En erken hamilelik belirtileri

bacım sanada iyi geceler ama sende hamilelik beklirtileri vaarrrdelikafadulden yabak neyap biliyomusun yarın bi hastaneye git ve kan testi yaptır kesiin sonuc alırsın hem beklemssin 2 gün daha dile kolay bence yarın test yaptır canım cıkar insallah hamilesindir canım hihoyyyt

ooo yeni annemizde gemiş sacınıda fönlemiş yarıda güne gidecekmiş aman da aman shatlar olaa bacuuu:))))))))))))))))))))))

saolasın canım banyo yaptım fönümü çektim geldimmm
eee anlat bakalım ne var ne yok niye görünmüyon hiç
en son parfümlü vücut kremi topiğinde sengözlerimebaksanab:1ninca:şakkıdıgörülmüşşünüz...

canım cevapladığın için sağol bende burda eşime soruyorum sence daha önce hiç böle olmuşmuydu diye oda olmamıştı diyo midemi üşütmedim çünkü şuan canım patates kızartması istiyodu gidip yaptım ama busefer midemde yanma ve bulantı başladı yine yiyemedim inş.psikolojik değildir:Saruboceq:

ancelic kıs allah cenii almaya bari yapmaya karar verdinmi iyi bişimimiş heheheh:)))))

kıs baharcan beni izlemekten vaz gec yoksaa hehehehe:=)))))))))) delüü casuss

valla canım beklicez bi 10 gün gecse hemen kan testi yaptırırdın allah sabır versin insallah hamilesindir ama belirtilerin cok kuvvetli olabilme ihtimali büyük hade bakem heycan yapma kendine dikkat et tanıdıgın akrabaymıs felan deme böle böle diye bak göz olur gidi verir kendi içinde sakla bebeni önüne gelene sorma ok dikkatli ol canım :)))

sweetbaby17 belirtilerimiz hemen hemen aynı kasıklarım acıyo ama adet olucak gibi bi şişlikde var anlayamadım gitti..her saniye düşün düşün kafayı yicem inş..hamişizdir..

aynen canım bende çıldırmak üzereyim çok sitres yapıyorum inş hepimize uğurlu gelir şubat ayı bende bulantı arasıra oluyo ama kusma yok mide yanması var göğüslerim sırayla ağrıyo benimde karnımda sancı var hastalancağım zaman şişlik olurdu ama sancı olmazdı hiç

saol canım ah keşke bi kalsam zaten karnım dışardan belli olacak hale gelene dek kimseye sölemeyi düşünmüyorum çünkü yaşım 23 herkes çok eleştirip canımı sıkarlar biliyorum birtek siz varsınız derdimi paylaştığım:enbuyukkk:

secilcim ama sen simdiden bukadar heycanlanırsan işimiz var valla canım sakin ol hayırlısı olsun insallah daha erken sabırsızlanman için hele son 2 günün kalsın kıs delüü simdi dinlen fazla aklına getirme heycan yapmaaaaaaaaaaaaaa

yüzdeyüz akrep : )) cvpladığın için sağol nasıl korku var içimde anlatamam evde test bile yapmak istemiyorum heyecandan..bilmiyorum bacım gitsem mi 2 gün daha geçsin mii bide yarın adet olursam..

ancelic kıs allah cenii almaya bari yapmaya karar verdinmi iyi bişimimiş heheheh:)))))

kıs baharcan beni izlemekten vaz gec yoksaa hehehehe:=)))))))))) delüü casuss
böyle yakalarım ben adamı işte sende gel buraya o zaman kaybolma ortalıktan merak ediyoz kızım seni deli
bak derya 002 de yok ortalarda ama onu yakalıyamıyorum ya nerde bu kız
Kıısss baharcan allah mı söyletti, bilmiyomki, 12 şubatı bekliyom ben belki hamişimdir heee?kaydirigubbakcemile5

ne bilim canım inşallah ben hep seni hamile sanıyorum ya az kalmış ne zaman test yapıcan varmı belirti fln

swetbaby canım herzaman yanındayız erken diyemi eleştiricekler seni ah ahh bu milletin yüzünden zatı hersey kursagımızda kalıyo neler neler demiyolarki takmamak duymamak gerek canım canını sıkma hayat senin hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…