En erken hamilelik belirtileri

Melekler bazı duaları altınla, bazılarını gümüşle, bazılarını mürekkeple, bazılarını da suyla yazıyorlardı. Bu durumu merak eden adam bunun nedenini sorunca melekler şöyle yanıtladı: “Sevgi ile yapılan dualar altınla, inançla yapılanları gümüşle, dikkatle okunanları mürekkeple ve yalnız dudaklarla yapılanları da suyla yazıyoruz”
Dua edenin rabbim demesi, Allah’ın efendim demesinin ta kendisidir. Senin Allah demen, onun buyur demesi sayesindedir. Senin yalvarışın Allah’ın senin ruhuna haber uçurmasındandır. Çabaların, çareler araman Allah’ın seni kendine yaklaştırması, ayaklarındaki bağı çözmesindendir. Senin korkun, sevgin, ümidin Allah’ın lütfunun kemendidir. Senin her ya rabbi demenin altında Allah’ın buyur demesi vardır. Gafilin, cahilin canı bu duadan uzaktır. Çünkü ya rabbi demeye izin yok ona. Ağzında da kilit var, dilinde de. Zarara uğradığı zaman ağlayıp sızlamasın diye ağzı da bağlıdır gönlü de. İşte bu yüzden Allah sevdiklerine dert vermiş. Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua gönülden kopar.

Son düzenleme:
inşallah rahatsız etmemişimdir iyi akşamlar bu yüzden hep birbirimize dua edelim arkadaşlar allah gönlünüze göre versin hoşçakalın

inşallah rahatsız etmemişimdir iyi akşamlar bu yüzden hep birbirimize dua edelim arkadaşlar allah gönlünüze göre versin hoşçakalın

Bu topicin en güzel huyu birbirine sımsıkı bağlı birbirimize dualarımızla meleklerin gelmesi ne rahatsızlığı ama yazıdan ötürü ceza alabilirsin bitanem güzel paylaşımın için teşekkür ederiz:1hug:

pek bir belirtim yok gibi..Kasık ve bel ağrım var. Midem bulanıyo gibi ama çok az psikolojikte olabilir. Normalde adetim yaklaşırken akıntım olurdu ama şimdi fazla yok.

oooo auracım nasılsın bir arkadaşımdan özel mesaj bekliyordum cvp yazmış mı derken bir bakıyım dedim kaydirigubbakcemile3

yaaa dayanamıyorumm söylicemmmmm:dance:yarın sabah fortel test yapıcamm gülümmm dua ett benim içinn......öğlende kan testine gidicemmm:Saruboceq::Saruboceq:bakalım nassı dönücem kucağınızaaakaydirigubbakcemile3heyecan doruktaa.

fortel ultra diye bi erken gebelik testi varmış...Kullanan var mı aranızda?

canım testin fiyatı 18TL..beklenen tarihten 5 ila 7 gün önce sonuç verioo..google'a fortell yaz bakemmm daha ayrıntılı bilgi orda canımmkaydirigubbakcemile5ben yarın yapçemmmm..:asigim:

ceylancim iyi gecelerr nasilsinn .zeynepcimm tabiki sana ve digerr arkadaslarada iyi gecelerr

İyiyim canım tedavime başladım cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün çalışın dedi derman kalmadı hayırlısıkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın varmı gelişme tarihin ne??

ben söylememiştim burdanda diyim canım hayırlısı güzel haberlerle gelmen dileğiyle tahta oturmak için sabırsızlanıyorsun dimi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…