En erken hamilelik belirtileri

naczım madem 3. gün git bir kan testi yaptır yada yarını bekle yarın yapptır valla bende düşünmeye başladım çünkü böle kastıkça yoksada regl yi geciktiriyoruz bence

hadi kızlar canlanın bebişler umutlu mutlu anneler görmek isterler onları öle sevinçle mutlulukla beklemeliyiz ki bize gelsinler pozitif düşünmelisiniz olumsuzluklar olumsuzlukları çekio bebişim olacak bana bu ay gelecek die düşünmelisiniz hadi kızlarhihoyyyt

naz27 güzelim sakın umutsuzluğunu kaybetme inşallah başaracağız anlıyorum seni ama olumsuz iletiler okudukçaa daha da olumsuz etkiliyor

bakalım artık hayırlısı canım.1 hafta beklerim gelmezse 1 test daha yaparım yine negatifse giderim doktora .benim geçen ay düzenli gelmişti bi önceki ay yine gecikmişti 20 gün falan doktora gitmiştim.doktor 1 hafta içinde gelmezse gel FSH,TSH ve PRC testlerini yapalım demişti.ama gerek olmadı bihafta içinde gelmişti.bi dahaki ay da düzenli gelince gitme gereği görmedim.ama artık gerekicek gibi.ne anlama geliyo bu testler bilen var mı.

evet evet... melekler, em ışıl ışıl, en parlak, en pozitif olduğumuz zamanda gelecekler.
aman aman negatif mesajlar gönderiyoruz evrene.. her şey çok güzel olacaakkk
bu ay olmazsa, öbür ay olacak. ama elbette bu nazlı sıpalar, annelerine gelecekler.

tubacik, cerin, Ceylan, ebrubu, handan2546, kedi79, naz27, ruzgaryagmur, sever, yalel, yegane, zeyno55 nerdesiniz yaa

burdayım hayatım kimse yazmıyor birtane bile hamiş çıkmadı canım sıkılıyor bu topicten hamiş çıkmayınca moralim bozuluyor:1hug:

bugün çok sıkıcı birgün zatenn havada öle biri gelsede bagırıp haykırsa şurda hamileyim die neşelensekk

tubacik, cerin, Ceylan, ebrubu, handan2546, kedi79, naz27, ruzgaryagmur, sever, yalel, yegane, zeyno55 nerdesiniz yaa

burdayım ben. ama yemek yapıyorum bi taraftan.. o sebeple kalkıp geliyorum yeniden.

kızlar lavinia naptı yaa haberiniz varmı....

evet ben de merak ediyorum. lavinia'dan haberi olan var mı kızlar?
geçmişi okuyamadım, birkaç gündür neler olup bittiğini birisi özet geçebilir mi :)

selam kizlar ben buara calismalari hizlandirmis durumdayim cünkü yumurtlama günlerimdeyim..neler yapmamiz gerektigini iliski esnasinda bele yastik koyma ve iliskiden sonrada bacaklari kaldirip uyumadan baska ne yapmamiz gerekiyor bunlari tekrar siralarmisiniz...heycandan herseyi unutuyorum cünkü :1rolleyes: bide iliskiden önce sicak banyo yapmak gerekiyormus dogrumu bu?

hadin akliniza gelenleri siralayin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…