gicik insan bi banada hayirli olsun derrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
bak kızım aslında sana kırlmam gerek ama hamilesin heycandan görmüyosundur diye kırılmamaya calısıyorum anladınmı bu sekizinci dememklava:
duyan cevap veren yok maşallah deli garii getirme beni oraya :mymeka:
esas meseleye gelelim gözlerini dört ac:mymeka:
hayırlı olsun bitanem allah analı babalı büyütsün tez zamanda saglıklı bi şekilde kucagına aldırsın insallah allah bizede versin tez zamanda insallah ay kıslar nasıl yerinizde dura biliyosunuz ay ben alsam parmaklarımın ucunda gezerdim :smiley-cool:
süpersiniz valla maşşallaahhhh:lepi:
İnşallah canım ama erkende olabilir kese bazen geç gözükebilir aman kese görebilmek için sakın alttan muayene olmaklava:
canım çok iyiyim sen gittin ama sanırsam sadece arada bir ağrım oluyo geçiyo okadar sen nasılsın bebiş nasılaman masallah ikisinede. baharcan nasil gidio hamislik? akrep sana kusum
canımmm seni arıyom ne zamanddır bulamıyom Allahım bu ay sanada nasip etsin inşallah bitanem ne var ne yok aşılama oldumubaharcannn deli kıss nasılsınn hayırlı olsun canım cok mutlu oldum allah saglıcakla kucagına aldırsın hangi ara hamiş kaldın kıs delü gari naşşallahh bak sana baktıgım falların hepside cıktı :)))))))))))
iyi geceler canım benimm yegenime benden selam süle :))))))))))))
ii akşamlar benm karnım acayip şiş ve çok sert sık sık idrarar çıkıyorum göğsüme iğne batyorl sanki damarlar çıkmış gibi bide bugn çok yoğn akıntım geldi adetimede 15 gün war yarın kan testi yaptrsam çıkarmı galiba geçen ay ki adeimn üstüne oldum benmide karnımın içi acıyo cewap werirsenz sewnrm
canım bence yumurtluyosun ama yinede için rahat etsin istiyosan bi test yaptır bakalım
peki yumurtlamada baş dnmesi miyde bulantısda oluyomu
kız aşılama nooldu diye sordum yapıldımıfalcı geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmmm heheheh:))))))))))))
diğer adetlerime gre daha azdı günm aynıydı ama kanmam azdı bide son gnleri kahverngi gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?