En erken hamilelik belirtileri

secilcim canım evde est yapma hiç kantesti yaptır zamanında oke bu arada rıca ederim canım ne demek :))

baharcan kıs bende merak ediyom deryayı kactı gitti kıs delü garii gelirse görür o

şimdi gebelik hesaplayıcıdan hesapladım .eğer hamişsem 4 hafta 6 günlükcük müşüm.:CüvCüv:

baharcancım sen hamilesin di mi arkadaşım.anlatsana belirtilerin ne zman başladı ve nooldu.kaydirigubbakcemile3

eeehhh inşallaaah içine doğmuştur canımkaydirigubbakcemile5 Sanırım 12si sabahı bi test patlatırım olmassam tabi, h.sonu da doktora gitmeyi düşünüyom zaten, dua et kısss benim için.:Saruboceq:

secilcim canım evde est yapma hiç kantesti yaptır zamanında oke bu arada rıca ederim canım ne demek :))

baharcan kıs bende merak ediyom deryayı kactı gitti kıs delü garii gelirse görür o
valla en son yumusları vardı 5 tane dra gitcekti nerde kız bu
şimdi gebelik hesaplayıcıdan hesapladım .eğer hamişsem 4 hafta 6 günlükcük müşüm.:CüvCüv:

sen beni dinle varsa evde test sabah yap artık kuzum stresten kurtul inş vardır ki bence var hemen dr a gidersin işte

Baharcan valla herzamankinden farklı bi şi yok, ovulasyondan 3-4 gün sonra regl sancıları başladı ben de ara ara hala kasıklarım ağrıyo, bugün akıntı artışı var, göğüsler biraz hassas işte, cildim herzamankinden daha güzel-bi belirti olarak bunu alıyorum ben- başka da bi şi yok, heee dur bu akşam aciip tansiyonum ya da şekerim düştü bir anda ter bastı elim ayağım titredi gece gece bi dolu şey yedim içtim ama bu belirtiden sayılır mı bilmem...

kızlar merhaba ben de geldim ne zamandır giremiyordum tatildeydim var mı hamiş kalan.Ben bu ay kırmızı kartı gördüm maalesef bide doktor 10-18 i arası hergün dedi hergün çalıştık hayret yaaa inanmıyorum artık kasmayacağım kendimi yalan bunlar Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak.

baharcancım sen hamilesin di mi arkadaşım.anlatsana belirtilerin ne zman başladı ve nooldu.kaydirigubbakcemile3
canım 10 gün önce basladı benim belirtiler hatta yumurtlama günümü bile hissettim o gün ilişkiden 1-2 saat sonra vajina içi nasıl zonkladı iğne batar gibi sızılar oldu hatta eşimede dedim bu sefer oldu galiba diye
sonra adete 10 gün kala koltukaltından baslayan bi göğüs ağrısı basladı ve hala var biraz damarlarda vardı hala var dahada belirginlesti ve aşırı dalgınlık vardı bende bide sürekli acıkma ve doymama vardı bide canım limonu bol salata istedi adete 1 hafta kala test yaptım çıkmadı 2 gün kala çıktı işte böyle
eeehhh inşallaaah içine doğmuştur canımkaydirigubbakcemile5 Sanırım 12si sabahı bi test patlatırım olmassam tabi, h.sonu da doktora gitmeyi düşünüyom zaten, dua et kısss benim için.:Saruboceq:

herzaman dualarım seninle ve tüm isteyenlerle canım benim:Saruboceq:

burcup35 canım hosgeldin gecmiş olsun canım dediğin gibi allah ne zaman nasip ederse canım insallah tez zamanda nasip eder heee bide hamil vamı diye soruyon hamile kalmayan varmı desen daha iyi olcak cünkii hamile patlaması var canım maşşallahımız var insallah bizde katılacaz

bence var işte belirtilerin gününe 1 gün kala yap bence testi tatlım
benim akıntımda çoktu hep adet oluyorum sandım resmen adet gibiydi ama bembeyaz sıvı sabun gibi aynı kıvamda ve beyaz renkli

ya kızlar ben yatsam ayıp olmaz dimi çok uykum geldi acayip
akrep kaybolma sakın en azından girdikçe nete özelden msj at merak ediyom seni
naz sende test yap artık meraktan çatlatma bizi..
öptüm herkesi iyigeceler gecekuşları.....

bence var işte belirtilerin gününe 1 gün kala yap bence testi tatlım
benim akıntımda çoktu hep adet oluyorum sandım resmen adet gibiydi ama bembeyaz sıvı sabun gibi aynı kıvamda ve beyaz renkli

inşaaaallaaah öyledi, bak benim akıntı da kreme yakın hihoyyyt ama regl tarihinden önce çıkmas benim bi şi varsa geçen sefer 3-4 gün geçtikten soora çıkmıştı, hayırlısı...

baharcan, akrep canlarım ben çıkyom yatcem sabah 6da kalkıyom maalesef, yarın gürüşürüz, öpüyom sizi.

cnm yaa inşallah darısı başımıza bende çok umutluydum bu ay ama kısmet işte önümüzdeki aylara bakacağız artık durmak yok:)

bende yatıyorum zaten kuşum iyigeceler tatlı rüyalar..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…