Anket en çok para ,nereye gidiyor?

en çok para nereye gidiyor

• gıda

OY: 138 64,2%
  • giyim

OY: 50 23,3%
  • ev eşyası

OY: 9 4,2%
  • eğitim

OY: 15 7,0%
  • sağlık

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    215
Ben giyime çok düşkünüm ve en çok parada ona gidiyor bazen kızıyorum kendime çünkü daha etiketleri duran kıyafetlerim var :çok üzgünüm: :bbo:

:roflol::roflol: yarısını bana yolasana bende sevrım gıyımı ama fazla para harcamam ıhtıyacım varsa alırım :roflol::roflol::roflol:

biz de ençok giyime para gidiyo zaten 3 kişiyiz ve gündüz evde kimse olmaz akşamda ne bulursak onu yeriz o yüzden gıdaya pek para gitmiyor bizde ama eşim de ben de giyime çok düşkünüz ciddi paralar harcıyoruz giyime

en fazla mutfak ....ikincide giyim kızımda benle yarışıyo baş edemiyorum napcaz bilmiyorum :roflol:sırnaşık şey

kesinlikle gıda. eşimde bende gıda konusunda acımamız yok. şunu da yemeyelim diyemiyoruz...hele söz konusu çocuksa (abur cubur hariç) gıdanın en doğalını en faydalı olanını ki pahalıda olsa esirgemiyoruz...

Evimde temizlik malzemeleri bitince koca bir eyvah diyorum.
Meğer ne çok para harcanıyormuş bunlara.CADIARZU
Ama bir şeyi daha anladım ne kadar çok paran varsa o kadar harcıyorsun.:tomato:

esim kolay yemek begenmiyo dolayisiyla hergun onun sevdigi turden seyler yapiyorum
bu sevdigi turlerde et oldugu icin gidaya baya bi para harciyoruz

sabah çıkıyoruz ailecek akşam ewe dönüyoruz tek öğün birazda atıştırmalık doğal olarak gıda giderimiz sizler kadar değilmiş... bizde ew taksidi alıyor harcamamızın büyük kısmını sonra petrol istsyonuna aylık iyi bir mevla veriyoruz

gıda ve gıyım arasında kaldım ama kıyafetlere para verdıgım kadar yemek yesem sımdıye ata demirer ile yarısıyo olardım heralde :roflol:
giyim o yuzden tatlicadiarzu

bizdede en cok gida sonra giyim daha sonrada ev esyasina harcaniyor.ha unutmadan birde gidadan sonra aslinda esimin ictigi sigaraya harcaniyor kendisi cok icerde

Bizde en çok gıdaya ve temizlik malzemesine harcanıyor.Temizlik hastadı olduğum için:roflol::roflol:

saolsun kocam ve benim boğazım bizim mutfak masrafımızı fazlasıyla aştırıyo :sm_cool:

biz karı koca yiyiciyiz :icecream:

sonrasında giyim ( benden kaynaklı )
temizlik malzemesi ( benden kaynaklı)
kuaför-kozmetik masrafları ( benden kaynaklı):teytey:

oluyo yani yapıcak bişey yok jeyyar

Back