Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle yakalarım ben adamı işte sende gel buraya o zaman kaybolma ortalıktan merak ediyoz kızım seni deli
bak derya 002 de yok ortalarda ama onu yakalıyamıyorum ya nerde bu kız
ne bilim canım inşallah ben hep seni hamile sanıyorum ya az kalmış ne zaman test yapıcan varmı belirti fln
valla en son yumusları vardı 5 tane dra gitcekti nerde kız busecilcim canım evde est yapma hiç kantesti yaptır zamanında oke bu arada rıca ederim canım ne demek :))
baharcan kıs bende merak ediyom deryayı kactı gitti kıs delü garii gelirse görür o
şimdi gebelik hesaplayıcıdan hesapladım .eğer hamişsem 4 hafta 6 günlükcük müşüm.:CüvCüv:
canım 10 gün önce basladı benim belirtiler hatta yumurtlama günümü bile hissettim o gün ilişkiden 1-2 saat sonra vajina içi nasıl zonkladı iğne batar gibi sızılar oldu hatta eşimede dedim bu sefer oldu galiba diyebaharcancım sen hamilesin di mi arkadaşım.anlatsana belirtilerin ne zman başladı ve nooldu.kaydirigubbakcemile3
eeehhh inşallaaah içine doğmuştur canımkaydirigubbakcemile5 Sanırım 12si sabahı bi test patlatırım olmassam tabi, h.sonu da doktora gitmeyi düşünüyom zaten, dua et kısss benim için.:Saruboceq:
Baharcan valla herzamankinden farklı bi şi yok, ovulasyondan 3-4 gün sonra regl sancıları başladı ben de ara ara hala kasıklarım ağrıyo, bugün akıntı artışı var, göğüsler biraz hassas işte, cildim herzamankinden daha güzel-bi belirti olarak bunu alıyorum ben- başka da bi şi yok, heee dur bu akşam aciip tansiyonum ya da şekerim düştü bir anda ter bastı elim ayağım titredi gece gece bi dolu şey yedim içtim ama bu belirtiden sayılır mı bilmem...
bence var işte belirtilerin gününe 1 gün kala yap bence testi tatlım
benim akıntımda çoktu hep adet oluyorum sandım resmen adet gibiydi ama bembeyaz sıvı sabun gibi aynı kıvamda ve beyaz renkli
burcup35 canım hosgeldin gecmiş olsun canım dediğin gibi allah ne zaman nasip ederse canım insallah tez zamanda nasip eder heee bide hamil vamı diye soruyon hamile kalmayan varmı desen daha iyi olcak cünkii hamile patlaması var canım maşşallahımız var insallah bizde katılacaz
inşaaaallaaah öyledi, bak benim akıntı da kreme yakın hihoyyyt ama regl tarihinden önce çıkmas benim bi şi varsa geçen sefer 3-4 gün geçtikten soora çıkmıştı, hayırlısı...
baharcan, akrep canlarım ben çıkyom yatcem sabah 6da kalkıyom maalesef, yarın gürüşürüz, öpüyom sizi.
Günaydın yarennazcım. Biz erkenciyiz. Henüz gelen yok:))))))