En erken hamilelik belirtileri

ceylanimm insallahh dileklerinn kaull olurrr .enimkinii osver yaa ben birazz karmasikk duygulardayimm henuzzz suu iki gundurr ilmiyorumm n olacakk o yuzdenn yaaa ilmiyomm biseylerr olcak ama neee

ceylanımm senin nasıl gidioo..tutulmalar çözüldümü..rahatladın mı birazda olsa??
bugün kritik 3.günüm dua edin bugünde bitsin bir nebze rahatlıyım ben elimden geleni yapmış oluyum :Saruboceq:
canimm ya su aralarr cokk yogun birr tuhaflik yasiyorumm . herseyy karman karisikk o yuzden kendimde degilimm desemm yerii olurr yanii

canım kendini yorma güzel haberlerle gel inşallah:1hug:

bugün kritik 3.günüm dua edin bugünde bitsin bir nebze rahatlıyım ben elimden geleni yapmış oluyum :Saruboceq:

canım kendini yorma güzel haberlerle gel inşallah:1hug:

canımm dualarım seninle biliyosunnn:Saruboceq::Saruboceq:tahta oturmak mı??eee şeyy fena olmazz aslındaakaydirigubbakcemile3hayırlısı canım inşallahhh

ceylanımmm çıkmam lasımm(üsgünümm öpüyorum seniiii..hakkımızdan hayırlısı canımm...CEYLAN ŞUBAT DEDİİ O DEDİYSE ÖYLEDİRRR..İNANINN KISLARRR..herkese iyi geceler diliyorumm:))

delüm hadi iyi geceler auram inşallah herkes meleğine tez zamanda kavuşur sizlere doyum olmuyor ama bende çıkacağım
İnşallah başaracağız yepyeni haftada bol hamişli geçmesi umuduyla

evet topicikimizin ilk erkek bebeği suzan ve nur82 en eskilerden :)
SUZANCIĞIMIZINDA KIZI OLUYOR YA
GONCA VE DENİZ MELEKLERİMİZ SİZİ BEKLİYORUZ

ceylan sakin alttan muayene olma demissin bahara ama. benim dr ilk 3 ay alttan bakilio hic bi sakincasi yok dediCADIARZU
annemde alttan muayene olma sakin dio ama ufffffffff

baharcannn deli kıss nasılsınn hayırlı olsun canım cok mutlu oldum allah saglıcakla kucagına aldırsın hangi ara hamiş kaldın kıs delü gari naşşallahh bak sana baktıgım falların hepside cıktı :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…