• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

Canlar çıktı değerlerim 1750 gönderiyor hamileymisim çok şükür hala saskinim güzel bir sevinç var içimde ama inanamiyorum 2 yıla yakın doğum. Kontrol hapı kullandım biraktiktan sinra 3 aydır ınofolic combi kullanıyorum hemen tutacağıni sanmıyordum cok şükür Allah isteyen herkese versin 💕

Canlar çıktı değerlerim 1750 gönderiyor hamileymisim çok şükür hala saskinim güzel bir sevinç var içimde ama inanamiyorum 2 yıla yakın doğum. Kontrol hapı kullandım biraktiktan sinra 3 aydır ınofolic combi kullanıyorum hemen tutacağıni sanmıyordum cok şükür Allah isteyen herkese versin 💕
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim . Bende yarın kan vericem rabbim benide sevindiren inşaallah ❤

Var mı ? :/

Eklentiler

• 4EC8768F-1E04-4658-BDEA-84960F521EC2.jpeg
    4EC8768F-1E04-4658-BDEA-84960F521EC2.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar bende erken öğrenmiştim erken gebelik testiyle bayram girince kan testi yaptirmamistim bugün tam 1 hafta geçti adetinin üstünden HCG 3196 çıktı ultrasonda da 0.52 cm gözüktü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah saglikla kucağımiza almayı nasip etsin

Çok sevindim canım 😇 aynı zamanlara denk geliyor. Ben de şimdi yoldayım bakalım doktor ne diyecek görünecek mi kesecik. Kasık ağrılarım var 10 gündür normal diyorlar güya
Evet ayni zamanlarda 😊 benimde ağrılarım oluyor kuzum arada normalmiş evet kaç haftalık şimdi senin . Inşaallah çıkar kese haber et :)

Kizlar bende erken öğrenmiştim erken gebelik testiyle bayram girince kan testi yaptirmamistim bugün tam 1 hafta geçti adetinin üstünden HCG 3196 çıktı ultrasonda da 0.52 cm gözüktü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah saglikla kucağımiza almayı nasip etsin
Ne guzel haberler ya Allahim hic kimsenin kucağını boş bırakmasın. Inşaallah benimde değerim artar sağlıklı bi bebeğim olur . Hamd olsun öyle mutluyum ki tarifi yok hala ne olduğunu anlayamadım 🤭😊

Back