ceylanimm insallahh dileklerinn kaull olurrr .enimkinii osver yaa ben birazz karmasikk duygulardayimm henuzzz suu iki gundurr ilmiyorumm n olacakk o yuzdenn yaaa ilmiyomm biseylerr olcak ama neeeİyiyim canım tedavime başladım cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün çalışın dedi derman kalmadı hayırlısıkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın varmı gelişme tarihin ne??
ben söylememiştim burdanda diyim canım hayırlısı güzel haberlerle gelmen dileğiyle tahta oturmak için sabırsızlanıyorsun dimi :asigim:
bugün kritik 3.günüm dua edin bugünde bitsin bir nebze rahatlıyım ben elimden geleni yapmış oluyum :Saruboceq:ceylanımm senin nasıl gidioo..tutulmalar çözüldümü..rahatladın mı birazda olsa??
canimm ya su aralarr cokk yogun birr tuhaflik yasiyorumm . herseyy karman karisikk o yuzden kendimde degilimm desemm yerii olurr yanii
yogunlukk deyince e ruhsall olrakk canimm o yuzden ilmiyorummbugün kritik 3.günüm dua edin bugünde bitsin bir nebze rahatlıyım ben elimden geleni yapmış oluyum :Saruboceq:
canım kendini yorma güzel haberlerle gel inşallah:1hug:
bugün kritik 3.günüm dua edin bugünde bitsin bir nebze rahatlıyım ben elimden geleni yapmış oluyum :Saruboceq:
canım kendini yorma güzel haberlerle gel inşallah:1hug:
zeynepcigimm sendemii samsunlusun yoksaaa
nur82 canım nasılsın hoşgeldin biricik denizimizin annesi
İnşallah canım ama erkende olabilir kese bazen geç gözükebilir aman kese görebilmek için sakın alttan muayene olmaklava:
kıs bukettttttttt salla anam salla kalcayı teyytey insallah bizde sallıcaz burda
ceylancım nasılsın canım durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?