- 22 Nisan 2019
- 63
- 42
- 18
- 26
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Ayyy bende çok merak ediyorumSıkça sorulan en büyük ilgi alanı olan en erken gebelik belirtileri nelerdir arkadaşlarrr 2019 annelerinden ve anne adaylarından yorumları bekliyoruzzz ☺
İnşallah olmazsın canım3 gün var
İnşallah canımİnşallah olmazsın canım
Normal adet öncesi gibi rutin bir ağrıydı. İki gun gecikince testi yaptım.allerji ilaçları kullanıcaktım çok öksürüyordum dedim içmeden önce nolur bolmaz bi test yapim dedim gecikme dışında hiçbir belirtim yoktu hiç ama. İdrar kabına idrarınızı yapın bulanıksa gözünüz aydın en bariz belirtim buydu.merhaba canım. peki göğüs ağrısı falan hiç oldu mu adet tarihinden once? bu soylediklerini adet gunun geçince mi yaptın?
Bende takıyordum inan kaç ay ama takmakla elime bişe geçmiyeceğini olcağı varsada olmayacağını kendi beynimde düşünmeye başladım kendimi böyle oyaladım sanki hep olacak biliyorum ama zamanı şuan değil diye telkin ettim kendimi ve hayatın akışına bıraktım bunu yapmaya çalış inan bana işe yarıyorTakmamak mümkün mü cnm böyle bir dert varken
Negüzel allah kucağınıza almayı nasip etsinBende şuan 6+3 haftalık hamileyim. Adetim normalde 40 günde bir oluyor. 30. Günde kasık ağrısı başladı. 40. Güne kadar bekledim. Test yaptım pozitif çıktı. Kan testinde hcg 1352 çıktı. 2gün sonra keseyi gördük. Bir hafta sonra da kalp atışını duyduk şükür. İlk gebeliğimde de kasıklarım uzun bir süre ağrımıştı. Öyle farketmiştim.
N’aptınız bir gelişme var mı?Yok olmadım henüz zaten iki gün var adetime daha cuma günü kesildi leke iki gündür yok ama karnım agrıyor olacam herhalde
Canım bugün adet günüm de olacağım leke geldi yani devamı gelecek maalesef zaten çok agrıyor karnımN’aptınız bir gelişme var mı?
Benimde 7 gun sonra belli olcakEvet daha çok erken çok stres oluyorum bu 7 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Benim de bugün adet olacakmış gibi ağrım var. Gece kaşık ve bacak ağrısı uyutmadı.Canım bugün adet günüm de olacağım leke geldi yani devamı gelecek maalesef zaten çok agrıyor karnım
Benim 1 gün kaldıBenimde 7 gun sonra belli olcak
Test yaptinmi canm benm 6 kaldi daha cok varBenim 1 gün kaldı
Üç gün önce yaptım negatifti şimdi yapmaya cesaret edemiyorum. Eşimde kızıyor yapma negatif görünce üzülüyorsun bekle günün geçsin diye.Test yaptinmi canm benm 6 kaldi daha cok var
Merak etmiyomusun pekiÜç gün önce yaptım negatifti şimdi yapmaya cesaret edemiyorum. Eşimde kızıyor yapma negatif görünce üzülüyorsun bekle günün geçsin diye.
benimde oyle canım. her an adet olasım var) göğüslerim çok sert ve ağrıyor. aslında ovulasyon günü 8 nisan. o hesapla 22si bat gelmesi gerekirdi. geçen ay 25i oldum. bu ayda 25ini bekleyeyim olmazsam test yaparım diye diye henüz yapmadım. doğrusu cesaretimde yok.bayanlar benim adetime 2 gün kaldı. Belirtileri dolu dolu yaşıyorum. Kasık ağrım gitgide artıyor. Merakla bekliyorum. Sizde gelişme var mı? Gebe olduğunu öğrenen var mı?
Bende 4 gün ala yaptım sonuç çok üzdü. Adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Tabiki çok merak ediyorum ama yapacak bişey yok en doğru sonuç zaten gecikmesinin beklemekMerak etmiyomusun peki
Ben olsam her gun yaparim adetime 4 gun kala yapacam testi
Evet insllah ikimizde hamişsizdir allah nasip etsin isteyen herkezeBende 4 gün ala yaptım sonuç çok üzdü. Adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Tabiki çok merak ediyorum ama yapacak bişey yok en doğru sonuç zaten gecikmesinin beklemek
Bugün aşırı bel ve kasık ağrısı var. Kahverengi leke gelmiş sabah. Aynı adet sancısına benziyor inş hayırlısıyla seviniriz ya bu ay hissettim olacak dedim ama ağrı aynı adet ağrısıbenimde oyle canım. her an adet olasım var) göğüslerim çok sert ve ağrıyor. aslında ovulasyon günü 8 nisan. o hesapla 22si bat gelmesi gerekirdi. geçen ay 25i oldum. bu ayda 25ini bekleyeyim olmazsam test yaparım diye diye henüz yapmadım. doğrusu cesaretimde yok.
İnşallah bir seneyi geçkindir deniyoruz bi kimyasal gebelik geçirdim o kadar. İnşallah bu ay sevinirizEvet insllah ikimizde hamişsizdir allah nasip etsin isteyen herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?