sağol ebrubu cum doktor bana adetin 3. Gün gel demişti cumartesi gecesi oldum yarın sabah gitçem bakalım
ya ne dicem sende 17 eylül 2005 te mi evlendin
iinşallah yalelcim gelcek bu ay melekler. benimde 2 gün geçti sabah test yaptım çıkmadı bakalım bende regl yi bekliyorum
yalelcim boşver gün felan sayma gün aşırı devam et inş tutar canım bu ay:Saruboceq:
saol yalelcim 5inci ay bitti 6 ya girdik bu hafta allah herkese tattirsin..handancim okadar cabuk geciyorki kendin anlamiyosun aama.. benim ilk aylar uctu sanki ...ama simdi dogum yaklastikca dayanamiyorum gun sayiyorum resmen bi an once olsun bitsin diye.. dogum fobilerim basladiacisina ragziyim ama bazilari oyle seyler anlatiyorki sanki ben hic doguramiyacakmisim gibi geliyor.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. once olsun olsun diye ugrasiyorduk..simdide dogsun diye.. herkesin ayri ayri derrdi var iste
biz öle yapmıştık yalelcim adet bitince gün aşırı ilişki öteki adete kadar yumurta felan bakmadan devam ettik denk geldi işte inş sanada denk gelir tatlım
iinşallah yalelcim gelcek bu ay melekler. benimde 2 gün geçti sabah test yaptım çıkmadı bakalım bende regl yi bekliyorum
canım benim de iki gün geçti ya alayım yapayım dedim şimdi negatif çıktı çok moralim bozuk sanki bidaha hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyo.düşükten sonra 8 yıl hamile kalamayan birini duydum bugün sinirlerim altüst oldu.bi de heyecandan test yaoarken idrarımı küçük kutucuğa değil de test çucuklarının olduğu yere akıttım .ama yine de tek çıktı üfff üfff.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?