baharcan canım bugün adetimin 5. günü shopenn hap kullanıyorum 10. cu günü doktor kontrolüm var yani ayın 13 ne geliyo adanaya gidicem kontrole oda bakcak gün sölücek belki ogünde catlatma ignemi vurur beklemedeyim canım
tamam canım burdayım ben sende cabuk yap işini delihamiş kalmıs günlerede gidiyo ohh git git gitde hava at sölee salına salı :)))))))))
canım insallah hamile kalırımda birlikte büyür insallah saol
canım benim de günüm 6 şubattı .iki gün geçti ama ben hala test yapmadım .sizce hamilemiyim.doğrudüzgün hiç belirti yok.sadece göğüslerimde dolgunluk hafif ağrı var.ama kasık karın ağrısı falan yok.olsa diyecem adetim mi gelicek diye ama ağrımayınca nooluyo hamilelik olur mu ağrımadan da.üfff 2 gün geçsin ööle test yapcam.şimdi diyceksinis o zaman meraktan çatla diye. delikafadulden:roflol::teytey:sırnaşık şeytamam canım burdayım ben sende cabuk yap işini delihamiş kalmıs günlerede gidiyo ohh git git gitde hava at sölee salına salı :)))))))))
canım insallah hamile kalırımda birlikte büyür insallah saol
Merhaba kizlar,
Ben dün hamile oldugumu test ile ögrendim, adetim 6 gün gecikmisti, belirtiler olarak ben bisey hissetmedim ama adet gununden 1 hafta once hissettigim belirtiler bile olmadi ( karin sisligi, bel agrisi, migren).Normalde oldugu gibi mide yanmalari oldu bu son hafta birde arada kafa agrilarim ve yuzumde 3-4 tane sivilce çikti ilginç. Hic oyle goguslerimde aci falan olmadi halende yok.
Herkese kolayliklar gelsin.
naz27 ya canım neden kan testi yaptırmıyosun yaa yarın yaptır cıkar kesin beklemene gerek yok 2 de gecmiş hayki hayli cıkar canım inasallahh hamilesindir canım ama hamile olma ihtimalin yüksen insallah dediğimiz gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?