Senn ugurlu mu geliyorsun kiii
Ayy arayipta bulamadigim şey:) de hele benim durum neye isaretay çok hoşsun :) yok kuzum ben sadece belirtiler konusunda tecrübeliyim destek olmaya çalışıyorum
Allah ol demişse olmuştur zaten
Ayy arayipta bulamadigim şey:) de hele benim durum neye isaret
Internetten almıstım ben 11. Gun normalmteste gecmıstıYasadigim yer küçük bi ilce sayili eczane var hic birindede erken gebelik testi yok. Kisaca paşa paşa bat I beklicemm
Intden alsam 4 gün var hayatta gelmezInternetten almıstım ben 11. Gun normalmteste gecmıstı
Aslinda bakarsan Ben kendimi biliyorum bunlar normal adet belrtisi. Sadece erken agrim basladi ve doktor oyle dedi hepsi bu. Kokuya zatenn hep duyarliyim sık idrar olayi günde 2.5 lt su icerim duzenli o ondan bence. Sağ sol kasik agrim yok normal her yerim agriyor :))))anlattıkların gebelik belirtileriyle aynı
birde yumurtlama gününü degerlendirmişsin zaten
göğüslerindeki belirti ve kasık ağrıların çok umut verici :)
Aslinda bakarsan Ben kendimi biliyorum bunlar normal adet belrtisi. Sadece erken agrim basladi ve doktor oyle dedi hepsi bu. Kokuya zatenn hep duyarliyim sık idrar olayi günde 2.5 lt su icerim duzenli o ondan bence. Sağ sol kasik agrim yok normal her yerim agriyor :))))
Artık nasil bi yerde yaşıyorsam test yok piyasada:))))inşallah bebiştendir o ağrı sızı :)
yumurtlama gününü yakalamış olman umut verici tabi ama bakalım test nasıl çıkacak
Anladm cnmm ozaman sanret ıyı dusun bence hamılesın ben dıbıne kdr buay belırtı hıssetım ıkı gun basım bıle donduIntden alsam 4 gün var hayatta gelmez
Yaaa aslinda hamileysem sonrasi dåha stresli allahim ayni seyleri yasatmasinn nolurrinşallah bebiştendir o ağrı sızı :)
yumurtlama gününü yakalamış olman umut verici tabi ama bakalım test nasıl çıkacak
Yaaa aslinda hamileysem sonrasi dåha stresli allahim ayni seyleri yasatmasinn nolurr
Yaa canım oyle bisey kii her belirtinin bende başka bi sebebi var:) o baş donmesi de var ama bu arada olur bende tansiyonum düşük cunku:))Anladm cnmm ozaman sanret ıyı dusun bence hamılesın ben dıbıne kdr buay belırtı hıssetım ıkı gun basım bıle dondu
Kacinci aylrda düşük yaptin ki yeni mii??bende de aynı korku var inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz kuzum
Kacinci aylrda düşük yaptin ki yeni mii??
Test yaptirdin mii peki 2 dusukten sonra genetik istiyorlar. Ben de yaptirdim sorun yok allahim yasatmasin bi dahaa. Dusundukce aglamkli oluyorumilkini eylülde diğeri geçen ay canım
ilki 7 haftalıktı sonuncusu daha 4 haftaydı
Test yaptirdin mii peki 2 dusukten sonra genetik istiyorlar. Ben de yaptirdim sorun yok allahim yasatmasin bi dahaa. Dusundukce aglamkli oluyorum
Hangi testleri yaptirdin peki? Bi de yas Kaç pek sorulmaz ama samimiyetine inandigim icin:))amin kuzum
evet testler yapıldı sıkıntı yok dr fazla takıyorsun diyor
Hangi testleri yaptirdin peki? Bi de yas Kaç pek sorulmaz ama samimiyetine inandigim icin:))
Ne guzel Allah hayırlı ömür versin kizina. Benim hic cocugum yok34 canım :)
benim 8 yasında bir kızım da var araya bayagı zaman girdi
patolojiye kan örneği gönderdiler temiz dedi dr