Valla ben yok gibi düşünüyorum çünkü ağrım her ay ki regl ağrım özellikle bel, bacak yoğun yani senin yumurtlamadan kaç gün gectiYaa hala şansımız var bence ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben yok gibi düşünüyorum çünkü ağrım her ay ki regl ağrım özellikle bel, bacak yoğun yani senin yumurtlamadan kaç gün gectiYaa hala şansımız var bence ya
valla canım ben de 5 aydır deniyorum bu ay da yoksa 6 olacak benim de bugün veya yarın regl olmam lazım aynı şekilde ağrılar var ve umutsuzluk var aslında stres de etkiliyormuş bu süreci ama insan stres yapmadan duramıyor kiKızlar 6 aydır bebek istiyoruz yine bu ay regl agrim var üç gün kaldı regl gunume sürekli umudum tükeniyor
Canım inşallah regl olmazsın benim de 7 ay olacak eğer bebiş yoksa stres yapmamak için bir seylerle uğraşmak veya çalışmak gerek ama çok zorvalla canım ben de 5 aydır deniyorum bu ay da yoksa 6 olacak benim de bugün veya yarın regl olmam lazım aynı şekilde ağrılar var ve umutsuzluk var aslında stres de etkiliyormuş bu süreci ama insan stres yapmadan duramıyor ki
Canım inşallah regl olmazsın benim de 7 ay olacak eğer bebiş yoksa stres yapmamak için bir seylerle uğraşmak veya çalışmak gerek ama çok zor
evet zor ya ben öğretmenim zaten yeterince yoğunum ama olmuyor ne olursa olsun kafamdaCanım inşallah regl olmazsın benim de 7 ay olacak eğer bebiş yoksa stres yapmamak için bir seylerle uğraşmak veya çalışmak gerek ama çok zor
Merhaba ben reglimi 5 gün geçince erken gebelik yapmıştım ve negatifti. ancak 2 gün sonra kanda görünmüştüKızlar merhaba. Düzenli bir adet döngüm var en fazla 1 2 gün oynar. 5 aydır çocuk istiyorum ve henüz maalesef gebelik oluşmadı. Her ay olduğu gibi bu ay da yumurtlama günlerimi değerlendirdim. 1 haftadır bel ve kasık ağrılarım var özellikle bel ağrım kendini hissettiriyor. Adet öncesi de bunları yaşadığım için çok üstünde durmadım. Ama dünden beri aşırı derecede bulantım var buz dolabını açınca bile kusasım geliyor. Adet olacak gibi hissediyorum her ay olan adet belirtilerim ağrılarım var bu sebeple umudum yoktu ama bu bulantılardan dolayı test yaptım. şu an beklenen adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım 2 tane fakat negatif. Bunu yaşayıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu? çok ihtimal vermiyorum çünkü testin arkasında ilişkiden 5 gün sonra yapabilirsiniz yazıyor yani 5 gün sonra çıkıyorsa şu an hayli hayli çıkması lazım
Adet oldun mu canımKızlar 6 aydır bebek istiyoruz yine bu ay regl agrim var üç gün kaldı regl gunume sürekli umudum tükeniyor
EvtAdet oldun mu canım
Bende 4 aydır bekliyorum
İnşallah en yakın zamanda güzel haberleri alırız
İnşallahİnşallah en yakın zamanda güzel haberleri alırız
Mesela ben bu ay resmen full denedim eşimle adet günüm de ayın otuzu ya da biri falan mesela geçti evet göğüslerim de hafif hassaslasma var ama ayın 29 u falan yaptım negatif bakalım iyice geçsin biraz tekrar denicemBnde bugun gunum sayılır yaptim çıkmadı adet belirtilerim var sadece adet belirtileri hamile olmadigimiz anlamina mi gelir
yükselme ihtimali var tabi ki her zaman ihtimal var yani kan ver bence de zaten varsa 5i geçmiştir yoksa yükselmemiştirMerhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim yarın gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir yarın tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mı
Tahmini kaç olmuştur varsayükselme ihtimali var tabi ki her zaman ihtimal var yani kan ver bence de zaten varsa 5i geçmiştir yoksa yükselmemiştir
30 ve üstü olmusturTahmini kaç olmuştur varsa
İnşallah30 ve üstü olmustur