- 18 Kasım 2016
- 315
- 158
- 53
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
Benimkide bu kadar koyu çıksaydı keşke hayırlısı tabiMuhtemelen akşam kan vermeye giderimeşim de diyor bak yanlış çıkmasın heveslendik şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide bu kadar koyu çıksaydı keşke hayırlısı tabiMuhtemelen akşam kan vermeye giderimeşim de diyor bak yanlış çıkmasın heveslendik şimdi.
Yarım saat sonra kan testimin sonucunu alacağım kızlar hayirlisiysa orada da pozitif çıkar inşallah![]()
Cıktı miiiYarım saat sonra kan testimin sonucunu alacağım kızlar hayirlisiysa orada da pozitif çıkar inşallah![]()
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim . Bende yarın kan vericem rabbim benide sevindiren inşaallah ❤Canlar çıktı değerlerim 1750 gönderiyor hamileymisim çok şükür hala saskinim güzel bir sevinç var içimde ama inanamiyorum 2 yıla yakın doğum. Kontrol hapı kullandım biraktiktan sinra 3 aydır ınofolic combi kullanıyorum hemen tutacağıni sanmıyordum cok şükür Allah isteyen herkese versin![]()
InşaallahAmin canım senin de güzel haberlerini bekliyorum![]()
Test yaptın mı canım? Benim de son 4...benimde son 4 canım
Yapmadan kırmızıyı gördüm cnmTest yaptın mı canım? Benim de son 4...
Ow gerçekten mi...nasip...üzülme ,bir sonraki ay olur inşYapmadan kırmızıyı gördüm cnm![]()
Malesef doktor yinede kanda gebelik istedi çünkü buay tam 4 tane büyük yumurtam vardıOw gerçekten mi...nasip...üzülme ,bir sonraki ay olur inş
2 gün gecikmeyle kan değerim 42,3 ciktiiAmin canım senin de güzel haberlerini bekliyorum![]()
Evet kuzum pozitifVar yani değil mi canım ben çok anlamıyorum bu işlerdençok sevindim
Çok sevindim canımEvet kuzum pozitif2 gun arayla kan değerlerime baktircam artma varmi diye
Evet ayni zamanlardaÇok sevindim canımaynı zamanlara denk geliyor. Ben de şimdi yoldayım bakalım doktor ne diyecek görünecek mi kesecik. Kasık ağrılarım var 10 gündür normal diyorlar güya
Ne guzel haberler ya Allahim hic kimsenin kucağını boş bırakmasın. Inşaallah benimde değerim artar sağlıklı bi bebeğim olur . Hamd olsun öyle mutluyum ki tarifi yok hala ne olduğunu anlayamadımKizlar bende erken öğrenmiştim erken gebelik testiyle bayram girince kan testi yaptirmamistim bugün tam 1 hafta geçti adetinin üstünden HCG 3196 çıktı ultrasonda da 0.52 cm gözüktü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah saglikla kucağımiza almayı nasip etsin