En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar nasılsınız bakim yavrucuklarrrrrrr
Canım hoşgeldin beklemedeyiz işte benim yavrucuğum yok kendimce cvp verdim kaydirigubbakcemile3
öğlen tatilinde gittim test aldım yaptım negatif çıktı üf ya
ÜZülme bitanem kaçıncı ayın belki test bozuktur:jeyyar:

Ebrucum hoşgeldin amin inşallah şubat senin için uğurlu gelir :roflol:

inşallah ceylancım ya şubat yalnızca bana değil cümlemize ugur getirsin ben sizleride hamiş olarak görmek istiyorum inanın

selam zuzucum valla yok canım regl olmadım. regl belirtiside yok. bugün 32. gün 2 gün geçti sabah yine test yaptım:1no2: çıkmadı canım.

kedycim aksam 6 da alirsiniz dedi, ama tam o anda isten cikmis oluyorum...dua edin insallah guzel haberler veririm size
bugun iste can sIkici birsey oldu ve midem su an cehennem yeri gibi
kedycim seni umutlandirmak istemiyorum ama insallah guzel haberlerini aliriz canim yaa

öğlen tatilinde gittim test aldım yaptım negatif çıktı üf ya

Üzülme canım testte bir sorun vardır belki bende yarın sabah test yapmayı düşünüyordum. Ama sabah pempe bir akıntı geldi şuan bir şey yok gibi ama kırmızılar yolda galiba teste gerek kalmayacak sanırım((((((((((

canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hamişler yanlızca kendilerine değil bebişlerinede iyi baksınlar hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere ebrucum yarın gözel haberlerini alırız inş canım

inşallah canımcım inşalah güzel haberler vericeksin. kısss yaptırmışken bide gebelik testi yaptırsaydın keşke. ama daha var dimi. yine üzmüşler seni. umarım seninle ilgili bişey değildir. sen bir anne adayısın unutma çok sıkma kendini lütfen. valla bende pek umutlanmak istemiyorum ebrucum ama yine batmalar başladı kasıklarımda bide başım bir garip ya böle tuhaf başımmı dönüyo denge kaybı yaşıyorum sanki bugün. Rabbim hayırlısını versin inşallah.Şeniz

kızlar ya sabah bir iki damla pempe bir leke geldi. sonrasında bişi gelmedi. bugün adet olmama gerekiyo normalde.. pempe lekeden sonra kortum kırmızıları görmekten ama gelen giden yok

Ben dün test yaptım silik çıktı, yarın sabah tekrar yapıcam, inş hamileyimidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…