında JAMA dergisinde yayınlanan geniş kapsamlı bir araştırmada adet gecikmesinin olduğu günde yapılan idrarda gebelik testinin duyarlılığının %90 olduğu saptanmıştır (JAMA. 2001;286-1759-1761). Geriye kalan %10 olguda daha henüz embryo rahime bile yerleşmemiştir. Yine aynı çalışmaya göre bu testlerin duyarlılığı en fazla adet gecikmesinden 1 hafta sonra olmakta ve %97'ye kadar çıkmaktadır.

Bu nedenle adet gecikmesinin takip eden 1-2 günde yapılan test negatif çıktığında mutlaka 1 hafta sonra test yeniden yapılmalıdır.

bilmiyorum arkadaşlar bakalım bekleyip göreceğis.moralim düzelir diye buldum bu yazıyı. hiçbişi düşünemiyorum şimdi.

naz27 güzelim sakın umutsuzluğunu kaybetme inşallah başaracağız anlıyorum seni ama olumsuz iletiler okudukçaa daha da olumsuz etkiliyor

Back