En erken gebelik belirtileri 💕

Cikmiyor evet ama stres gercekten bazi seyleri engelliyo bende bugun doktora gittim gorunmez henuz dedi basindan savdi gonderdi

Ya benim de adetime 5 gün kaldı pazartesiden beri leke oluyor hergin az az salı kan verdim ama negatif

merhaba canım. peki göğüs ağrısı falan hiç oldu mu adet tarihinden once? bu soylediklerini adet gunun geçince mi yaptın?

kızlar benim adete 1 hafta var ama birkaç gündür beyaz kremsi akıntım var. bugün de belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor karnımda da şişkinlik var. bunların hepsi adet belirtileri değil mi? bu ay da olmadı yani..

Ay herkes aynı dertten muzdarip
artık sinirden stresten güleyim mi ağlayayım mı napayım bilemiyorum bende 3 aydır bekliyorumm, çift çizgileri bir göremedim valla. bugün adet günüm normalde olmadım. test yaptım negatif çıktı kasıklarım felaket agrıyor ama bekliyorum gelecek herhalde kırmızılarrrrr

Sıkça sorulan en büyük ilgi alanı olan en erken gebelik belirtileri nelerdir arkadaşlarrr 2019 annelerinden ve anne adaylarından yorumları bekliyoruzzz ☺
Bende şuan 6+3 haftalık hamileyim. Adetim normalde 40 günde bir oluyor. 30. Günde kasık ağrısı başladı. 40. Güne kadar bekledim. Test yaptım pozitif çıktı. Kan testinde hcg 1352 çıktı. 2gün sonra keseyi gördük. Bir hafta sonra da kalp atışını duyduk şükür. İlk gebeliğimde de kasıklarım uzun bir süre ağrımıştı. Öyle farketmiştim.

Bebek kanamasıdır bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…