• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

Ne guzel haberler ya Allahim hic kimsenin kucağını boş bırakmasın. Inşaallah benimde değerim artar sağlıklı bi bebeğim olur . Hamd olsun öyle mutluyum ki tarifi yok hala ne olduğunu anlayamadım 🤭😊
Ya gerçekten öyle bende daha anlayamadım küçücük nokta var ultrason kağıdında bakıp bakıp duruyorum işte inşallah değerin articak senin de çok güzel haberlerini alicaz ben inanıyorum benim bir hafta geçti üstünden yine de diyorum acaba daha mı yüksek olması gerekiyordu insanin derdi bitmiyoki:)

Ya gerçekten öyle bende daha anlayamadım küçücük nokta var ultrason kağıdında bakıp bakıp duruyorum işte inşallah değerin articak senin de çok güzel haberlerini alicaz ben inanıyorum benim bir hafta geçti üstünden yine de diyorum acaba daha mı yüksek olması gerekiyordu insanin derdi bitmiyoki:)
Valla bunca zaman geçti oldu şükür bi kalp atisini değerlerin yükseldiğini görsem rahatlıcam inşaallah:)

Gebelikte tek göğsü ağrıyan oldumu hiç,adet öncesi hiç göğüs agrisi yaşamam akintim ve sol göğsümde ağrı var bat 3gun

Merhaba bende bişey sorabilir miyim adet günüm yarın ama yumurtlamamdan beri beyaz akıntım vardı bir veya iki gün kuruluk yaşadım sonrasında akıntım beyaz olarak devam etti iki gündür sarıya döndü anlamadım neler oluyooor bu durumla karsılasan var mı

Merhaba bende bişey sorabilir miyim adet günüm yarın ama yumurtlamamdan beri beyaz akıntım vardı bir veya iki gün kuruluk yaşadım sonrasında akıntım beyaz olarak devam etti iki gündür sarıya döndü anlamadım neler oluyooor bu durumla karsılasan var mı
Ben gebe kaldigimda sarı akıntı olmuştu. Ne yaptiniz

Kızlar günaydın. Size bişey sormak istiyorum. Gebeliğinizi öğrendiğiniz ilk ay sarı akıntınız oldu mu? Adetime bir hafta var sarı akıntı geliyor ara ara. Hiç böyle akıntım olmadı ilk defa başıma geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim

Back