- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Evet daha çok erken çok stres oluyorum bu 7 gün nasıl geçecek bilmiyorumTest yap dicem ama varsa bile cok kucuktur cikmayabilir
Takmamakta elde olmuyor işte. Kime desem aklından çıkar diyorStres yapinca olmuyo canim kendimden biliyorum heran aklimdaydi
Ya benim de adetime 5 gün kaldı pazartesiden beri leke oluyor hergin az az salı kan verdim ama negatifBenim adetim bittikten bir hafta sonra lekelenme olmuştu bel agrısıyla birlikte az bişey. sonra dier adetime bir hafta kala yine lekenme oldu iki gün sürdü ben adet oluyorum zannettim ama kesildi. Kesilince şüpelendim daha adetime 5 gün vardı ama dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ertesi gğn bi test daha yaptım yine pozitif çıktı. Yani bende lekelenmelerle gösterdi kendini
merhaba canım. peki göğüs ağrısı falan hiç oldu mu adet tarihinden once? bu soylediklerini adet gunun geçince mi yaptın?Kızlar selam bir anne adayı olarak size sadece en belirgin yaşadığım hamilelik belirtimi söyliyim adetim duzenlidir iki gun gecikince bi test yapim dedim hani idrar kabına idrarı yapıyoruz ya o hep açık renk ve berraktı benim.Ama son testi yapışımda bi baktım bulanık ve hafif koyuydu daha teste damlatmadan görüntüsünden bi değişiklik olduğunu anlamıştım sonrada test çift çizgiydi bariz belirgin.Birde her ay duzenli gun aşırı ilişkiye girip hamile kalamayan ben o ay artık bırakmış hiç düşünmemiştim ve sadece bir kez yumurta döneminde ilişkiye girmiştik ve tutmuş sizde takmayın taktıkça olmuyor çok klişe ama bariz gerçek bende yaşadım Allahımm tez zamanda size de versin
Kasik ve göğüs ağrısı ateş yukselmesiSıkça sorulan en büyük ilgi alanı olan en erken gebelik belirtileri nelerdir arkadaşlarrr 2019 annelerinden ve anne adaylarından yorumları bekliyoruzzz ☺
Sabırlı ol cnm bazen stresten oluyo böle lekelenme uzun sürmesi filan. Yine test yaparsın eger varsa çıkar ztan stres yapmaYa benim de adetime 5 gün kaldı pazartesiden beri leke oluyor hergin az az salı kan verdim ama negatif
Valla 4 gün kaldı yine leke leke anlam veremiyorum kötü birşey mi acaba bu leke herşeye baktılar bşy de yok anlamadım gittiSabırlı ol cnm bazen stresten oluyo böle lekelenme uzun sürmesi filan. Yine test yaparsın eger varsa çıkar ztan stres yapma
Naptınız adet oldunuz mu?Ya benim de adetime 5 gün kaldı pazartesiden beri leke oluyor hergin az az salı kan verdim ama negatif
Yok olmadım henüz zaten iki gün var adetime daha cuma günü kesildi leke iki gündür yok ama karnım agrıyor olacam herhaldeNaptınız adet oldunuz mu?
Benimde ağrım varYok olmadım henüz zaten iki gün var adetime daha cuma günü kesildi leke iki gündür yok ama karnım agrıyor olacam herhalde
Leke filan oldu mu hiç inş olmaSınızBenimde ağrım var4 günüm var benimde
Kızlar akıntı varmı sızdeLeke filan oldu mu hiç inş olmaSınız
Bende şuan 6+3 haftalık hamileyim. Adetim normalde 40 günde bir oluyor. 30. Günde kasık ağrısı başladı. 40. Güne kadar bekledim. Test yaptım pozitif çıktı. Kan testinde hcg 1352 çıktı. 2gün sonra keseyi gördük. Bir hafta sonra da kalp atışını duyduk şükür. İlk gebeliğimde de kasıklarım uzun bir süre ağrımıştı. Öyle farketmiştim.Sıkça sorulan en büyük ilgi alanı olan en erken gebelik belirtileri nelerdir arkadaşlarrr 2019 annelerinden ve anne adaylarından yorumları bekliyoruzzz ☺
Benim adet günüm 24 nisan 2 gün var ağrım da var fakat geçen hafta pazartesi günü bi lekelendim kanama leke leke ara da bir oldu cuma gününe kadar sürdü sonra bitti 3 gün önce kesildi şimdi adet günümü bekliyorumKızlar akıntı varmı sızde
Bebek kanamasıdır bence canımBenim adet günüm 24 nisan 2 gün var ağrım da var fakat geçen hafta pazartesi günü bi lekelendim kanama leke leke ara da bir oldu cuma gününe kadar sürdü sonra bitti 3 gün önce kesildi şimdi adet günümü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?