• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

inşallah canımcım inşalah güzel haberler vericeksin. kısss yaptırmışken bide gebelik testi yaptırsaydın keşke. ama daha var dimi. yine üzmüşler seni. umarım seninle ilgili bişey değildir. sen bir anne adayısın unutma çok sıkma kendini lütfen. valla bende pek umutlanmak istemiyorum ebrucum ama yine batmalar başladı kasıklarımda bide başım bir garip ya böle tuhaf başımmı dönüyo denge kaybı yaşıyorum sanki bugün. Rabbim hayırlısını versin inşallah.Şeniz

delikafadulden ay canim kasiklarin batsin batsin..daha cok batsinnnn :lepi:
walla bugun 21. gunu cikmaz heralde ama bhcg ye baktirdim, ama hic umitli degilim...hastaliktan verimli gunleri kacirdik bu ay
gerci her ay bisii cikiyo, nasip meselesi :1shok:
akintin cok mu tatlis

kızla merhaba ben girmeyeli çok oldu kaç tane daha hamılemız var hepinize hayırlı olsun canlar
bebeğinizi allah kucağınaıza aldırmayı nasıp etsın

kızla merhaba ben girmeyeli çok oldu kaç tane daha hamılemız var hepinize hayırlı olsun canlar
bebeğinizi allah kucağınaıza aldırmayı nasıp etsın

selam arkadaşlar nasılsınız ebrubu selam sen nasılsın?
tahlilmi yaptırdın hadi inşşaaaaaalllaaaahhhhhhhh

:nazar: canimmm cok sagoll a.s. sen de iyisin insallahhh
soguk alginligini bi turlu atlatamadim, kuru oksuruk devam ediyor..en kotusu de ovulasyon gununu degerlendiremedim, hangisine yanayim bilmiyorum

ebrubu akıntım çok değil canım az az geliyor. ama sürekli ıslaklık hissediyorum sürekli koşuyorum tamam oldum diye ama yok bişi. acaba yarın kan testimi yaptırsam yaaaaa

ebrubu akıntım çok değil canım az az geliyor. ama sürekli ıslaklık hissediyorum sürekli koşuyorum tamam oldum diye ama yok bişi. acaba yarın kan testimi yaptırsam yaaaaa

kediycim benimde normalde adet dönemimde akıntım fazla olurdu bu sefer pek yok. ve hala olmadım. senin günün ne zamandı geçtimi

Merhaba kızlar
ben size bişey sormak istiyorum yarın ben hormon testlerini yaptırıcam acaba aç karınamı yaptırmak gerekiyo bilgisi olanınız varmı acaba

kedyy stresten olabilir canim, bekle
spora git bisiiler yap..sayi kontum sayilarinla oynaa

ne sporu kıs ne dicem patrona hihoyyyt okadar çok işim varki haklısın ben sayılarıma döneyim en iyisi takıldım kaldım ya. çok çalışmam lazım çoookkkkkk birdahaki p.tesiye beyannamem var :uhm::kahve:

arkadaslar yaa, morfoloji degeri erkekte kac olmali bilen var mi? esimin degeri %4 idi ...bir dr a mail yollamistim, dusuk demis..moralim bozulduu :(

neclacim ac olman gerekiyor saat 9 a kadar yaptirmalisin...ben daha bugun yaptirdim reglimin 21. gunu benim...
kizlar dua edin prolaktinim yukselmemis olsunnn

Back