• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

gicik insan bi banada hayirli olsun derrrrrrrrrrrrrdelikafadulden

bak kızım aslında sana kırlmam gerek ama hamilesin heycandan görmüyosundur diye kırılmamaya calısıyorum anladınmı bu sekizinci demem:oklava:
duyan cevap veren yok maşallah deli garii getirme beni oraya :mymeka:

esas meseleye gelelim gözlerini dört ac:mymeka:

hayırlı olsun bitanem allah analı babalı büyütsün tez zamanda saglıklı bi şekilde kucagına aldırsın insallah allah bizede versin tez zamanda insallah ay kıslar nasıl yerinizde dura biliyosunuz ay ben alsam parmaklarımın ucunda gezerdim :smiley-cool:

süpersiniz valla maşşallaahhhh:lepi:

bak kızım aslında sana kırlmam gerek ama hamilesin heycandan görmüyosundur diye kırılmamaya calısıyorum anladınmı bu sekizinci demem:oklava:
duyan cevap veren yok maşallah deli garii getirme beni oraya :mymeka:

esas meseleye gelelim gözlerini dört ac:mymeka:

hayırlı olsun bitanem allah analı babalı büyütsün tez zamanda saglıklı bi şekilde kucagına aldırsın insallah allah bizede versin tez zamanda insallah ay kıslar nasıl yerinizde dura biliyosunuz ay ben alsam parmaklarımın ucunda gezerdim :smiley-cool:

süpersiniz valla maşşallaahhhh:lepi:

kis deliiiiiiiiiii ben o 8 kere dediginin 1 tanesini bile gormedimm:dilcikar:
ben de diorum bu kis bana nie demio:kızgın: madem dedin saol canim benima.s.
daha alisamadim sanirim bide korkuorum bisey olacak diebenneyaptımki
insallah kisa surede sizlerde yasarsiniz bu duyguyu:Saruboceq:

1 hafta gecikmenin sonunda regl oldum. tamda yarın kan testi yaptırıcakken. çok sinir bozucu bi durum :( beklemek çok zor. inş allah tez zamanda herkesi bebeğine kavuşturur.

bitenem demezmiyim ya nasıl beklersin benden delüü
ay canım ya cok saol insallah en yakın zamanda bizde hamiş haberlerini veririz burda paylasırız insallah allahım bizede versin ama cok ümitliyim ya hamileler okadar cogaldıkı gaza geldim burda bende hamile kalcam bu ay subat hamilesi olcam haber vercem size insallah kızım süper ya cok mutluyum valla sizin adınıza cok seviniyorum

hım bide aklına kötü şeyler getirme elini karnına koy bebenle konus seni sabırsızlıkla bekliyom deeee

lokumcum ay gecmiş olsun canım bilirim cok kötü dava valla insan bebeği var zannediyo mutlu oluyo bi bakıyo adet oluyo ıyy insallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım gecmiş olsun

Kızlar ben yenı uyeyım dua edın bu ay rahım fılmı9 cekılmıstım ve adetım bı gun gectı yarın test yaptırcam kanda umarım hamısımdır

ii akşamlar benm karnım acayip şiş ve çok sert sık sık idrarar çıkıyorum göğsüme iğne batyorl sanki damarlar çıkmış gibi bide bugn çok yoğn akıntım geldi adetimede 15 gün war yarın kan testi yaptrsam çıkarmı galiba geçen ay ki adeimn üstüne oldum benmide karnımın içi acıyo cewap werirsenz sewnrm

İnşallah canım ama erkende olabilir kese bazen geç gözükebilir aman kese görebilmek için sakın alttan muayene olma:oklava:

aman masallah ikisinede. baharcan nasil gidio hamislik? akrep sana kusum
canım çok iyiyim sen gittin ama sanırsam sadece arada bir ağrım oluyo geçiyo okadar sen nasılsın bebiş nasıl
baharcannn deli kıss nasılsınn hayırlı olsun canım cok mutlu oldum allah saglıcakla kucagına aldırsın hangi ara hamiş kaldın kıs delü gari naşşallahh bak sana baktıgım falların hepside cıktı :)))))))))))
canımmm seni arıyom ne zamanddır bulamıyom Allahım bu ay sanada nasip etsin inşallah bitanem ne var ne yok aşılama oldumu
falların çıktı gercekten yaa falcıda bilmiş bak
iyi geceler canım benimm yegenime benden selam süle :))))))))))))

çok sağol canım inşallah. insan ufacık bi umut görünce inandırıyo kendini, sonrası hayal kırıklığı. stres yapmamak lazım ama çok zor. neyse önümüzdeki aylara bakıcaz :) ii geceler..

ii akşamlar benm karnım acayip şiş ve çok sert sık sık idrarar çıkıyorum göğsüme iğne batyorl sanki damarlar çıkmış gibi bide bugn çok yoğn akıntım geldi adetimede 15 gün war yarın kan testi yaptrsam çıkarmı galiba geçen ay ki adeimn üstüne oldum benmide karnımın içi acıyo cewap werirsenz sewnrm

canım bence yumurtluyosun ama yinede için rahat etsin istiyosan bi test yaptır bakalım

demet yaren canım aramıza hosgeldin ay insallah hamilesindir canım rahim filmi cektirmek iyi oluyomus kanallar acılıyomus insallah hamilesindir canım bak yarın test sonuncunu alır almaz bizede söle tamammı canım insallah hamile haberini alısın canım dualarım seninle

lokumcum hiç canını sıkma canım en yakın zamanda hamile kalırsın insallah şimdi kendini dinlendir rahat ol bebiş istiyosun çünkiii hazırlıklarını yap canım sitresle ugrasma sanada iyi geceler canım kendine dikkat et

falcı geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmmm heheheh:))))))))))))
kız aşılama nooldu diye sordum yapıldımı
diğer adetlerime gre daha azdı günm aynıydı ama kanmam azdı bide son gnleri kahverngi gibiydi

tatlım normalden daha kısa sürer yani benim bildiğim 1-2 gün sürer üstüne görme ama bünyeden bünyeye değişebilir tabi
ama zaten üstüne görmeyse bayağı bi vakit geçmiş demektir normal idrar testindede çıkar varsa önce bi idrar testi yapardım yerinde olsam

Back