Markasi var mi bu erken gebelik testininErken genelık cıkartıyor cnm 8.gunde bıle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markasi var mi bu erken gebelik testininErken genelık cıkartıyor cnm 8.gunde bıle
Illa sabah erken mi olmali simdi yapilmaz mii
Markasi var mi bu erken gebelik testinin
Comfort ve mıratec ın erken gebelıklerını aldm benMarkasi var mi bu erken gebelik testinin
Comfort ve mıratec ın erken gebelıklerını aldm ben
Ay evet kuzum 8de de cıkmıs ama kalın beyaz bıyamamıstı pk anlamamıstım ben valla ıyıkı destek oldun bana da cnm sen olmasan okdr erken anlayamazdımseninle o heyecanı yaşamıştık darısı bu arkadaşımızın başına :)
Tmm canimmComfort ve mıratec ın erken gebelıklerını aldm ben
Ay evet kuzum 8de de cıkmıs ama kalın beyaz bıyamamıstı pk anlamamıstım ben valla ıyıkı destek oldun bana da cnm sen olmasan okdr erken anlayamazdım
Evet aynen cok ıyı oldu cok ıns hepımız daha da guzel zamanlarımız olcaksonuç negatif olsaydı bile destek olurduk birbirmize
insan bunları herkesle konusamıyor
Kizlarr eşim test yapmami istemiyor. Uzulurmûşmüşümmm çok sinirlendimsonuç negatif olsaydı bile destek olurduk birbirmize
insan bunları herkesle konusamıyor
Kizlarr eşim test yapmami istemiyor. Uzulurmûşmüşümmm çok sinirlendim
Merak ettigimi biliyor ekstra stres yaratiyor bendeBenımde ıstemıyodu uzuluyodu cnm hakver ama soyleden yap yada bekle bıraz daha
Sakın ol caltırmadan bırczaneden alırsın en kotu yumurtlamanın ustunden 10 gunngecsınmbelırtın varsa da cıkarMerak ettigimi biliyor ekstra stres yaratiyor bende
Kizlarr eşim test yapmami istemiyor. Uzulurmûşmüşümmm çok sinirlendim
Ufff yaaa :))))sinirlenme canım o da hayal kırıklıgı yaşarsın diye korkmuştur
biraz daha bekle madem :)
O hıs delırtıyo dımı ınsanı cok belırgın cızgı cıkıp hamıle oldugumu anladıgım zaman yarm saat oturup kalkamamıstm yerımdenUfff yaaa :))))
Gercekten psikolojim bozulmaya basladi. 1 haftadir her gün ayni stres. Bi de tatil donemi hep evdeym valla sıkıldim artıkO hıs delırtıyo dımı ınsanı cok belırgın cızgı cıkıp hamıle oldugumu anladıgım zaman yarm saat oturup kalkamamıstm yerımden
Sakın ol cnm bebek barsa streste kotu etkıler sen gızlıcene al bı test ocon rhatlasmGercekten psikolojim bozulmaya basladi. 1 haftadir her gün ayni stres. Bi de tatil donemi hep evdeym valla sıkıldim artık
Yasadigim yer küçük bi ilce sayili eczane var hic birindede erken gebelik testi yok. Kisaca paşa paşa bat I beklicemmSakın ol cnm bebek barsa streste kotu etkıler sen gızlıcene al bı test ocon rhatlasm
Senn ugurlu mu geliyorsun kiiiseninle o heyecanı yaşamıştık darısı bu arkadaşımızın başına :)