• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

baharcan canım bugün adetimin 5. günü shopenn hap kullanıyorum 10. cu günü doktor kontrolüm var yani ayın 13 ne geliyo adanaya gidicem kontrole oda bakcak gün sölücek belki ogünde catlatma ignemi vurur beklemedeyim canım

baharcan canım bugün adetimin 5. günü shopenn hap kullanıyorum 10. cu günü doktor kontrolüm var yani ayın 13 ne geliyo adanaya gidicem kontrole oda bakcak gün sölücek belki ogünde catlatma ignemi vurur beklemedeyim canım

sabırsızlanıyorum ben ama hemen olsun tutsun bebişlerimiz birlikte büyüsün karnımızda

ben şimdi banyo fln yapıcam yarın günüm var güne gitcemde fön fln çekcem saçıma sora gelicem gitmiceksen

tamam canım burdayım ben sende cabuk yap işini deli :D hamiş kalmıs günlerede gidiyo ohh git git gitde hava at sölee salına salı :)))))))))

canım insallah hamile kalırımda birlikte büyür insallah saol

tamam canım burdayım ben sende cabuk yap işini deli :D hamiş kalmıs günlerede gidiyo ohh git git gitde hava at sölee salına salı :)))))))))

canım insallah hamile kalırımda birlikte büyür insallah saol
canım benim de günüm 6 şubattı .iki gün geçti ama ben hala test yapmadım .sizce hamilemiyim.doğrudüzgün hiç belirti yok.sadece göğüslerimde dolgunluk hafif ağrı var.ama kasık karın ağrısı falan yok.olsa diyecem adetim mi gelicek diye ama ağrımayınca nooluyo hamilelik olur mu ağrımadan da.üfff 2 gün geçsin ööle test yapcam.şimdi diyceksinis o zaman meraktan çatla diye. delikafadulden:roflol::teytey:sırnaşık şey

Merhaba kizlar,

Ben dün hamile oldugumu test ile ögrendim, adetim 6 gün gecikmisti, belirtiler olarak ben bisey hissetmedim ama adet gununden 1 hafta once hissettigim belirtiler bile olmadi ( karin sisligi, bel agrisi, migren).Normalde oldugu gibi mide yanmalari oldu bu son hafta birde arada kafa agrilarim ve yuzumde 3-4 tane sivilce çikti ilginç. Hic oyle goguslerimde aci falan olmadi halende yok.

Herkese kolayliklar gelsin.

Merhaba kizlar,

Ben dün hamile oldugumu test ile ögrendim, adetim 6 gün gecikmisti, belirtiler olarak ben bisey hissetmedim ama adet gununden 1 hafta once hissettigim belirtiler bile olmadi ( karin sisligi, bel agrisi, migren).Normalde oldugu gibi mide yanmalari oldu bu son hafta birde arada kafa agrilarim ve yuzumde 3-4 tane sivilce çikti ilginç. Hic oyle goguslerimde aci falan olmadi halende yok.

Herkese kolayliklar gelsin.

aa gerçekten mi benim iki gün gecikti bende de doğru düzgün bi belirti yok acayip bişi.adetim gelcekmiş gibi de durmuyo.şimdi hamile değilsem bu sefer niye gelmiyo diye takcam kafaya.:çok üzgünüm:

naz27 ya canım neden kan testi yaptırmıyosun yaa yarın yaptır cıkar kesin beklemene gerek yok 2 de gecmiş hayki hayli cıkar canım inasallahh hamilesindir canım ama hamile olma ihtimalin yüksen insallah dediğimiz gibidir

merhaba benimde bir sorum olucak benim beklenen adet tarihim 14 şubat buay göğüslerimdeki ağrı erken başladı birde karnımdan biraz daha aşağıya çok sancı giriyo normalde böyle olmazdı birde yere eğilince midem bulanıyo sizce hamilemiyim

Kıslaaaaar naber? Yeni döndüm ankaradan ve gelip sizleri bi göriim dedim, çoook ösledim hepinizi, nasılsınız? Yeni hamişimiz var mı?

swetbab canım neden olmasınki şüpelisin valla kendine dikkat et canım adamına göre değişiyo bu nelirtiler sende erken döllenmişte olbilir ahat rahat bekle sitrese girme sakın kendine dikkat et hadi insallah hamilesindir ben böyle ilk günden bulantı yasıyon hamişleride gördüm olabilircanım mideni felan üşütmediysen hadi insallah hamilesindir

selam kızlar ii geceler benimde sorularım olucak..ilk önce hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın : )) adet günüm 10 şubat yani yarın inşş.olmam diyorum belirtilerim var ama anlayamıyorum herkes farklı bişey yazıyo göğüslerimde erken şişlik oldu ve acıma var uçlarında midem çok yanıyo 2 defa istifra ettim bu hafta kasıklarımda sancı oluyo ara ara 2gün geçse test yapıcam ama nasıl beklicem bilmiyorum..yazın lütfennn

sweetbaby17 belirtilerimiz hemen hemen aynı kasıklarım acıyo ama adet olucak gibi bi şişlikde var anlayamadım gitti..her saniye düşün düşün kafayı yicem inş..hamişizdir..

Back