selam kızlar ii geceler benimde sorularım olucak..ilk önce hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın : )) adet günüm 10 şubat yani yarın inşş.olmam diyorum belirtilerim var ama anlayamıyorum herkes farklı bişey yazıyo göğüslerimde erken şişlik oldu ve acıma var uçlarında midem çok yanıyo 2 defa istifra ettim bu hafta kasıklarımda sancı oluyo ara ara 2gün geçse test yapıcam ama nasıl beklicem bilmiyorum..yazın lütfennn
anjelic hosgeldin canım naptın ankarada kıs nasılsın
ooo yeni annemizde gemiş sacınıda fönlemiş yarıda güne gidecekmiş aman da aman shatlar olaa bacuuu:))))))))))))))))))))))
akrepcim canım sen buralarda heee? Uuzn süredir görüşemiyos kısss, ankaraya yiğenimi görmeye gittim, bi tane de ben yapcem yaaa ondan iştedelikafadulden
swetbab canım neden olmasınki şüpelisin valla kendine dikkat et canım adamına göre değişiyo bu nelirtiler sende erken döllenmişte olbilir ahat rahat bekle sitrese girme sakın kendine dikkat et hadi insallah hamilesindir ben böyle ilk günden bulantı yasıyon hamişleride gördüm olabilircanım mideni felan üşütmediysen hadi insallah hamilesindir
canım sende hamişdin dimi..
canım cevapladığın için sağol bende burda eşime soruyorum sence daha önce hiç böle olmuşmuydu diye oda olmamıştı diyo midemi üşütmedim çünkü şuan canım patates kızartması istiyodu gidip yaptım ama busefer midemde yanma ve bulantı başladı yine yiyemedim inş.psikolojik değildir:Saruboceq:
sweetbaby17 belirtilerimiz hemen hemen aynı kasıklarım acıyo ama adet olucak gibi bi şişlikde var anlayamadım gitti..her saniye düşün düşün kafayı yicem inş..hamişizdir..
ancelic kıs allah cenii almaya bari yapmaya karar verdinmi iyi bişimimiş heheheh:)))))
kıs baharcan beni izlemekten vaz gec yoksaa hehehehe:=)))))))))) delüü casuss
valla canım beklicez bi 10 gün gecse hemen kan testi yaptırırdın allah sabır versin insallah hamilesindir ama belirtilerin cok kuvvetli olabilme ihtimali büyük hade bakem heycan yapma kendine dikkat et tanıdıgın akrabaymıs felan deme böle böle diye bak göz olur gidi verir kendi içinde sakla bebeni önüne gelene sorma ok dikkatli ol canım :)))
anjeliccc yarın kantesti yapır yaff off meraklandım delüü yaptırda kurtulak kutlamaya gecek insallah[/Q
kısssıııım şurada 3 gün var 12 şubata duuu bi hele, o sabah test yapcem sözhihoyyyt
anceljj bende sterimmmmmmmmmmmmm hade önce sen haberi ver ben bu ayın sonlarına dogru haber verrim bebişim geldi diye
böyle yakalarım ben adamı işte sende gel buraya o zaman kaybolma ortalıktan merak ediyoz kızım seni deliancelic kıs allah cenii almaya bari yapmaya karar verdinmi iyi bişimimiş heheheh:)))))
kıs baharcan beni izlemekten vaz gec yoksaa hehehehe:=)))))))))) delüü casuss
Kıısss baharcan allah mı söyletti, bilmiyomki, 12 şubatı bekliyom ben belki hamişimdir heee?kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?